Şimdi Ara

iPhone 6'ya ait olduğu iddia edilen ön panel internete sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • iPhone 6'ya ait olduğu iddia edilen ön panel internete sızdırıldı





    Bu yılın merakla beklenen diğer bir amiral gemi modeli olan iPhone 6 için sık sık gündeme yeni sızıntılar geliyor. iPhone 6S/6C iddiası, üç yeni iPhone iddiası, iPhone Phablet iddiası bunların arasında sayılabilir. 




    Bugün internete sızan yeni bir görsel cihazın ön panelinin neye benzediği konusunda bir fikir vermeyi amaçlıyor. Apple'ın sızıntılara karşı eskisi kadar önlem alamadığını düşündüğümüzde görselin gerçeğe yakın olduğu düşünülebilir. Ancak yine de herhangi bir teyit imkanı yok. 




    Görselde fark edilen ilk ayrıntı iPhone 5S ve iPhone 6 arasındaki büyük boyut farkı. Apple daha önce 3.5 inçten 4 inçe çıkarak 0.5 inçlik bir artış kaydetmişti. Ancak bu kez 0.7 veya 1 inçlik daha büyük bir artışın olabileceği belirtiliyor zira iPhone 6 ekranı neredeyse iPhone 5S modelinin tamamını kaplıyor.




    Bunun yanında görseldeki iPhone 6 klasik ön panel tasarımından taviz vermiyor ve Touch ID yuvası da yerini koruyor. Ön kamera, yakınlık sensörü ve ahize kısmı yine önceki tasarımlar ile aynı. 




    Pek çok analiz uzmanı ve sektör yayını Apple'ın bu yıl yeni iPhone ekranını büyüteceği konusunda hemfikir. Hem akıllı telefon pazarında giderek artan boyutlar, hem de tüketici anketlerinde büyük ekranlara olan artan ilgi karşısında Apple'ın sessiz kalamayacağı belirtiliyor.  

     

     



    Kaynak:http://appleinsider.com/articles/14/04/14/microsoft-reverse-engineers-apples-passbook-adds-support-in-windows-phone-81







  • Bence daha farklı bir tasarım ile gelecek aynı 2 senede bir tasarım değiştiriyor Apple gerçi 4S ile 5 arasında büyük tasarım farkı olmadı ama değiştirse güzel olur.

  • Ekran yine full hd olmayacak galiba arkadaki adam bulanık çıkmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçevesiz ekran olmayacak mı ??
    Böyle olursa , hiç kibar olmayacak gibi !!

  • Bence ekran boyutu ideal ve çok güzel görünüyor.

  • Telefonun üst bölgesindeki kamera ve sensörleri yan yana koyup neden daraltmazlarki o bölgeyi? Orası hala kalın ve gereksiz...

  • Sözde kenarlar sıfır çerçeve olacaktı. LG G2'nin çerçevesi bile çok daha güzel.

    Bu tiple gelirse hayatta değiştirmem i5'i.
  • Yav her haberde aynı yorumlar. Alt üst gereksiz yere kalınmış. Nereden biliyorsun arkadaş gereksiz olduğunu. Sen mi tasarlıyorsun telefonu. Hangi bileşenlerin konumlandırıldığını, neden o bölgenin o kadar kalın tutulduğunu biliyor musun. Belki Apple, telefonu inceltirken bazı bileşenleri oralarda konumlandırıyor. Kim bilebilir ki.



    Klasik Türk aklı işte.Hemen ahkam kes olsun bitsin.Kurtulun artık şu özelliklerden.

  • Bu sızdırma olayını Apple'ın yapmadığını mı düşünüyor herkes? Kullanıcı tepkilerini ölçmek için daha iyi bir yöntem olamaz.

  • Birde androiddeki gibi giris ekrani gelse eksigi kalmaz androide karsi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 15 Nisan 2014; 13:03:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fazla beğenmedim, boyle gelırse tabii.

    Altta üstte bosluklar var yıne aynı cerceve

  • Çok kötülenecek biliyorum ama Apple'ın taktiği ile Tofaş'ın yıllar önce kuş serisindeki taktiğini çok benzetiyorum. Sonuna kadar okuyun sonra basın kötü oyunu.

    88 öncesi modelleri iPhone 3 serisi olarak düşünürsek, 4 ve 4s yenilenen kasa oldu denilebilir, çünkü görüntü gerçekten değişmiş ve modern bir hal almıştı, ancak sonrasında 5 ve 5s Doğan S, iPhone 6 da olsa olsa Doğan SLX olacak.

    Aynı tasarımda bu kadar inat etmelerini anlamıyorum. Kocaman bir "home" butonu ve alt kısımda kalan kocaman boş alan, kocaman bir üst alan ve bu kadar hacim kazanmalarına karşı soğan cücüğü kadar batarya performansı. Yanında şarj aleti olmadan güvenle evden çıkamıyorsam ne anlamı kaldı o kadar ince olmasının?

    Tamam malzeme kalitesi çok yüksek ve bu sayede şık görünüyor, marka çizgilerini de devam ettirmek istiyorlar kabul ama marka çizgisini biraz geliştirmek de gerekiyor. Nasıl ki BMW tüm modellerinde öndeki böbrek şeklindeki ızgarasının şeklini zamanla daralttı geliştirdi, modernleştirdi Apple da bunu geliştirsin, Tofaş gibi sabit bir kasa üzerinden kuş serisi ile tüketicisini yıllarca düdükleyen bir marka olmasın, ekranın alt ve üstündeki alan ile biraz oynasın, atıyorum home butonunu tatlı bir ovale döndürsün ama geliştirsin.

    Bu şekilde büyütürse iPad mini de büyük ihtimalle tarih olur.





  • diğer nadroid cihazlara benzemiş bu ....

  • Endüstri mühendisleri yine iş başında. Çerçeve kalınmış. Arkadaşım sen hangi telefonda sıfır çerçeve gördün?
  • Ön tarafta tasarım aynı kalır da arka kapak tarımını değiştirirler.

  • Büyük ekran güzel olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı büüyümesi güzelde sonu bakalım ne olacak..

  • iphone yenilikçi tasarıma gitmesi gerek. Böyle nereye kadar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: clopin

    Ekran yine full hd olmayacak galiba arkadaki adam bulanık çıkmış

    Ekrandaki koruma naylonunu gözlüğünü takmayı unuttuğun için görememişsin.
  • o tırnaklar nedir ? beni benden aldı yaa..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.