|
fleshlord -> Cevap: p990i aldim... Ancak (25 Aralık 2006; 13:30:43)
|
quote:
Orjinalden alıntı: obaran cihazın internet ve play tuşuna listesinde yazanlardan farklı fonksiyonlar yükleme imkanı var mıdır ? yani internet tuşu ile rehbere ulaşmak istesek mesela. ayrıca ana menülerdeki animasyonu kapatmanın yolu ve menüleri değiştirmenin imkanı var mıdır ? cihazı kendi kullanım tarzımıza göre değiştirme imkanı çok kısıtlı gibi duruyor.bu konuda ne düşünüyorsunuz ayrıca quickoffice'in word kısmında sorun yaşıyorum.yeterli bellek yok hata mesajı verse de telefon hafızasında 40 mb, kart hafızasında da 35 mb boşluk var ve ben 500KBlik bir dosyayı açmaya çalışıyorum.ayrıca quickofficein açmadığı dosyaları başka (documents to go) editörler açabiliyor. bu durumda bir çözüm öneriniz olabilir mi ? Aslında cihaz üzerindeki tuşlar control panel>device>hardware buttons yolu izlenerek özelleştirilebiliyor. internet tuşu ile: activitymenu, mainmenu, internet, mediaplayer, sounrecorder, taskmanager ve video phone çalıştırılabiliyor. mediaplayer tuşu ile: play music,play radio ve play last opsiyonları aktive edilebiliyor. Ancak rehbere veya baska bir uygulamaya ulaşmak henuz mümkün değil. Yeni fw'de belki yeni seçenekler eklerler ya da bir firma bu işi yapan bir yazılım çıkarır :) Ana menudeki animasyonun kapatılmasına gelince bunun birsonraki fwde kaldırılacağı ile ilgili yurtdışı forumlarda ekran görüntüleri mevcut. Ocak ayı içerisinde bu fw nin yayınlanması düşünülüyor. Cihazda yüklü gelen programların klasorlerini veya ekrandaki ilk 9 klasorun isimlerini değiştirme şansınız bulunmuyor ve bu çok sinir bozucu Gelelim quickoffice(QO) sorununa: Bu aslında ramden çok QO'nun kendisinden kaynaklanıyor. Dosya içindeki bazı elementleri görüntülemeye çalışırken tlefonu çok kasıyor. Burada dosyanın ebadından çok içinde barındırdığı önemli, tablo,şekil resim veya çok karmaşım biçimlendirilmiş paragraflar QO'nun sapıtmasına neden olabiliyor. uiq2 de olduğu gibi uiq3 için de documents2go QO'dan daha başarılı bir program.
|
|
|
|