Millet S1 yeni açıldı ve birincinin nüfusu 49. Şİmdi oyuna başlayan ileride güçlüler arasında yer alır. Kaydolmak için aşağıdaki linki kullanın.(DH kardeşliği adına ).
Agora sen hangi serverlarda oynuyosun ben s4 te oynuyodum hala oynuyom aam bıraktım sayılır 4men olarak wow 57 mi ne oldu şimdi s14 ve s1 te oynuyorum s1 te yarın demiştim ama bugün ilk tokmak sallayanımı çıkartıyorum
Yeni başladım öncelikle nelere önem vermeliyim. ----> Bilgi lütfen
Romalılar
Ben de 1 haftadır oynuyorum, yani yeniyim. Kısa tecrübeme dayanarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bol bol üretim yapmalısın. Sanırım ilk 10 gün saldırılara karşı koruma altında oluyorsun (Hoşgeldin mesajı geliyor, orada süreyi yazıyor). Bunun için, başlarda gereksiz bina yapmaktan kaçın bunun yerine hammaddelere yüklen.
Romalılar
Ben de 1 haftadır oynuyorum, yani yeniyim. Kısa tecrübeme dayanarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bol bol üretim yapmalısın. Sanırım ilk 10 gün saldırılara karşı koruma altında oluyorsun (Hoşgeldin mesajı geliyor, orada süreyi yazıyor). Bunun için, başlarda gereksiz bina yapmaktan kaçın bunun yerine hammaddelere yüklen.
ilk olarak sadece Hammadde deposu ve Tahıl ambarı yaptım o kadar
Romalılar
ilk olarak sadece Hammadde deposu ve Tahıl ambarı yaptım o kadar
Benim taktiğimi yazayım Eğer cermenseniz oduna yükleneceksiniz ilk başta asker için Eğer romalısanız hammaddelerin hepsine sonrada askere Eğer galya iseniz aynen öncelikle tuğla ondan sonra oduna yüklenmelisiniz
Ben s1 de cermen olduğum için oduna yüklendim ve asker rahatlıkla basıorum askerlerimin saldırıdan getirdiği hammaddelerlede artık diğerlerini geliştiriorum. S14 te de romalıyım onun içinde zor geliştim çünkü çok hammadde istiyor askere bende gelişemedim ama şimdi önceden hammaddeler yüklendiğim için rahatlıkla gelişiorum Hiç galyalı olmadım...