-----Travian Grubu-----[Üye alımı bitmiştir!!!İstediğiniz gibi takılabilirsiniz!] (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Oyun] >> Web bazlı oyunlar >> Travian

Reasonable -> -----Travian Grubu-----[Üye alımı bitmiştir!!!İstediğiniz gibi takılabilirsiniz!] (2 Eylül 2006; 10:16:32)

Travian Nedir?
Travianda bir halkın lideri olarak hedefin,ekonomik ve askeri açıdan güçlü bir uygarlık yaratıp,webdeki diğer oyunculara karşı savaşmaktır.Oyun için gerekli olan sadece bir normal Web Browseridir.
Oyunun Kısa İçeriği
Oyunda 3 değişik halk, 4 değişik hammadde çeşidi, Her halk için farklı olan 10 değişik askeri birlik ve 25 değişik bina bulunmaktadır.

Halklar
Travianda üç değişik halk vardır: Romalılar, Galyalılar ve Cermenler. Her halkın kendine göre avantajları ve desavantajları var. Halkların ordularıda birbirinden farklıdır. Onun için oyuna başlamadan önce kendine uyan bir halk secmelisin.

1)Romalılar
Roma imparatorluğu amatör oyuncular için iyidir.Kullanımı başdan fazla zorluk çekdirmez.Yüksek toplumsal ve

Yapılar
Oyunu başladıkdan sonra ilkönce bir sağlam ekonomik altyapı sağlamalisin. Bunun için köyözetindeki 18 hammadde alanlarını geliştirmelisin. 4 değişik tip hammadde alanı var: Odun, tuğla, demir ve tahıl. Alanların birine tıkladıkdan sonra geliştirme imkaanlarını görebilirsin.
Oyun ilerledikce köyünde kurulacak binalara ve yapılara önem vermelisin. Yeni bir yapı inşaa etmek için herhangi bir yeşil karonun üstüne tıklamalısın ve öylece yapı imkaanlarını görebilirsin.

Bazı yapılar tek oyun ilerledikce kurulabilir ve onları kurmak için baska yapılar gerekdir.

Merkez Binası
Merkez binasında mimarlar ve inşaat ustaları oturur. Merkez binasının derecesine göre, hammadde alanları ve yapılar daha çabuk geliştirilebilir.

Halk avantajları:
Romalılar: Aynı zamanda bir hammadde alanı ve bir bina geliştirebilir.

Hammadde Deposu
Hammadde deposunda odun,tuğla ve demir depolanabilir. Deponun geliştirme derecesine göre kapasiteside artar. 20.dereceden sonra yeni depo kurulabilir.

Tahıl Deposu
Tahıl ambarında çiftliklerden gelen tahıl depolanır. Tahıl ambarının derece yüksekliğine göre kapasiteside artar. 20.dereceden sonra yeni ambar kurulabilir.

Sığınak
Saldırı anında köylüler hammaddenin bir miktarını sıgınağa saklarlar. 1.derecede her hammadde tipinden 100 mikdar yağmalamalara karşı korunur. 10.dereceden sonra yeni sığınak kurulabilir.

Halk avantajları:
Galyalılar: Sıgınağın kapasitesi 2 kere daha fazladır.
Cermenler: Düşmanın sığınağı 66% olarak sayılır ve ona göre fazla götürülür.

Elçilik
Bir birliğe (ittifaka) üye olmak için elçilik kurman gerekdir. 3.derecede kendinde bir birlik kurabilirsin. Her derecede birliğin maksimum üye sayısı 3 artar.

Askeri Üst
Askeri üstde ordularına emir verebilirsin ve düşman saldırılarını görebilirsin. Bu yapı tek köyün orta sağ sektörüne kurulabilir. Mancınık saldırılarında hedefler askeri üstün gelistirilmesine göre fazlalaşır.

Pazaryeri
Pazar yerinde öbür oyuncularla pazarlık yapabilirsin ve hammadde gönderebilirsin. Pazar yerinin derecesine göre satıcılarında aynen artar ve bir mikdar hammadde nakliye edebilir.

