Şimdi Ara

Deezer'dan yeni Mac uygulaması ve mobil cihazlar için kişiselleştirilmiş akıllı radyolar geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Deezer'dan yeni Mac uygulaması ve mobil cihazlar için kişiselleştirilmiş akıllı radyolar geliyor











    180 ülkede 16 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan çevrimiçi müzik dinleme hizmeti Deezer, hem Mac hem de mobil kullanıcılara yönelik 3 önemli yeniliği kullanıma sunduğunu duyurdu.




    Bunlardan ilki Flow. Kullanıcılar Deezer mobil uygulamasına erişim sağladıklarında Flow onları karşılayacak. Flow, kullanıcıların kişisel müzik arşivlerinin yanında Deezer üzerindeki dinleme geçmişlerine dayanan kişiselleştirilmiş bir radyo istasyonu oluşturuyor. Flow'da karışık modda şarkılar çalınıyor ve kullanıcılar sadece 6 parça atlayabiliyor. Herhangi bir zaman sınırlaması da yok.




    İkincisi ise Çalma Listesi Radyoları. Çalma Listesi Radyoları ile kullanıcılar, hazırladıkları veya favorilerine ekledikleri çalma listelerini mobil cihazlar üzerinden bir radyo istasyonuna dönüştürerek dinleyebiliyor.  Bu özellik, seçilen çalma listesi ile Deezer'ın uzman editörlerinin önerilerinden oluşan bir listeyi bir araya getiriyor. Yine 6 parça atlama imkanı var ve sadece karışık modda şarkılar dinlenebiliyor.




    Üçüncüsü ise Mac cihazları için Deezer uygulaması. Deezer for Mac ile kullanıcılar artık tarayıcıdan erişmek zorunda kalmayacak. Dosya formatı ne olursa olsun, kullanıcılar kişisel iTunes müzik kütüphanesini Deezer ile senkronize edebiliyor. Ancak Deezer for Mac uygulaması sadece Premium+ kullanıcıları için erişilebilir durumda. 




    Bunun yanında Deezer'ın web ve mobil uygulaması gelişmiş arama özellikleri ve müzik keşfi imkanı sunan yeni bir radyo bölümünü de hizmete sunuyor. 




     

     








  • Deneme Sürümünün 15 gün olması çok güzel.

    Şu an offline modda şarkı dinliyorum.

    Birde kredi kartı değil de hediye kartları ile satın alınabilirse güzel olur diye düşünüyorum.

    spotify de bu seçenek var gibi idi.

    Deneme Sürümü 24 saat dakika başı uyarı geliyor yükselt diye sonunda o da bitti.

    Yoksa pek bir farklılık yok.

  • 1 ay kadar kullandım, çok popüler olan Türkçe albümler var ama daha eskiler yok. spotify daha iyi, hem de deneme sürümü yok, arada reklam çıkıyor o kadar. Ayrıca spotify'in programı var, o çok kolaylık oluyor, sürekli tarayıcı çalışmıyor. Ama 6 aylık 4.5 tl falan premium almak istersen, spotify'de ise 9 tl yanlış hatırlamıyorsam.

  • Yasal kullanmak adına her iki programı da kullandım. Spotify reklamını iyi yapıyor. Mesela soundhound aramasına spotify üzerinden dinle seçeneği var.Bu be bunun gibi şeyler etkili şeyler. Ses kaliteleri arasında bir fark görmedim. Aşağı yukarı program özellikleri de aynı. Benim deezer kullanmamda ki sebep tamamen duygusal :) ilk 6 ay 4.99 sonra 9.99. Spotify sürekli 9.99.

    Albüm almaya kalksam baya meblağ. Buradan gayet güzel bir şekilde dinleyebiliyorum. Offline mod denen bir şey var,cebinize indirmiş gibi internet bağlantısı olmadan dinlyebilirsiniz. netten müzik dinlemek isterseniz wifi kullanın derim. Ülkeminizin güzel internet paketleri yetmiyor :)

    Öneririm her iki programı da, fiyat fena değil.Ücretsiz sürümleri biraz can sıkabilir.. kota koyuyorlar,istediğin parçaya geçemiyorsun belli kısıtlamalar var yani.

  • Her ikisinin de veri tabanı aynı gibi ama 3 idiots filminin müziklerini deezer'da bulabildim. Spotify'da yoktu. Türkçe müzik konusunda maalesef ikisi de yetersiz. Spotify usa hesabı açanlar var, onlar için Türkçe müzik arşivi bile baya geniş. Bizde niye kısıtlı bilmiyorum, heralde hukukî sorunlar var. Bir aydır spotify kullanıyorum memnunum, ancak windows phone uygulamasının rezalet oluşu ve deezer'ın 6 ay boyunca aylık 5 lira olması sebebiyle deezer'a geçeceğim. Deezer'ın wp8 uygulaması da nispeten daha istikrarlı çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.