Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (1348. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.133
Cevap
137
Favori
1.872.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13461347134813491350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamın aleykim benim reno laguna otomatik vites 98 model bir aracın var vitesim 2 atıyor ve aracı durduruyorum çalıştiriyorum düzenliyor acaba agırza beyindemi vitestemi şimdiden teşekkür ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkrenlag D kullanıcısına yanıt
    Bende 2000 modeli var. 4 hafta oldu alalı. gayet memnunum.tavsiye ederim
  • Erkany69 E kullanıcısına yanıt
    Yalnız rolentide sıkıntı çektim. İlk çalıştırdığım zaman rölantisi çok yüksek devirde (2000lerde) oluyor 5 -6 kilometrede anca motor çoktan ısınmasına rağmen normale dönüyordu. Söküp temizledim temizlerken bir vidalı parçası elimde kaldı. Bu parçadan kaynaklı olduğunu zannediyorum. Vidalı parçayı yerine taktım Rolenti motorunu temizleyip yerine takıp çalıştırdım, denedim normal çalışıyor şu anda. Yalnız Rolenti motoru kafama takıldı. Büyük ihtimal değişecem. Yine internetten yedek parça sitelerinden yaptığım araştırmada bu benim arabada takılı olan rolenti motoru 1.6 gözüküyor. Benim araba 1.8 rxe . 1.8 lerin rolenti motoru farklı gözüküyor. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bana bilgi verebilirmi.
  • sa beyler bende 2008 privelge laguna var klima kontrol paneli lazım istanbul içi nerden bulurum
  • Arkadaşlar 2001 laguna sahibiyim sıfır olarak alınmış araç sorunlarınız olursa pm atın yardımcı olmaya çalışayım 1,8 rxe düz vites 330bin kmde aaracım.Dün fark etttim şöför koltugunun paspas altına su alıyor kalorifer peteğini geçen sene yaptırmıştım oradan değilmiş daha önce böyle sorun yaşayan var mı ?
  • Arkadaşlar Türkiye'nin en aktif Laguna grubu facebook'ta artık 1 yaşında.... Her türlü sorunlarınızı ve paylaşımlar buluşmalar için sizleride aramızda görmek istiyoruz... 20.03.2016 da yılın ilk buluşması bizim ise 6. buluşmamız gerçekleşicektir. Grubumuzun linki aşağıdadır. Kendi aracımında fotosunu atıyorum sizlere Hayırlı günler idliyorum.


    https://www.facebook.com/groups/renaultlaguna/
  • Renault Laguna GT ... Renault Laguna 3 modifiye - Renault Laguna 3 Tuning
     #Lagunacılar Buraya# 100+Üye
  • Laguna 1999 2.0 RXT ön farları temizleten var mı.
  • Arkadaşlar bilginiz olsun, motor harareti yükselmiyor klimadan kaloriferden soğuk hava geliyor acaba termostat sıkıntısımı diye yetkili servise götürdüm termostat bozukmuş değişti sorun kalmadı fakat 250tl köklediler:) F4R motor termostatı + contası 100, antifriz 40 ve işçilik+kdv ile total 250tl yetkili servis.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lacosahantal

    Arkadaşlar 2001 laguna sahibiyim sıfır olarak alınmış araç sorunlarınız olursa pm atın yardımcı olmaya çalışayım 1,8 rxe düz vites 330bin kmde aaracım.Dün fark etttim şöför koltugunun paspas altına su alıyor kalorifer peteğini geçen sene yaptırmıştım oradan değilmiş daha önce böyle sorun yaşayan var mı ?