Halk avantajları:
Romalılar: Satıcı 500 miktar taşıyabilir.
Hız: saatte 16 Sektör.
Cermenler: Satıcı 1000 miktar taşıyabilir.

Kışla
Kışlada kara birliği yetiştirilir.Binanın yapı derecesinin yüksekliğine göre, askerler daha hızlı yetiştirilebilir.

Ahır
Suvariler ahırda yetişdirilir ve eğitilir. Suvarilerin eğitim süresi ahırın derece yüksekliğine göre kısalır.

Tamirhane
Koçbaşları ve mancınıklar tamirhanede yapılır ve hazırlanır. Bunlar tamirhanenin derecesine göre hızlı üretilir.

Akademi
Akademide değişik asker tipleri yetişdirilir ve geliştirilir.

Silah Dökümhanesi
Silah dökümhanesinde askerlerin saldırı gücü geliştirilir.

Zırh Dökümhanesi
Zırh dökümhanesinde askerlerin savunmagücü geliştirilir. Araştırmalar dökümhanenin derecesine göre fazlalaşır ve zırhlar iyileşir.

Saray
Saray tek köylerin birine kurulabilir ve bu yapı otomatikman başkent koruması altında olur. Oyuncunun 4 den az köyü varsa başkent düşman tarafından işgal edilemez.

Derece 10, 15 ve 20de üçer tane göçmen veya bir şehir idarecisi (Senatör,Muhtar,Reis) eğitilebilir.

Köşk
Köşk kralın ziyarete geldiğinde oturdugu küçük bir saraydır. Bir köyü işgal etmek için saray ve köşk önce mancınıklarla yerle bir edilmesi gerekdir.

Derece 10 ve 20de üçer tane göçmen veya bir şehir idarecisi (Senatör,Muhtar,Reis) eğitilebilir.

Ticari Merkez
Ticari merkezde atarabaları geliştirilir ve bunlar güçlü atlarla çekilir.Satıcıların bu binanin derecesine göre fazla hammadde taşıyabilir.

Her derecede kapasite 10% artar. Ona göre 20.derecede bir satıcın 3 kere daha fazla taşıyabilir.

Turnuva Yeri
Turnova yerinde askerlerin antrenman yapabilir ve metanetlerini geliştirebilir.Turnova yerinin derecesini yükseltdikçe askerlerin 20 sektörden fazla messafelerde daha hızlı olur.

S.S.S
Askeri üst nasıl kurulur?
Askeri üstün ve çitin inşaat yeri başdan bellidir. Askeri üst tek köyün orta sağ sektörüne kurulabilir.
Botschaft

Birlik nasıl kurulur?
Birlik kurmak için elçiliği 3.dereceye geliştirmelisin. Bir birliğe üye olmak için 1.derecede elçilik ve bir teklif gerekdir.

Köyün ismi nasıl değiştirilir?
Bunun için istatistik linkine(mavi disk) tıkla, orda kendi ismine tıkla ve Profil değiştir linkine tıkla. Köyismi yazan yere yeni ismi verebilirsin.

Askerler nasıl yapılır ve eğitilir?
Ilkönce 1.derece askeri üst ve 3.derece merkez binası kurman gerek. Ondan sonra kışla kurabilir ve orda askerlerini eğitebilirsin.

Benim köyümü nasıl savunabilirim?
Köyünde kendi veya arkadaşlarının askerleri bulunduğunda otomatikman saldırılarda savunurlar.

Askersiz bir köye saldırdığımda niye askeri kayıplarım oluyor?
Her köyün en az ana savunması olur. Güçlü suvarilerden harıç, tek bir asker birliğinlen saldırdığın an her zaman bir ufak kayıbın olur. Defans için eğitilmiş askerler (Örneğin galyalıların phalanxları) saldırılar için hiç uygun değil.

Nüfusumu nasıl yükseltirim?
Her yeni yapı nüfusunu otomatikman yükseltir. Yapı geliştirirken nüfusunun sayısı ne kadar yükseleceğini bu sembolun yanındaki sayısından görebilirsin.Getreideverbrauch

Imdaat, benim tahıl üretimi gide gide azalıyor!
Üretim yazan yerdeki tahılsayısı tüm asker ve nüfus tahıl masrafları harıç hesaplanır. Brüt tahıl üretimini yukarda sağ tarafda görebilirsin.

