Bildirim
Karthus Visual Upgrade

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
inanılmaz olmuş katılıyorum ayrıca dotadaki bi heroya çok benzettim adını tam çıkaramıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: zydan
inanılmaz olmuş katılıyorum ayrıca dotadaki bi heroya çok benzettim adını tam çıkaramıyorum
Lich? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fasmodey
quote:
inanılmaz olmuş katılıyorum ayrıca dotadaki bi heroya çok benzettim adını tam çıkaramıyorum
Lich?
evet şimdi googledan baktım bahsettiğim buydu -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fasmodey
quote:
Lich?
evet şimdi googledan baktım bahsettiğim buydu
Karthus hikaye de zaten bir lich. Lichlerde zaten birbirlerine benziyorlar çalıntı falan sanılmasın. Lich'ler ölümsüzlük adına kendilerini öldürüp dirilten psikopat büyücüler.
-
Karthus'un da sevilmeye ihtiyacı var. -
Oha gerekliydi zaten beğendim
Bu arada karthus olanlar ticketlerini hazırlasın şimdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten oynardım bayağı, bir de Order of the Stick okumamla Karthus'un gerçek bir Lich'e dönüşmesi üst üste gelince artık ustalaşabilirim bile. -
phantom karthus skinini güzel yapsalar bari
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika haber ya
güzel de oynanması zor gibi şuanki metada. -
-
-
Gj
Skillere de visual gelse çok iyi olur. Berbat skill efektleri. Sırf o yüzden karthus oynamıyorum. -
Phantom ve PentaKill var.Revive geri gelmezse ticket hazır bekliyorum.Skil efektleri guzel olur heralde.REVİVE TP KARTHUS OP
YES BE ! -
Dota daki razor U andırıyor. Güzel bisey olacak gibi.
-
Benzer içerikler
- troll isimler
- otp ne demek
- yonca yeşili malphite
- lol ekran çok yakın
- shaco replikleri
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X