Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: p990i aldim... Ancak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: p990i aldim... Ancak Sayfa: <<   < önceki  42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
M@XWeLL

5 Eylül 2007; 9:27:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

64mb ram ve 128mb rom bellek bulunuyor telefonda. dediklerinin hepsini aynı anda yapabilirsin. problemlerin birçoguda son yazılımla düzeltilmis durumda olması lazım. kilitlenme donma falan yok telde

o zaman süper=)
n80'den eksiği kalmamakla beraber ram konusunda da bir adım öne çıkıyor.Son soru , ben s60 ile çok haşır neşir olmama rağmen uiq hakkında neredeyse hiç bir şey bilmiyorum.Uygulama zenginliği nasıl?Gerek uygulama üreticilerinin ürettikleri uygulamalar olsun gerekse bunu bize sunana dotsis gibi arkadaşların çalışmaları olsun, bunlar yeterli mi?
stabil çalışan bir msn uygulaması felan var değil mi?

özür dilerim bu arada , kesin sorulmuştur bu sorular ama işte bağışlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 5 Eylül 2007; 9:27:41 >

taken21

5 Eylül 2007; 9:31:43 

nette birçok UIQ 3.0 uygulamasi bulabilirsin. hemen hemen her alanda uygulama var. wi-fi den girebilecegin msn ve skype programlarıda var. zaten P1 ve W960 ın cıkması ile birlikte UIQ 3.0 uygulamalarının dahada artacagı kesin.
bu arada n80 nin islemcisi ve ram i ne kadar?

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
M@XWeLL

5 Eylül 2007; 9:34:27 

quote:

nette birçok UIQ 3.0 uygulamasi bulabilirsin. hemen hemen her alanda uygulama var. wi-fi den girebilecegin msn ve skype programlarıda var. zaten P1 ve W960 ın cıkması ile birlikte UIQ 3.0 uygulamalarının dahada artacagı kesin.
bu arada n80 nin islemcisi ve ram i ne kadar?

220 mhz işlemci, 32-40 mb arası bir ram.Açılınca(symbian çalışırken) 18 mb boş kalıyor(diğer tüm uygulamalar için).Ve bundan dolayı şöyle bir sorun oluyor: 3mp bir fotoya %50 den fazla zoom yapınca hafıza hatası

edit: dediğim sorun firmware hatası da olabilir , çünkü geçen sene arkadaşın telefonda görmüştük sorunu belki düzeltmişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 5 Eylül 2007; 9:35:40 >

taken21

5 Eylül 2007; 9:35:56 

Cidden ram azmış. resim konusuna ise cok güldüm

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
oktayakgoz

5 Eylül 2007; 9:40:10 

quote:

Cidden ram azmış. resim konusuna ise cok güldüm

bu olay bütün symbian 9 larda var p990 a özgü bişi değil. düzeltilmiş sistemler var mı bilmiyorum ama düzeltilmeyenlerin hepsi aynı.

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
taken21

5 Eylül 2007; 9:41:55 

P1 de 128mb ram ve 256mb rom bellek bulunuyo. benim pc bile 256mb ram

Alphonse Capone
serkanky

5 Eylül 2007; 12:23:45 

selam arkadaşlar buradaki kadar detaylı ve bu telefon üzerine muhabbet eden bi yer olmadığı için bugün üye oldum telefonu teknosa da gördüm bugün fiyatı da bu kadar düşmüşken hemen bir tane alıcam kullanan arkadaşlara hayırlı olsun

SONY KDL 40S4000K Lcd Tv İncelemem
PHILIPS X800 Detaylı İncelemem
Sony Ericsson W350i İncelemem
Lütfen PM atmadan önce mesaj ayarlarınızı kontrol ediniz
Cowon D2 White 2Gb-Sennheiser CX500-MX550-Bose in ear-Creative Ep630-Altec Lansing
M@XWeLL

5 Eylül 2007; 12:59:17 

arkadaşlar siz hangi anında mesajlaşma programını kullanıyorsunuz p990i'de?
Ben aramalarıma rağmen java olmayan ve ücret ödemeyi gerektirmeyen bir program göremedim.

edit: buldum tamamdır.Çalışırmı bilmem ama aynı programın s60 versiyonu sorunsuz çalışıyordu.

programı isteyen im+ yazıp google da arasın.Malum (örnek: opened) kelimeyi de yazarsanız ödeme seçenekleri hakkında bilgi alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 5 Eylül 2007; 13:39:17 >

M@XWeLL

5 Eylül 2007; 14:39:59 

nette bazı konularda araştırma yaparken bunu buldum, eski bir haber ama ilginç.Belki verilmiştir.Ben yine de vermek istiyorum;

http://www.engadget.com/2007/04/16/ubuntu-running-on-p990i/

bence video

Varg

5 Eylül 2007; 15:10:11 

fake bişeye benziyor dün izlemiştim bende.