Bu ve bunun gibi birçok soruların cevaplarını travian forumlarında arama yolu ile de bulabilirsiniz.

Grup Başkanı
DEJ@WU

Üyeler
divxman
SilenceR26
orbjk
akut13
spamX
sinanC
hakeren
command.com kardeş
İcePro
trediack
ciko44
erozbey90
bitirenadam
süpürmen
wantedlord
YaTTaRa61
@Ufuk@
MetaLiaZ
FearOfTheDarknes
burakcanakma
mugen
spokee
Punisher®
canoko
ultraaslanberk
kdr_
disasterx
silver_clapenteus
PAŞA****
uNKowN
emirhanaktas
furkanzkaya
mg.efsanesi
gecemaviydi
nWoaLi
psyco_oki
NeCRoCaSuS
LoginPC
Eda_fb
berkxxxx
Kral10
C@RtHeR
umur78
Terap!
yasin0021
menteşe
ORHAN
n0th1ng_3ls3_m4tt3r
DarkneSS_Lord
halit2006
kingyankee
acrobatuu
cznokoxp
sub
barane21
ser13
zalp
yunet
TechN9ne
urkachin
texas
ZATHARA
yasinreis
comaly
DonJuanDeMarco
tevez
nerazzuri
DhChi
arda_blue
_MMORPG_
KinGEagLE
pcman5334
onur45
DARKRUSE
muyit
Axi Boy94
PaLadin_C
MadMax84
cfd7a
kagan_z
pcman5334
DARKRUSE
TheCriminal
2AF3R
superalican
childreen
levent_tr
ilqhan
_SilkRoad_
geazdaz
hage
kagan_z
Karayell
CezA__
SnStV
osman aga
dartsiberius
fdeniz_93
omertarik96
ArtfuLLL
Gr3g0r
huersa
jagatai
nightlight
kingin
killeryusuf
dorhug
Hartson
John PHILIPS
Qmandan
spawn12
jakabo333
kurt59
UsTa007
ChampionMailer
Mr-SahiN
SaNaLRoKeT
berkobey
manga_ceza_kaan
DAHİİ
akdede444
tahazahit
devil_123
power_viper
**RaideN**
cihat55
mos.92
nieaufgabe
kaptanberko
$ E ß O ®
MiraLayTurK
serdarorcun93
geldiler
CheKhanAmoria
ulTRman
Red_Lead
-iKiDeFenix-
baykartal
WoraZ
_SovaLyeLer_
ens_UA
toLga_uA
_alemdar_
MiYoFiBRiL
Anjharat
enes_aktas
OoOfOrYoU
Andigos
turkstyle
Timisfat
salih_763
DeViL_FoRcE
İlqeRCaN
sefer_101
harrypoter
sarp392
RunAwA
daggersly
www.hackeremre.forum
Karşıyakalı�
kaptanberko
Pislickk
_Kruger_
heyrt
eksi_limon
sky-line123
cancan_burak
Bt1060
canbaz44spor
mme
HYPERFORCE
ermis
slayer_ducker
OnLySnS
stonemert
club penguin
gencazeri
babakanki
berknos
torpilli
zebani
:...ThE_LaZ...:
tekno123
ceza_burak
kocagoz
pun13her
M®t
DrowningPool
shoo-in
DiabloJR
tycstar
.:ßlue_King:.
legolasarrow
Golden-Dragon
redegit
xavi06
menteşe
chinaski

daggerslay -> Cevap: -----------Travian Kulübü----------- (2 Eylül 2006; 10:25:53)

ii hmn katıılım bu birliğe [:'(][:'(]bn yenim sorularım olcak

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Kulübü----------- (2 Eylül 2006; 10:39:22)

Tamamdır arkadaşım seni kulübümüze ekledim.Hoşgeldin.

