Şimdi Ara

-----Travian Grubu-----[Üye alımı bitmiştir!!!İstediğiniz gibi takılabilirsiniz!] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.365
Cevap
1
Favori
100.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server 5 De Saray yada Köşk 10'da olanlar varmı Benim saat 4 de 9 oluyorr.... sonra 10 ve 2. köy...
    Kendi köyünüzü kurup oynamak istiyorsanız lütfen tıklayınhttp://www.travian.com.tr/?uc=tr9_14596
  • bende katılıcam adım darkstylex

Orjinalden alıntı: DEJ@WU

akut13 seni grubumuza almadan önce msn den biraz konuşmam gerek.Msn ini pm yolu ile yollarsan sevinirim.
    Öfkeli Kalabalık biz türk serverında oynuyoruz ondan da 1 tane var zaten.Sağ üstten türk bayrağını seçip giriş yaparsan sende görebilirsin.Eğer grubumuza girmek istiyorsan lütfen msn ini bana pm yolu ile gönder.
    POLEMARCH Musakka bu konuyu üst konu yapmışsa birşey var diye yapmıştır.Grub istemiyorsan mesaj yazmak zorunda değilsin.Birlik(senin değiminle klan) durumuna gelince.Su an icin üye sayımız az.Bu yüzden birlik kurmayı şu an için düşünmüyoruz.Fakat 1 ay kadar sonra üye sayımız beklenilen seviyeye gelirse T.S.K birliğinin bir alt birliğini kurup herkesi oraya alacağız.Nüfusu 100'ü aşkın olanlar bana durumu pm yolu ile iletirse onu T.S.K birliğine alma ihtimalimiz var.Arkadaslar önceden söylediğim şeyi tekrar söylüyorum.Gruba girmek isteyenler msn lerini bana pm yoluyla göndermeleri gereklidir.Teşekkürler.

beni de alın [bulizen]

• biz sadece savaşırız!
    işte bir garibanın hali;
     -----Travian Grubu-----[Üye alımı bitmiştir!!!İstediğiniz gibi takılabilirsiniz!]

arkadaşlar mahcup olur diye kim oldğunu,kim olduğumu ve hangi server olduğunu sakladım:D!
  • kardes bana pm attarmısın adını veismini bide sen demlerdenmisin ve onokadar dama daha yok bende bile en az 70000 lerde var 200000 yok ama tokmak sallayan oldugu için basarsında 50000 paldin 38 toyton 500000 baltacı basılamaz gibi geliyor acaam paintmi

Orjinalden alıntı: sefer_101

kardes bana pm attarmısın adını veismini bide sen demlerdenmisin ve onokadar dama daha yok bende bile en az 70000 lerde var 200000 yok ama tokmak sallayan oldugu için basarsında 50000 paldin 38000 toyton 500000 baltacı basılamaz gibi geliyor acaam paintmi

38000 olacaktıda yanlış yazdım düzelteyim derken alıntıya basmısımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer_101 -- 10 Haziran 2007; 16:03:01 >

s4 nick miracgücü
    s9 nick mirac gücü

Orjinalden alıntı: MiYoFiBRiL

biz sadece savaşırız!
    işte bir garibanın hali;
     -----Travian Grubu-----[Üye alımı bitmiştir!!!İstediğiniz gibi takılabilirsiniz!]

arkadaşlar mahcup olur diye kim oldğunu,kim olduğumu ve hangi server olduğunu sakladım:D!

Arkadaşım sen kendi kendini mahcup etmişsin. Hadi o kadar askeri besledin diyelim, 192bin tokmakçıyla girip 629bin tokmakçı kayıp vermek nasıl oluyor?? Saldırırken bölünere çoğalıp öyle mi şehit oluyor tokmak sallayanlar. Çocuk mu kandırıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geldiler -- 12 Haziran 2007; 7:00:40 >

• arkadas dedim ben paint diye
    Anjharat
    enes_aktas
    OoOfOrYoU
    Andigos
    turkstyle
    Timisfat

Ekledim.

Orjinalden alıntı: geldiler

quote:

Orjinalden alıntı: MiYoFiBRiL

biz sadece savaşırız!
    işte bir garibanın hali;

Arkadaşım sen kendi kendini mahcup etmişsin. Hadi o kadar askeri besledin diyelim, 192bin tokmakçıyla girip 629bin tokmakçı kayıp vermek nasıl oluyor?? Saldırırken bölünere çoğalıp öyle mi şehit oluyor tokmak sallayanlar. Çocuk mu kandırıyorsun?

• Ben De Yeni Kaydoldum , Hadi Hayırlısı
  • benide ekleyin
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.