bu oyuna grafik paketi ekleyebiliyormuşuz, nasıl yapacaz o işi ??
googlede travian diye arat türkçe sayfalarda bulursun.Ama çok çocukça oluyo deneme derim.
yok valla gerek yokmuş ben başka eklentiyle karıştırdım, mozilla kulanıyorum grease monkey ve beyond eklentisini ekleyince baya iyi oluyor oyun ;) , mozilla kullananlar için http://serkanonfer.prophp.org/index.php adresinde bi arkadaş anlatmış
dajavu sizin gruba girebilirmiyim???Eğer girdirirsen nasıl gircem tam olarak adresini versene !!! ben üye oldum ...adım spoke ... ama tek başıma bi köy kurdum ... hemde server 1 deyim siz kaçtasınız..... cevap ver yaaaaaaaa ..........
gençler bende başladım oyuna neler yapmam lazım hele bi anlatırmısınız bana
Abi başta kaynaklarının seviyesini geliştir.Birde hangi Halk'sın?Cermen-Roma-Galya?
sanırsam romayım bide bu altınlar var plus a basınca onları nasıl kullanacağız? siz başka bi halkmısınız?
30 Kasım 2006; 18:58:24
quote:
Orjinalden alıntı: disasterx
quote:
Orjinalden alıntı: cemo91
quote:
Orjinalden alıntı: disasterx
gençler bende başladım oyuna neler yapmam lazım hele bi anlatırmısınız bana
Abi başta kaynaklarının seviyesini geliştir.Birde hangi Halk'sın?Cermen-Roma-Galya?
sanırsam romayım bide bu altınlar var plus a basınca onları nasıl kullanacağız? siz başka bi halkmısınız?
Bende Roma'yım.
O plusları açmak için Sol altdaki Travian Plus'a basıyoruz,ve şimdilik odun-tuğla-demir-tahıl üretimini %25 arttırmak yeterli.Onların karşısındaki aktifleştire basıyoruz.Ama şuanda oyunun çok başındaysanız bir anlamı yok.Boşuna kullanmayın.O altınlar bitince yenisini parayla alabilirsiniz sadece.Önce kaynaklarn hepsini bir yapmakla işe başlayın.
Ama 1 tane tahıl dışında seviye geliştirdiğiniz zaman 2. mutlaka yine tahıl olsun.Çünkü nüfusunuz arttıkça tahıl üretiminiz azalır ve eksiye düşebilir.(Örneğin:Odun'u seviye 1'e getirirseniz ondan sonra mutlaka tahıla bir sevi atlatın.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo91 -- 30 Kasım 2006; 18:59:40 >
dajavu sizin gruba girebilirmiyim???Eğer girdirirsen nasıl gircem tam olarak adresini versene !!! ben üye oldum ...adım spoke ... ama tek başıma bi köy kurdum ... hemde server 1 deyim siz kaçtasınız..... cevap ver yaaaaaaaa ..........
Kardes simdi grup farkli birlik farkli sey.Grup bu konu altinda olusturdugumuz insanların soru sordugu onerilerini paylastigi bir ortam.Birlik ise oyunda kullanicilarin bir araya gelerek olusturduklari topluluk.Bir ara oyunda DH birligi vardi.Ama talep goremedigi icin kapandi.Bu arada ben oks ye hazırlandıgımdan dolayi oyunu birakmak zorunda kaldim.Ama gerek buradan gerek mail gerek msn yoluyla sorularınızı cevaplamaya hazirim.Seni simdi grupa ekliyorum.
// Intel Core 2 CPU E4400@ 2.00 GHZ 2010MHZ//Gigabyte GA-965p-S3//OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4//Ati Radeon HD 2900XT (512 Mb,512bit)//Sata Hitachi HD scsı(300 gb)//Windows XP Professional//