I have a dreams. Those dreams are tied to a horse that will never tire...

"iPhoneMOD W810/R4EA031+Supercam 8.52+TVH6mix Acoustic"
dodi--

Sisteme Gözat

5 Eylül 2007; 15:17:03 

ubuntu ney yav

Aylardır aynı imza'yı kullanıyosun... Sonra bızzt! Kural dışı! Garip...
Hiç Görülmemiş mi kural dışılığı o zamana kadar? İlginç...
taken21

5 Eylül 2007; 15:21:56 

bence mümkün

Alphonse Capone
DOĞUHAN

5 Eylül 2007; 22:40:59 

Herkese merhaba arkadaşlar uzun bir süreden sonra tekrar aranızdayım...

Yaklaşık 10-15 gündür yokum ve P990i her zaman yanımda oldu

Seyahatlerimde, en sıkıntılı zamanlarımda, acil zamanlarımda her yerde kurtarıcım oldu bunu söylemek istiyorum...

Cihaz ile yüzlerce değerli fotoğraf çektim, video çektim, hatta bazı fotoğrafları çok kaliteli olarak bastırdım bile

Turkcell aylık hazır İnternet paketimle, en uzak yerlerde bile her an internetteydim, tüm veri alışverişim, dosya ve ofis işlerimi hallettim,

E-mail aldım, yazıştım, sohbet ettim, en ufak bir tekleme veya sorunum olmadı, batarya da mükemmel durumda ve hiç mahçub etmedi,

Bu cihaza her geçen gün biraz daha hayran oluyorum Çok cihaz seçen ve kolay beğenmeyen biri olarak diyorum ki cihazınızın kıymetini bilin,

Dünyanın en güzel Cihazlarından birine sahipsiniz, bunu söylemek lazım...

Konular çok güzel ve yeni arkadaşlar da katılmış aramıza, hoşgelmişler...

Paylaşımlara devam diyorum..Herkese selamlar, saygılar...

SİMBA

5 Eylül 2007; 22:53:04 

quote:

Orjinalden alıntı: erselyilgin

Resim galerisine gir.Tıkladıktan sonra slayt gösterisi yazar ona gel 2 seçenek var slayt gösterisi başlat bide ayarlar ayarlara tıkla orda zaten yazar parça ekle diye bu kadar basit

galiba versiyon farkından dolayı bende oyle bır secenek yok..slayt gosterısı var ve dırekt slaytı baslatıo..

DRIVEN TO PERFECTION
www.smotorsport.com

dodi--

Sisteme Gözat

6 Eylül 2007; 0:13:03 

quote:

Orjinalden alıntı: kurnuc

Herkese merhaba arkadaşlar uzun bir süreden sonra tekrar aranızdayım...

Yaklaşık 10-15 gündür yokum ve P990i her zaman yanımda oldu

Seyahatlerimde, en sıkıntılı zamanlarımda, acil zamanlarımda her yerde kurtarıcım oldu bunu söylemek istiyorum...

Cihaz ile yüzlerce değerli fotoğraf çektim, video çektim, hatta bazı fotoğrafları çok kaliteli olarak bastırdım bile

Turkcell aylık hazır İnternet paketimle, en uzak yerlerde bile her an internetteydim, tüm veri alışverişim, dosya ve ofis işlerimi hallettim,

E-mail aldım, yazıştım, sohbet ettim, en ufak bir tekleme veya sorunum olmadı, batarya da mükemmel durumda ve hiç mahçub etmedi,

Bu cihaza her geçen gün biraz daha hayran oluyorum Çok cihaz seçen ve kolay beğenmeyen biri olarak diyorum ki cihazınızın kıymetini bilin,

Dünyanın en güzel Cihazlarından birine sahipsiniz, bunu söylemek lazım...

Konular çok güzel ve yeni arkadaşlar da katılmış aramıza, hoşgelmişler...

Paylaşımlara devam diyorum..Herkese selamlar, saygı