SilenceR26 -> Cevap: -----------Travian Kulübü----------- (2 Eylül 2006; 12:10:08)

Bende Katılmak İstiorum Kulübe [:'(] Msn Ekliorum Birazdan yasasin Galyalılar:D

divxman -> Cevap: -----------Travian Kulübü----------- (2 Eylül 2006; 14:52:47)

BEnide al aga PM attım...

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Kulübü----------- (2 Eylül 2006; 17:11:25)

Tamamdır arkadaşım kulübümüze hoşgeldin.Evet arkadaşlar isteyen herkezi kulübe alabiliriz.

Ø®ßJK -> Cevap: -----------Travian Kulübü----------- (4 Eylül 2006; 12:16:50)

bende varım |ORBJK|

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Kulübü----------- (4 Eylül 2006; 17:49:38)

Grubumuza hoşgeldin.Arkadaşlar üye alımı her zaman için devam edecek.Eğer yeterli sayıda üye bulabilirsek bir birlik kurmayı düşünüyoruz.

musAKka -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (10 Eylül 2006; 19:02:31)

Bir süreliğine üst konu olmuştur.

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (10 Eylül 2006; 19:25:05)

Teşekkürler.

utk_12 -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (10 Eylül 2006; 19:29:09)

ben de varım(Fistandantiluss)

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (10 Eylül 2006; 20:07:48)

Pm attım...Arkadaslar lütfen kayıt olmak isteyenler msn lerini bana pm ile göndersinler.

akut13 -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (10 Eylül 2006; 22:45:59)

yaşasın galyalılar

akut13

lquayl -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (10 Eylül 2006; 23:55:41)

Arkadaşlar bende oyuna yeni başlıcam.

Siz 1. serverdamısınız?

POLEMARCH -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (11 Eylül 2006; 1:46:46)

üst konu oldu demek kolay[sm=s15.gif] gelsin ben burda grub istemiyorum oyunda klan kuralım klan bulamıyorum

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (11 Eylül 2006; 9:29:59)

akut13 seni grubumuza almadan önce msn den biraz konuşmam gerek.Msn ini pm yolu ile yollarsan sevinirim.
Öfkeli Kalabalık biz türk serverında oynuyoruz ondan da 1 tane var zaten.Sağ üstten türk bayrağını seçip giriş yaparsan sende görebilirsin.Eğer grubumuza girmek istiyorsan lütfen msn ini bana pm yolu ile gönder.
POLEMARCH Musakka bu konuyu üst konu yapmışsa birşey var diye yapmıştır.Grub istemiyorsan mesaj yazmak zorunda değilsin.Birlik(senin değiminle klan) durumuna gelince.Su an icin üye sayımız az.Bu yüzden birlik kurmayı şu an için düşünmüyoruz.Fakat 1 ay kadar sonra üye sayımız beklenilen seviyeye gelirse T.S.K birliğinin bir alt birliğini kurup herkesi oraya alacağız.Nüfusu 100'ü aşkın olanlar bana durumu pm yolu ile iletirse onu T.S.K birliğine alma ihtimalimiz var.Arkadaslar önceden söylediğim şeyi tekrar söylüyorum.Gruba girmek isteyenler msn lerini bana pm yoluyla göndermeleri gereklidir.Teşekkürler.

utk_12 -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (11 Eylül 2006; 18:49:23)

pm attım bu arada ben romalıyım ona göre

daggerslay -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (11 Eylül 2006; 19:31:40)

geldim bnde bilgisayar bozuktu hadi bn de cermenim

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (11 Eylül 2006; 20:39:47)

Bende romalıyım arkadaşlar yukarıda bahsettiğim kişilerde msn lerini pm yolu ile iletirlerse sevinirim.Olmazsa ilk mesajımda msn imi verdim oradan ekleyebilirsiniz.

spamX -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (12 Eylül 2006; 10:42:31)

Hocam bende katilmak istiyorum muhabbet için fln [sm=s18.gif][sm=s18.gif][:D][:D]

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (12 Eylül 2006; 16:02:01)

Tamamdır arkadaşım msn ini eklersen sevinirim.Seni gruba eklemeden önce biraz konuşmamız lazım.

