Bildirim
RAM lerin BOZUK OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLARIZ
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Bu test masaüstü pc ler içinde geçerli sanırım. teşekkürler , inşallah bir sorun çıkarda bütün parçaları garanti için vatana taşımam. Kötünü iyisi olur yani -
quote:
Orijinalden alıntı: BORUBEY06
Bu test masaüstü pc ler içinde geçerli sanırım. teşekkürler , inşallah bir sorun çıkarda bütün parçaları garanti için vatana taşımam. Kötünü iyisi olur yani
Evet masaüstü içinde geçerli videoyu dikkatli izleyip öyle yapın -
Eğer yapamazsan Recep 'in sitesinede üye olacağız demektir -
-
quote:
Orijinalden alıntı: heavyrocker
Arkadaşlar imzamdaki ram lardan var. Bilgisayarda arada klitlenme, mavi ekran sorunlarından dolayı birçok kez format filan attım. En son ram lardan şüphelenip memtest ile test yaptım. Fotoğraftaki sonuçlara ulaştım. 15 gün kadar önce garantiye gönderdim. Dün servisten aldığımda sorun yok diye geri verildi. Farklı slotlarda ve tek tek test ettim ram ları. Acaba ana kart arızası olma imkanı var mı? Şu an başka bilgisayarda deneme imkanım yok. Firmayla görüşüp tekrar göndereceğim. Ana kart arızası olsa bu şekilde hata verir mi? Ben komple çalışmaz diye biliyorum fakat, hiç denk geldiğim bir durum değil. Bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.
Malesef ramler bozuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de ram ları bozuk diye biliyorum fakat yine de emin olmak istedim. Karşılaşmadığım bir durum, yani anakart ram sorunu da olabilir mi dedim acaba. Keşke kingston alsaydım. İthalatçı firma değişmiş galiba. Vatan üstünden gönderdim. Şimdi yarın firmayı arayıp tekrar göndereceğim. Tşk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 15 Nisan 2014; 0:47:03 > -
quote:
Arkadaşlar imzamdaki ram lardan var. Bilgisayarda arada klitlenme, mavi ekran sorunlarından dolayı birçok kez format filan attım. En son ram lardan şüphelenip memtest ile test yaptım. Fotoğraftaki sonuçlara ulaştım. 15 gün kadar önce garantiye gönderdim. Dün servisten aldığımda sorun yok diye geri verildi. Farklı slotlarda ve tek tek test ettim ram ları. Acaba ana kart arızası olma imkanı var mı? Şu an başka bilgisayarda deneme imkanım yok. Firmayla görüşüp tekrar göndereceğim. Ana kart arızası olsa bu şekilde hata verir mi? Ben komple çalışmaz diye biliyorum fakat, hiç denk geldiğim bir durum değil. Bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.
Evet tahmin ettiginiz gibi ramler bozuk. Ana kart ram uyumu tarih oldu. Artik cok az uyum sorunu yaşayan var. Arada oluyor. Geçmis olsun. Bu sonuclari ss lerini garantiye yollarkende verirseniz iyi olur birdaha madur olmuyasiniz. Fakat bu olay kinhston yada baska marka ile değil olabilir elektronik cihaz bozulabilir. 10 senedir gold marka bellek kullaniyorim hala tas gibi :D
-
Bu ekranların çıktılarını aldım, durumu anlatan bir dilekçe yazıp, tüm fatura tarzı belgeleri ekledim fakat şaka gibi geri geldi. Ben değişeceğinden emindim. Firmanın ismini öğrenmiş oldum. Bu markaya bakan firma değişmiş galiba, ilkin başka firmayı aradım telefonlara kimse çıkmadı. Sonra internette firmanın kapandığını okudum. Ne şansızlık ki, psu mun firması da geçen aylarda iflasını acıkmıştı. Sanırım başka firma devraldı. -
quote:
Bu ekranların çıktılarını aldım, durumu anlatan bir dilekçe yazıp, tüm fatura tarzı belgeleri ekledim fakat şaka gibi geri geldi. Ben değişeceğinden emindim. Firmanın ismini öğrenmiş oldum. Bu markaya bakan firma değişmiş galiba, ilkin başka firmayı aradım telefonlara kimse çıkmadı. Sonra internette firmanın kapandığını okudum. Ne şansızlık ki, psu mun firması da geçen aylarda iflasını acıkmıştı. Sanırım başka firma devraldı.
Ocz den mi bahsediyoruz hocam. Eskiden cok güzel ürünleri olurdu:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet maalesef iflas.
"Depolama birimi ve bellek üreticisi OCZ geçtiğimiz günlerde iflas kararı almış ve teknoloji dünyasında bu gelişme büyük yankı uyandırmıştı. Ancak OCZ'ye sürpriz bir talip çıktı. Japon devi Toshiba OCZ'yi satın aldı."
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/25236671.asp
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/25275237.asp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 15 Nisan 2014; 1:44:11 >
-
Bozuk ram lerden kaynaklı " görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti hatasını alıyor muydunuz? Ekran kararıyor 2 sn sonra bu hata çıkıyor bildirimlerde? -
Doğrudur hocam, o hatayı da aldım çok defa. Mavi ekran hatası ve resetlenmeler. Tabi bunlar çok sık olmasa da karşıma çıkan hatalardır. -
Bende de şu an formattan sonra o hata azaldı, mavi ekran hiç almadım ama. Ekran kartı psu'nun , sorunumun parçaları olmadığını düşünüyorum. Ya ram ya da anakartta sorun var. Öncelikle ram leri memtest ile bi test edeyim bakalım. Gerçi biraz zor bir program kullanış açısından ama iyce anlayıp çözeyim ilk olarak -
Zor değil, üstte videoda anlatılanları yaparsanız sorun vermeden test edersiniz. Beh de sistemi ilk topladığım anlarda psu m düşüktü. Şüphelenip imzamdakini de aldım fakat sonuç değişmedi.
İşte o yönergelri takip etmek için laptobu açmam gerekecek. Bu tip ilk denediğim programlarda eğer ki pc ile irtibatım kesiliyorsa laptopu yanına açıyorum pc'nin. Muhtemelen yaparım. Ram lerde bir anormallik var gibi , 2,97 lerde geziyor baktığımda , puanı 7.9 dan 7.5 lere geriledi ,gerçi skorlar yanıltıcı biraz windows'un. Şu an online bir oyun açtığımda mesela 4.97 lerde bana bu değerler yüksek geldi biraz. -
Memtest kullanmadan kesin sonuç almanıza imkan yok sanırsam. Ben firmayı aradım, neden değişim olmadı dedim. Değişmesi mi lazımdı diyor. = ) Güler misin, sinirlenir misin¿ =) Dedim test raporu gönderdim sorunlu olduğuna dair. Sonra gönderin bir daha bakalım filan. Anlayacağınız uğraşacağız. Bozuk olmasa sanki ben ram lar istanbul turu yapsın diye mi gönderip, o kadar süre bilgisayarsız bekledim? =)
Benzer içerikler
- corsair garanti sorgulama
- sdram nedir
- lexar ram alınır mı
- gamers arena güvenilir mi
- patriot ram alınır mı
- ram nedir ne işe yarar
- lpddr5 nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X