7ES temalar için çok teşekkürler ellerine sağlık.... telefon kılıflarından ise en sonuncu Türkiye'de var mı acaba çok hoş birşey ya... unutmadan araba resmileri gerçekten harika.....
www.sonyericsson.com.tr sitesinde sıkıcı bir anket doldurduktan sonra e-mail ayarları başlığı altından telefona mesaj olaral superonline POP3 ayarlarını alabilirsin
18 Ekim 2006; 18:33:47
quote:
Orjinalden alıntı: brEath23
7ES temalar için çok teşekkürler ellerine sağlık.... telefon kılıflarından ise en sonuncu Türkiye'de var mı acaba çok hoş birşey ya... unutmadan araba resmileri gerçekten harika.....
7ES belki komik gelebilir ama ben temaları indirdiğimde birçok dosya olduğu için yükleyemedim bana nasıl yükleyebileceğimi detaylı anlatabilir misin.. telefona çok yabancıyım ve yanlış birşey yapmak istemiyorum açıkçası...şimdiden çok teşekkür ederim... saygılar...
Vipracing arkadaşımızın verdiği bir video convertor programı var, cidden epey kullanışlı. Ben onu kullanıyorum. Her formatı p990'inin ekranı ve desteklediği formata göre çeviriyor. Bence onu denemelisin.
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
beyler divx izlemek için ne kullanıyorsunuz p990 da yada uiq3.0 da
Vipracing arkadaşımızın verdiği bir video convertor programı var, cidden epey kullanışlı. Ben onu kullanıyorum. Her formatı p990'inin ekranı ve desteklediği formata göre çeviriyor. Bence onu denemelisin.
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
beyler divx izlemek için ne kullanıyorsunuz p990 da yada uiq3.0 da
p990 kendi video göstericisi divx destekliyormu yoksa mp4 mü yapıp izliyorsunuz
bence en iyi video çevirme programı mpeqable x4 live tam ekranda karelenme yapmadan net ve tam ekran süper olarak çeviriryor.(p900-p910 den beri kullanıyorum)diğer program tam ekranda bana net gelmedi.