Arkadaşlar bu arada birisinden taktik aldım. Bu taktik çok hoşuma gitti. Özellikle romalılarda çok işe yarıyor. Size bir cermen saldırıyorsa tüm askerlerinizle köyde bekleyin. Sizin köyünüze varmasına 10 sn kala başka bir köye saldırın. Sonra geri çağır yapın. Bu sürede cermen saldırmış köyüne dönüyor olacaktır. Hemen arkasından saldırın. Onun askeriyle sizinkinin arasında 5sn falan fark olacak. Onun köyüne varıncada tüm askerlerini kesin.
Beyler server 1 ^+ASİ-^ birliğine gelmek isteyenler bana mesaj atsın childreen.şartlar güneydoğudan olucak 100 nufusu geçmiş olcak kimsenin sömürgesi olmayacak ve yeterli miktarda askeri olucak.
arkadaşım üye olmak için aşağıdaki linke tıklaman yeterli. Açık açık söyleyeyim bu linkten kayıt olup 75 nüfus yaptığında bana 20 altın gelecek. DH kardeşliği adına kayıt olmanı diliyorum.
Arkadaşlar bana destek için gönderilen askerleri ben kendi askerlerimle birlikte başka bir köye saldırıya yollayabilirmiyim...
Yani birlik üyeleri kendi askerlerini bana destek için yollayacak bende tüm askeri başka bir köye saldırı için yollayacağım, bu olabiliyor mu ???
hayır.bu olanaksız.
Peki birlikteki diğer köylerle birlikte birbaşka bir köye nasıl saldırabiliriz??? Aynı anda
Çok ince bir hesap gerekir ve saldırı tuşuna aynı anda basmanız gerekir.Aşağıdaki linkte biri ayrı köyleri için farklı web sayfası açmış. Çok hızlı bir şekilde hepsine basmış ve sonuç inanılmaz!!! Bir saniyede köy almış.