RaprosteR -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (13 Eylül 2006; 8:37:47)

Bende geldim alırsan msnim b_unlu9@hotmail.com ama yeni başladım ha[;)]

ßoost -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (13 Eylül 2006; 12:06:16)

[8D]s.a ben de galdim [:'(]

akpolat -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (13 Eylül 2006; 15:27:44)

benim size sorum ben kendi bilgisayarımda bir oyun yaptım ama siteme koyamıyorum nasıl yapabilirim lütfen acil lazım [sm=s16.gif]

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (13 Eylül 2006; 16:19:04)

Arkadaşım burası web tasarım bölümü değil!!![:o]

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (13 Eylül 2006; 19:56:30)

Yeni üyelerimize "Hoşgeldiniz!" demek istiyorum.

Ø®ßJK -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (13 Eylül 2006; 20:17:29)

hoşbulduk[;)]

gokhajan -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (13 Eylül 2006; 21:55:59)

selam ben de üye olmak isterim herkes romayı seçiyo diye seçmedim galyalılar da fransızgillerden olduğu için ben germen halkını yönetiyorum [;)]

Ø®ßJK -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (13 Eylül 2006; 21:57:24)

başarılar kardeşim

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (13 Eylül 2006; 22:29:18)

Su aralar bilgisayarda bir sorun var.Mesajları değiştirme linkine tıkladığımda sayfa açılmıyor.Bu yüzden bu iş yarına kaldı.[&:]

Ø®ßJK -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (13 Eylül 2006; 22:34:37)

yaw bu fikir çok güzel travianı biras tanıtalım iyi olmuş saolasın dej@wu iyi fikir

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (14 Eylül 2006; 10:20:41)

Teşekkür ederim.Oyun aslında çok güzel.Yani tasarımı falan gözü yormuyor.Her aradığını çok rahat bulabiliyorsun.Bence **** gibi oyunlardan çok daha güzel.

Ø®ßJK -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (14 Eylül 2006; 10:43:47)

quote:

Orjinalden alıntı: DEJ@WU

Teşekkür ederim.Oyun aslında çok güzel.Yani tasarımı falan gözü yormuyor.Her aradığını çok rahat bulabiliyorsun.Bence **** gibi oyunlardan çok daha güzel.

**** yazan yerde arkadaş bite.fight yazmak istemiş yasak kelime olduğu için ** şeklinde çıkmış

kaplanck -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (14 Eylül 2006; 13:47:37)

oyunu sitesi ne?[8D]

Ø®ßJK -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (14 Eylül 2006; 13:48:29)

www.travian.com[:'(]

kaplanck -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (14 Eylül 2006; 14:01:05)

saol[:'(]

Ø®ßJK -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (14 Eylül 2006; 14:05:45)

önemli değil[;)]

kaplanck -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (14 Eylül 2006; 14:08:46)

yaa off bu oyun text tabanli yahu

ben age gibi sandim[X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(]

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (14 Eylül 2006; 15:00:55)

Arkadaşlar öncelikle yukarıda reklam yaptığım için özür diliyorum.www.travian.com oyunun yabancı serverlarının bulunduğu sitedir.Burada ağırlıklı olarak Türk serverında oynayanlar olduğu için sizinde Türk serverında oynamanızı öneririz.kaplnck bu konu web bazlı oyunlar bölümünde.Yani burada yer alan bütün oyunlar text tabanlı.Oyun text tabanlı olsada AOE'ye benzemiyor değil.

POLEMARCH -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (14 Eylül 2006; 23:42:13)

Ne reklamı yaptın anlayamadım?

Ø®ßJK -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (15 Eylül 2006; 10:09:20)

yabancı server olduğu için

kaplanck -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (15 Eylül 2006; 10:28:51)

ewt galyalılar oldum biraz oynadim tegmen dejwu ama sıktı oku oku
ama resimler bana gore super we oyun text tabanli sewene gore mukenmeldir
yinede saolun war oglun[8D]

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (15 Eylül 2006; 14:12:43)

Önemli değil arkadaşım.Sadece yukarıda bir benzetme yaptım yanlışlıkla oyunun adını verdim.Yerine * geçti o kadar.

