hayır yapmıyor. şöyle ki; kayıtlı olan bütün kişileri silin rehberden. bomboş kalsın. sonra bi deneyin bakalım oluyor mu? ben de olmuyor. kapağı takınca o aktif hale geldi simden kopyalama.
hayır yapmıyor. şöyle ki; kayıtlı olan bütün kişileri silin rehberden. bomboş kalsın. sonra bi deneyin bakalım oluyor mu? ben de olmuyor. kapağı takınca o aktif hale geldi simden kopyalama.
Arkadaşlar P990'da geri tuşu ile uygulamadan yada rehberden falan çıkıyorum ama hepsi açık kalıyor. Onları sonradan görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor. Uygulamalar açık kalmadan nasıl çıkış yapabilirim?
swissmgr_uiq3_110.sis programiyla bu soruna cozum bulabilirsin.Asagidaki linkten download edebilirsin.Programi kurduktan sonra programi ac geri tusuyla cik program acik kalsin.Gorev yoneticisinden istedigin zaman programi kapatabilirsin.
Arkadaşlar P990'da geri tuşu ile uygulamadan yada rehberden falan çıkıyorum ama hepsi açık kalıyor. Onları sonradan görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor. Uygulamalar açık kalmadan nasıl çıkış yapabilirim?
bu sorun değil esasında sistem böyle çalışıyor. sanırım açık olan uygulama daha sonra hemen açılsın diye. mesela rehber msg ler filan.
Yukarida yazdigim mesajdaki sozcuk farkliligina bile mesaj yazma geregi duydun ya bravo sana.Yazdigim cumlede >bu soruna< diye degilde >bu olaya< gibi bir kelimede kullanabilirdim.Bu soruna diye yazmis olmam ne benim nede bir baska P990I kullanicisinin sistemin boyle calistigini bilmedigini gostermez.Bununla birlikte sistemin calisma prensibinden dolayi bu durum sorun diye degerlendirilmesede,bu yonde sikayeti olan buna cozum arayan biri icin bu durum sorunmudur degilmidir ona bak sen.
Selamlar Massive nimbuzz msn i indiremedim agile ile çalıştırdım fakat oda deneme 7 günlük crack ini bulabilmek mümkünmüdür3,81 yanılmıyorsam, bide mig33 ile bağlanabildim fakat oda dokunmatik ekranlı bir tlfda kullanılması saçma bir msn diye düşünüyorum bu konularda yardımlarınızı bekliyorum
yazılım güncellemesi yapılmış olmasına karşın radyo dinlerken telefonun kapanıp açılmaması için ne yapılması gerekiyor ? rds ile ilgili bir durum vardı sanırım ama...
rds ve diğer özellikleri kapatınca sorun kalmıyor. rds kalsa da olabilir, bende sorun olmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: obaran
yazılım güncellemesi yapılmış olmasına karşın radyo dinlerken telefonun kapanıp açılmaması için ne yapılması gerekiyor ? rds ile ilgili bir durum vardı sanırım ama...
Selamlar Massive nimbuzz msn i indiremedim agile ile çalıştırdım fakat oda deneme 7 günlük crack ini bulabilmek mümkünmüdür3,81 yanılmıyorsam, bide mig33 ile bağlanabildim fakat oda dokunmatik ekranlı bir tlfda kullanılması saçma bir msn diye düşünüyorum bu konularda yardımlarınızı bekliyorum