    Merhaba, aracınız benimkiyle aynı bende de aynı problem olmuştu. kapı fitilinden girmişti benim aracıma, kaportacıda ufak bi işlemle hallettirmiştim. Sizde kontrol ettirebilirsiniz kapı fitillerini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkrenlag

    Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce 1999 1.8 rxe laguna aldım 96000 km tertemiz motoru olan bi araç ama 83 km de 50 tllik benzin yaktı şehir içi sürekli dur kalk ama 60 kuruşa denk geliyor heralde maaşı benzine verecem böyle giderse araba çok güzel çok konforlu ve görüntü mükemmel yakıt hiç normal gelmedi neden olabilir

    İlk aldığımda benim araçta benzini içiyordu. lpg taktır hocam 25 kuruşa kadar düşer şehir içi
  • 2010 Model Laguna III Executive 1.5 dCi ile aranıza katıldım.
    Son parayı arabaya yatırdım, insallah ekstra masraf çıkarmaz...
  • Kocaeli buluşmasında sizleride aramızda görmek istiyoruz. Dünyanın en aktif Facebook Laguna grubuna sizleride bekliyoruz...Grup linki aşağıdadır...



    https://www.facebook.com/groups/renaultlaguna/?ref=bookmarks
  • Fedonov kullanıcısına yanıt
    Efendiler beni gruba almadilar, engellediler.
    Profilim uygunsuzmuş(!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba
    2000 model 2.0 rxt 140bg manuel laguna1 aracım var. Aracı aldığımda arka tekerlekler çamurluga değiyor bir kişi bile otursa sürtme yapıyor. Araca 1 yıldır sahibim, lastikler fabrika verisi olan 205 55 16 Ben amartisörler falan mı çok yumuşamış acaba mı diye düşünmüştüm ama servis sorun yok dedi. Arka çamurlukları iç tarafından spirel ile açtılar az bişey sorun hallomuş gibi gözüküyordu.Ancak araçla 4 5 kişi seyehat ederken yine değme yapıyordu. Sonradan yetkili servis arkayı dingili torsiyonu falan söktü ayarladılar gözle görülür şekilde 2 cm yükseldi aracın arka kısmı. Sonra bir hafta içinde 4 kşi araçla giderken arka kısım çöktü özellikle sağ arka teker çamurluğa oturdu. 3kişiyide indirip öyle servise gidebildim. Dedikleri ise torsiyon kolu mu ne varmış onun bi parçası yalama olmus değişmesi gerekiyor şimdilik kaynak falan idareden yaptılar bir yere gitmeye korkuyorum araçla her an arkası çökecek diye. Parçanın sıfırı yok çıkmacıları araştırıyorum buyuk şehirlerdeki küçük bir şehirde yaşıyorum burda zaten yok. Aşağıya resmini atıyorum 4 numaralı parçanın değişmesi lazımmış tabi hepsi değişse daha iyi olurmuş. Servis tanesi 500 tamamı 2000 lira dedi eski fiyatlara göre şimdi parça yokmuş.
    Araçtan soğudum resmen parçayı bulmama yardımcı olursanız çok sevinirim.

     #Lagunacılar Buraya# 100+Üye




  • Aynen, ben neredeyse 1 senedir gruptaydım. Burada da soru soranlara tavsiye ederdim, gruba sorun diye. Geçen haftalarda durduk yere atmışlar gruptan. Tekrar başvurdum tık yok. Anlamadım neyin havası, tribi bu? Zaten aktif kullanmıyorum facebook'u. Sadece laguna grubu için hesap açmıştım, onda da gereksiz bir muameleye maruz kaldık. Bırak yaa olmaz olsun grubunuz..
  • Merhaba arkadaşlar bende laguna almayı düşünüyorum öncelikle 1.6 mı yoksa 2.0 tercih etmeliyim.
    Authentique (4)
    Dynamique (6)
    Expression (1)
    Privilege (75)
    RTI (115)
    RXE (209)
    RXT (325)

    bunların arasındaki farklar nelerdir ?

    2004 model privilege hoşuma gitti ama bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzguner42 -- 28 Şubat 2016; 22:02:14 >
  • 2005 model benzinli lagunamı 21.500 TL ye sattım
    Allah bereket versin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duzguner42 kullanıcısına yanıt
    Dizel almanızı öneririm...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13461347134813491350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.