14:00 Muzikli Soylesi Yer:ODTU Mimarlik Amfisi Karadeniz Kiyi Muzigine Giris ODTU- THBT Karadeniz Kiyi Muzigi Arastirma Grubu (giris ucretsizdir)
6-Aralik
19:00 Konser Yer:Karayollari Mud. Konser Salonu Umit Tokcan Coskun Gok Celal Sezer biletler: 5 ytl(ogrenci) 10 ytl(tam)
7-Aralik
14:00 Panel Yer:ODTU Solmaz Izdemir Salonu Tarihsel,Sosyo-Ekonomik ve Kulturel Surecte Karadeniz Kiyi Muziginin Evrimi Prof. Dr. Bahaeddin Yediyildiz(TOBB Uni. Fen-Edebiyat Fak. Dekani) Kudret Emiroglu(Arastirmaci-Yazar) Ozhan Ozturk(Arastirmaci-Yazar) Aysenur Kolivar(Arastirmaci-Muzisyen) Mehmet Akif Korkmaz (Doktora ogrencisi) (giris ucretsizdir)
19:00 Konser Yer: ODTU-Kultur ve Kongre Merkezi Kemal Kurdas Salonu Gokhan Birben Bayar Sahin biletler: 5 ytl(ogrenci) 10 ytl(tam)
8-Aralik
14:00 Panel Yer: ODTU Merkez Muh. Binasi 25 No'™lu Amfi Turk Halk Muzigi Butununde Karadeniz Kiyi Muziginin Yeri ve Teknik Icra Ozellikleri Suleyman Senel(ITU Turk Musikisi Devlet Kon. Ogretim Uyesi) Aysenur Kolivar Birol Topaloglu(Muzisyen) Eliot Bates(Arastirmaci) (giris ucretsizdir)
19:00 Konser Yer: ODTU Mimarlik Amfisi Yusuf Cemal Keskin Kerim Aydin Ilknur Yakupoglu Ahmet Yildirim biletler: 3 ytl(ogrenci) 5 ytl(tam)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeismail -- 27 Kasım 2006; 0:57:11 >
Burhan Öçal & Trakya All Stars / Smadj 25 Ocak Perşembe 21:30 - 27 Ocak Cumartesi 23:00
18 YAŞ SINIRI VARDIR.
Bilet Fiyatları 25 Ocak: Masa 82,50 YTL Ayakta 33,50 YTL 26 Ocak: Masa 82,50 YTL Ayakta 44,50 YTL 27 Ocak: Ayakta 44,50 YTL
Nokia Nseries Burhan Öçal & Trakya All Stars featuring Smadj
Vurmalı çalgılar ustası Burhan Öçal; kendisini Trakya’nın birbirinden yetenekli yerel müzisyenleriyle ve elektonik müziğin Fransız duayeni Smadj ile buluşturan Trakya All Stars feat Smadj projesinin yeni albümü ile ilk kez Babylon sahnesinde.
Müzik yazarları tarafından Trakya müziğine dair yapılmış en önemli albümlerden biri olarak kabul edilen ve şimdiden bir klasik olarak nitelendirilen “Kırklareli İl Sınırı” albümünün sonrasında birçok başarılı konser gerçekleştiren Trakya All Stars'ın yeni albümü de Ocak ayında yayınlanmış olacak. Repertuarlarında grup üyelerinin yeni bestelerinin yanı sıra Trakya ve Balkan’ların gün yüzüne çıkmamış 9/8’lik ritimlerden oluşan birbirinden eğlenceli parçalar bulunuyor. Vokalli parçalara ağırlık verilen yeni albümde Trakya ekibine yepyeni bir üye katılıyor... Kırklarelili 14 yaşındaki Burcu’nun ses rengi ve benzersiz yorumuyla çok büyük dikkat çekeceği kesin. Trakya yöresine ait hiç duymadığımız melodilerin sürpriz yorumlarla ele alınacağı gece Trakya ve Balkan müziğinin neşe ve çoşku dolu dünyasına yeni bir kapı aralıyor.
Not: Perşembe ve Cuma günleri sınırlı sayıda masa bileti satılacaktır.
Burhan ÖÇAL : Perküsyon, saz, vokal SMADJ : Elektronik Sesler
TRAKYA ALL STARS Ahmet ELBASAN : Zurna Yaşar ÇAKIRLAR : Klarnet Saffet TANGÜL : Trompet Ahmet DEMİRKIRAN : Cümbüş İsmail PAPİŞ : Keman Yüksel ZAR : Vokal Ümit ADAKALE : Darbuka Faruk GİLEY : Davul Mehmet ÇELİKSU : Kanun Burcu BAŞ : Vokal
Sıradağlar ardından uzat bana ellerini Bir ışık yak karanlığıma inandıkça döner dünya Işık ver ışık ver bana yitirdiğim yollarıma Yüreğimden akıp gitmiş yaralanmış masallarıma
Biz iki hırsız arasında kendimizi feda ederiz. Düne ait üzüntülerle yarına ait korkular. (Fulton Cursier) ObiDergi ||
ankarada CENOTAPH rüzgarı esecekbu pazar günü.SSK işhanı baraka da yapılacak konser bileti 12-ya da 15 ytl hatırlamadım şimdi.ilk bira ücretsiz.eğer finalleriniz kasmıyorsa o konser kaçmazzz
Sıradağlar ardından uzat bana ellerini Bir ışık yak karanlığıma inandıkça döner dünya Işık ver ışık ver bana yitirdiğim yollarıma Yüreğimden akıp gitmiş yaralanmış masallarıma
Biz iki hırsız arasında kendimizi feda ederiz. Düne ait üzüntülerle yarına ait korkular. (Fulton Cursier) ObiDergi ||
tüylerimi diken diken ettin. işteyim ve bu saatten sonra nasıl verimli olacağım merak ediyorum. hatta abartmak gerekirse gözümden bir damla yaş süzüldü