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (15 Eylül 2006; 14:14:54)

quote:

Orjinalden alıntı: kaplanck

ewt galyalılar oldum biraz oynadim tegmen dejwu ama sıktı oku oku
ama resimler bana gore super we oyun text tabanli sewene gore mukenmeldir
yinede saolun war oglun[8D]

Önemli değil arkadaşım.Oyun hakkında bir sorunun olursa çekinmeden sorabilirsin.

Ø®ßJK -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (15 Eylül 2006; 14:23:18)

saol dostum

husrevaga -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (15 Eylül 2006; 15:33:56)

bende oyuna galyalı olarka başladım şimdi ama oyunu pek anlamdım daha

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (15 Eylül 2006; 19:44:21)

Arkadaşım eğer sorun olursa veya grubumuza girmek istersen söylemen yeterli.

Ø®ßJK -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (17 Eylül 2006; 0:56:23)

ewt sorunlarınıza bende cvp verebilirim

piyanisti -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (27 Eylül 2006; 17:49:38)

gayet hoş güzel bi oyun

piyanisti -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (29 Eylül 2006; 10:38:48)

yolunuz takılmasız acık olsun arkadaslar

yustay -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (29 Eylül 2006; 14:22:36)

harika bir oyun sağol[:'(]

Theori -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (29 Eylül 2006; 17:30:13)

ben bi ara oynuyodum sıkıldım bi ark a verdim mangoser beni tanır

(rapistanli)

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (29 Eylül 2006; 20:09:49)

Arkadaşlar üye alımımız sürmektedir girmek isteyen varsa alabilirim.

vendeta -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (4 Ekim 2006; 17:36:22)

ben bu oyunu gördüm ,hükümdarlar bu oyundan çok daha iyi.

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (4 Ekim 2006; 19:25:46)

quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

ben bu oyunu gördüm ,hükümdarlar bu oyundan çok daha iyi.

Tamam arkadaşım sana göre böyle olabilir.Bu mesajını yazmaktaki tek amacın burada tartışma yaratıp mesaj sayını arttırmak bunu herkez biliyor...[&o]

HerşeyPaylaşımİçin! -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (5 Ekim 2006; 22:17:01)

güsel fikir

Lead away -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (5 Ekim 2006; 22:24:47)

bende varim oyuna yeni basladim guzele benziyo[:'(][;)]

Command.com -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (6 Ekim 2006; 0:13:13)

Oyuna az evvel kaydoldum.. Cermanları seçtim.. ama ne yapacağımı daha pek anlayamadım.. birda yanda travian plus diye birşey var o ne işe yarıyor???

Reasonable -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (6 Ekim 2006; 10:12:17)

Öncelikle oyuna hoşgeldin.Cermenler oyunun en yağmacı ırkıdır.Şimdi başta sürekli maden bas.Bir süre sonra asker çıkar.Asker çıkardıktan sonra da kendine birlik ara.Travian plus ücretli bir servisdir.Oyunda bazı avantajlar sağlıyor.Mesela %25 daha fazla üretim.Yapılan binaları anında yapma gibi özellikleri var.Başta sanırım 20 adet altın veriliyordu.Bu altınlarla o özellkleri kullanabilirsin.Fakat unutma bu altınlar sadece 1 kere veriliyor.Sana tavsiyem altınlarını nüfusun 300 civarı olunca kullanman.Bana sorularını msn den:can_cakim93@hotmail.com veya e-mail yoluyla:can_cakim93@yahoo.com.tr den sorabilirsin.

Command.com -> Cevap: -----------Travian Grubu----------- (7 Ekim 2006; 1:42:30)

Travian Bot iye birşey buldum.
adresi
http://freshmeat.net/projects/travianbot/

buradan indirdiğiniz prg ile.. gerekli account ayarlamalarını yaptıktan sonra otomatik olarka gelişm sağlayabiliyorsunuz..
sample_account.txt
dosyasının adını
account.txt
yapı içeriğini tırk serverine göre ve kendi accountunuza göre ayarlamalısınız...

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.203125