Şimdi Ara

Galaxy Note 3 N9000 Açılmıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihaza su temas etti ve o panikle hemen telefoncuya götürdük cihazın içini açıp kurutmuşlar fakat şu an cihaz açılmıyor yani çalıştıramadım. Cihazda nokta çizik yok çok temiz. Avea faturalı. Cihazı elimden çıkartmak istiyorum yeni ve başka bir model telefon alacağım. Ne yapalım ne dersiniz? Antalya merkezdeyim cihazı almak için görmek isteyen arkadaş varsa getirip gösterebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilyasturna

    Cihaza su temas etti ve o panikle hemen telefoncuya götürdük cihazın içini açıp kurutmuşlar fakat şu an cihaz açılmıyor yani çalıştıramadım. Cihazda nokta çizik yok çok temiz. Avea faturalı. Cihazı elimden çıkartmak istiyorum yeni ve başka bir model telefon alacağım. Ne yapalım ne dersiniz? Antalya merkezdeyim cihazı almak için görmek isteyen arkadaş varsa getirip gösterebilirim.

    sen neden cihazı bilmediğin yerlere götürür içini actırsın ki mahalle tlfncularına verirsen kurutma makinası olucağı buydu sıvı teması olsa bile servise yoladınmı sorunsuz geri gelir garanti dışı sayılsa bile 100 200 tl bir ücretle yapılır sorunda olmaz içi acıldıgıda belli olmazdı tlfnu kendi kendi mahvetmişssin taki antalyada oturuyorsun ordaki yakın servise elden gidip götürsen hemen gene hallederlerdi.suyun içinde mi bekledi cok az temas mı etti peki.valla tlfnu kendi kendine mahvetmişsin.




  • dostum direk servise götürmeliydin...
  • SIVI TEMASINA SERVİS BAKMAZ BAKARDA ÖYLE BAKAR TELEFONUN YARI FİYATINA
  • Ne mallar var arkadas

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya note 3 gibi bir telefon öyle saçma telefonculura götürülürmü?Mesela ben sim kartta bir sorun oldu Xperia Z1i telefoncuya götürdüm adam daha tutmayı bilmiyor falan.Böyle telefonları teknik servise yollayacaksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulus0606

    SIVI TEMASINA SERVİS BAKMAZ BAKARDA ÖYLE BAKAR TELEFONUN YARI FİYATINA

    Katılıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.