Şimdi Ara

TORKU BANADA İNCELEME SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
15.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır almak istiyordum. Çoğu markette satılmıyor maalesef. En sonunda Migros'ta buldum. Cam kavanoz içinde standart bir şekilde satılıyor.

Bu arada içinde %100 pancar şekeri bulunmaktadır. Torku'yu diğer markalardan ayıran büyük farklardan biridir. Değerlerin olduğu kısımı yaklaştırarak çektim. 100 g'da 559 kalori bulunuyor içinde.

Kapağı standart bir plastik kapak. Nutella ve Sarelle'de bulunan koruma jelatini Torku'da da bulunuyor aynı şekilde.

Akışkanlığı güzel. Ekmeğe güzel bir şekilde sürüp yiyebilirsiniz.

Genel olarak değerlendirirsem ben tadını beğendim;Nutella ve Sarelle ile karşılaştırınca aralarında çok bir fark yok.Ağız tadına göre herkes aynı görüşü paylaşmayabilir ama Sarelle daha iyi bence. Yine de Türk malı olması ve %100 şeker pancarı içermesi onu ön plana çıkartıyor. Denemeyenler mutlaka denesin.

• Torkunun sadece çikolatası değil Ülker eti gibi bir ton ürünü var denemenizi tavsiye ederim. Bazilari gercekten cok guzel. Ama Konya dışında galiba satışı zayıf. Isteyen olursa ss eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 12 Nisan 2014; 16:30:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şeker pancarı içermesi daha mı iyi? çikolata değil mi bu benim bildiğim kakao filan içermesi lazım
  • ben de geçen torku ayran içtim.gayet güzeldi.
  • afiyet ola
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pre-clinic

şeker pancarı içermesi daha mı iyi? çikolata değil mi bu benim bildiğim kakao filan içermesi lazım

Diger urunlerde yapay tatlandirici kullaniyorlar ve bu tatlandiricilar seker hastaligina sebep olabiliyor. Dogali seker pancaridir fakat gunumuzde kimsenin sagliga onem vermemesinden dolayi kimyasali koyuyorlarda koyuyorlar. Torkuyu tebrik ederim gordugum ilk yerde alicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psman

Torkunun sadece çikolatası değil Ülker eti gibi bir ton ürünü var denemenizi tavsiye ederim. Bazilari gercekten cok guzel. Ama Konya dışında galiba satışı zayıf. Isteyen olursa ss eklerim

siz öylse sanın kıbrısta bile var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sucuk bozuk mu? Ss li
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • frambuazlı çikolatası muhteşemdir deneyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

quote:

Orijinalden alıntı: Psman

Torkunun sadece çikolatası değil Ülker eti gibi bir ton ürünü var denemenizi tavsiye ederim. Bazilari gercekten cok guzel. Ama Konya dışında galiba satışı zayıf. Isteyen olursa ss eklerim

siz öylse sanın kıbrısta bile var

Vardır bir şey diyemem. Konyayi cok sevdigimden degil ama burda hangi markete girersen bulursun. Forumda ki arkadaşların çoğu sadece büyük marketlerde bulunmasından şikayetçi oluyor.

• Torku'nun antep fıstıklı kare çikolatası. Of ki ne of. Her gün mutlaka gömerim bir tane. Eti ve Nestle'den kesinlikle daha güzel. Ülker'in de Golden olmayanından güzel. Golden'dan çok çok daha ucuz. Fiyatı 1,75-2,50 TL arasında değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

quote:

şeker pancarı içermesi daha mı iyi? çikolata değil mi bu benim bildiğim kakao filan içermesi lazım

Diger urunlerde yapay tatlandirici kullaniyorlar ve bu tatlandiricilar seker hastaligina sebep olabiliyor. Dogali seker pancaridir fakat gunumuzde kimsenin sagliga onem vermemesinden dolayi kimyasali koyuyorlarda koyuyorlar. Torkuyu tebrik ederim gordugum ilk yerde alicam.

İyi diyorsunuzda bir ara torkuda gazetelere manşet olmuştu çikolatalarında kullandıkları çok zararlı bir katkı malzemesi dolayısıyla yani ülkemizdeki hiç bir kuruma güven olmuyor malesef %100 şeker pancarı demiş ama bir sorgulamak lazım bence yine de

• Torku cokofest frambuazli.Muthis ya.
    Sagliga zararli kimyasal vb. icerikleri minimuma indirirse benden tam destek Torku markasina.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu hoşbeş tarzı gofreti piyasadaki bütün gofretlerden iyi.

• quote:

Saf kakao acıdır kakaonun tadını tatlandirmak icin şeker kullanılır

• Torku'ya destek verelim arkadaşlar. Ülkemizdeki güzide kooperatif girişimlerinden biridir. Düşünün binlerce tarım üreticisi bir araya gelip güzel bir girişime imza atıyorlar. Destekleyelim, alalım.
  • Aynen frambuazlı çikolatası müthiş. Ayrıca 1lt sütüde güzel. Genel olarak torkunun sütünü tüketiyorum.
  • quote:

şeker pancarı şekeri ve şeker kamışı şekeri arasındaki fark
  • quote:

Orijinalden alıntı: escober12

ben de geçen torku ayran içtim.gayet güzeldi.

Geçen gün bende yogurdunu aldım ama çok yoğurt tadı yoktu belki kaymaksızdı ondan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Torku'ya destek verelim arkadaşlar. Ülkemizdeki güzide kooperatif girişimlerinden biridir. Düşünün binlerce tarım üreticisi bir araya gelip güzel bir girişime imza atıyorlar. Destekleyelim, alalım.

Katılıyorum. Bizim çiftçimiz kazansın. Bizim insanımız kazansın. Ayrıca ürünleri gerçekten çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Torku'ya destek verelim arkadaşlar. Ülkemizdeki güzide kooperatif girişimlerinden biridir. Düşünün binlerce tarım üreticisi bir araya gelip güzel bir girişime imza atıyorlar. Destekleyelim, alalım.

+sonsuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.