Şimdi Ara

LogmeOnce projesi çok amaçlı bir USB belleği hayata geçirmeyi amaçlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • LogmeOnce projesi çok amaçlı bir USB belleği hayata geçirmeyi amaçlıyor





    Bilgisayarların yaygınlaşması ile birlikte pek çok farklı amaç için geliştirilen USB ürünleri de karşımıza çıkmaya başladı. Bunların bazıları tek bir amaca yönelikken bazıları ise hepsi-bir-arada çözümler sunuyor.




    Bunlardan birisi olan LogmeOnce USB aksesuarı, hem güvenli bir bellek, hem şifre deposu hem de şarj istasyonu olarak kullanılabiliyor. Ürün 16GB veya 32GB kapasiteye sahip. Depolama belleği 256-bit şifreleme ile korunabiliyor ve kullanıcıdan başka hiçkimse önemli dosyalara erişemiyor.




    Ürün içerisinde ayrıca bir şifre yönemin yazılımı da mevcut. Sık kullandığınız şifrelerinizi bu yazılımda saklayarak güvenli bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Şifreler dilerseniz bulut sunucularda, dilerseniz de USB üzerinde depolanıyor. Ürün için bir master şifre belirleyerek tüm özelliklere bu şifre ile erişebiliyorsunuz. Ayrıca korumalı bir internet tarayıcı da mevcut.




    Bunlar standart ürünlerde mevcut olan özellikler. Serinin en üst versiyonunda ise 1000mAh gücünde bir batarya ve senkronizasyon için entegre bağlantı kablosu yer alıyor. Ürünler taşınabilirlik konusunda da iddialı. En büyük versiyon 7cmx3cmx1cm civarında ölçülere sahip.




    50 gün içerisinde 50 000$ bağış toplamak zorunda olan LogmeOnce, 45$ ve üzeri bağışlarda miktara göre serideki ürünlerden birisini hediye edecek.   

     

     



    Kaynak:https://www.kickstarter.com/projects/199263837/logmeonce-your-password-manager-secure-usb-and-pho







  • USB Bellekten telefon şarj etmek hakkaten parlak bir fikir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç taşınacak bişeye benzemiyor. Ben bir ucu microusb bir ucu normal usb bellek aldım. Bir de bir ucunu bilgisayara, bir ucunu telefona takınca şarj etseydi tam olacaktı. Ama bit kadar bişey, anahtarlığa taktım kayboldu varmı yok mu belli değil.
    LogmeOnce projesi çok amaçlı bir USB belleği hayata geçirmeyi amaçlıyor
  • ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    nedense oem ve aksesuar konularına ilgi gösterilmiyor, haber için teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ios izin veriyomu ki usb bellege?

  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Marka, model satış yeri bilgilerini verebilir misin? Güzel kompakt bir şeye benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu cihaz bellekten çok bir güvenlik cihazı. Korumalı internet tarayıcıya dikkat edin. Güvenlik başarısı ispatlanabilirse çok başarılı ve faydalı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesincır

    Bu cihaz bellekten çok bir güvenlik cihazı. Korumalı internet tarayıcıya dikkat edin. Güvenlik başarısı ispatlanabilirse çok başarılı ve faydalı olur.

    Ben bu güvenlik ve şifreleme olayının yazılımla sağlandığını düşünüyorum. Normal bellekler için de benzeri uygulamalar. Donanımsal şirefelemeli bellek ben duymadım.Ama belki yapmışlardır tabi çıkınca görürüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.