Şimdi Ara

### İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ### [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
7
Favori
8.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• GÜNCELLEME

Merhaba arkadaşlar uzun süre sonra yeni oyunlarla incelemeye devam ediyorum. Ekran kartım olmadıgından dolayı uzun zamandır inceleme yapamamıştım. Kısa süre sonra GTA V , Far Cry 4 , NFS Rivals ve The Run, Call of Duty ghost oyunlarının incelemesini yapıcam.Şimdilik elimde olan oyunlar bunlar. Yakın zaman içerisinde Call of Duty : Advanced Warfare, The Witcher 3 incelemesi yapmayı planlıyorum. Eğer özel olarak incelemesini yapmamı istediğiniz oyun varsa en kısa sürede onuda incelemeye çalışırım.

Bu arada yeni yapıcagım oyun incelemelerinde çözünürlük 1920x1080 olucak ve ekran kartı olarakta gtx 670 kullanacağım.

############################################################

### İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEMESİ ###

############################################################

LÜTFEN KONUNUN DÜZENİ İÇİN BU MESAJI ALINTI YAPMAMAYA ÖZEN GÖSTERELİM.

Merhaba Arkadaşlar.

Sizlere INTEL Pentium G3220 isimli 4.nesil işlemcinin oyun performansını sunacağım.

Öncelikle :

İşlemci özellikleri için TIKLAYINIZ.

İşlemcinin fiyatını öğrenmek TIKLAYINIZ.

INTEL Pentium G3220 Hakkındaki Düşüncelerim

AMD FX 8150 gibi 8 çekirdekli işlemciden sonra 2 çekirdekli bir işlemciye geçerken tereddütlerim vardı.İşlemcinin fx 8150 işlemcim gibi performansının olamayacagını biliyordum ama aradaki farkın bukadar az olması beni çok şaşırttı açıkçası.Oyunlarda ekran kartım ile darboğaz yapmasına rağmen battlefield 4 dışında hiç bir sorun yaşamadım.Kasma yok fakat anlık olarak donma yaşıyorum.Eski işlemcim amd fx 8150 dede bu durumu sık yaşıyordum fakat pentium g3220 de amd işlemcime göre daha sık olmakta.FPS değerleri her oyunda çözünürlüğümün düşük olmasına rağmen önceki işlemcim fx 8150'den sadece ve sadece 5-15 fps arası daha düşük.İşlemcinin performansı beni gayet tatmin etti ama ekran kartım ile darboğaz yaşadığı için ekran kartımda tam performansını veremediği için fps düşüşleri yaşanmakta.

Tavsiye Edermiyim ?

Kesinlikle amd ya da intel yanlısı değilim.İki işlemci markasınıda kullanan birisi olarak intelin amd ye karşı daha başarılı işler çıkardığını söyleyebilirim.Bu işlemci intel'in en alt segmentinde yer alan bir işlemci olmasına rağmen 2 çekirdeği ile bence bi fx 4300 e rakip olabilicek potansiyeli var.(O.C yapılmaksızın).FX 4300 kullanmadım ama fx 8150 kullanan birisi olarak farkın bukadar az olduğunu gördükten sonra 4 çekirdekli fx 4300'ünde pentium g3220 ile aynı performansta olduğunu düşünüyorum.AMD'nin tek artısı burada çekirdek sayısı ve overclock yapılabilmesi.Onun dışında intel pentium g3220 gerek güç tüketimi bakımından , gerek tümleşik grafiği bakımından , gerek yanında gelen stok fanı bakımından çoğu amd fx işlemciden daha üstün.

Bu işlemciyi overclock ile uğraşmayacak , işlemciyi alıp daha sonradan masraf yapmayak istemeyen ve sadece akşam evine geldiği vakit hiç uğraşmadan sadece oyun oynayacak kullanıcalara tavsiye ederim.Bu işlemcide ne ısınma problemi nede stok fanında ses problemi kesinlikle yoktur.Şuana kadar 50 dereceyi geçtiğini görmedim , stok fanının sesini duymadım.

Ben bu işlemciyi orta-yüksek segmentte yer alan bir ekran kartı ile denediğim için ve düşük çözünürlükte test yaptığım için fps değerleri olması gerekenin dahada altında olduğunu göz önünde bulundurarak , hd 7790 , gtx 650 gibi kartlar ile tam performansını alıcak şekilde kullanabilirsiniz.

Lafı fazla uzatmadan oyun görsellerine geçelim.

YENİ TEST SİSTEMİ

INTEL Pentium G3220 3.0 GHz 22nm 4.Nesil Haswell İşlemci
    ASUS Z87-A Anakart
    MSI NVIDIA GTX 670 Power Edition
    Corsair 1600 MHz , CL9 , 12 GB RAM

Çözünürlük : 1920x1080

Grand Theft Auto V

Oyun verdiği FPS'ye göre gayet akıcı.İşlemciden kaynaklı darboğaz sebebiyle oyun 60 FPS veremesede genelde 35 45 FPS arası alıyorum gayet akıcı. Ara ara yeni güncellemeden sonra donmalar yaşıyorum ama oynanabilirliği etkilemiyor. Tahminimce gtx 750 Ti Gibi bir ekran kartıyla medium ayarlarda + 50 fps darboğaz yaşamadan oynayabilirsiniz. Ayarları normale düşürdüğüm zaman + 55 fps 1920x1080p de gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Acele bir inceleme olduğu için tam anlamıyla ss alamadım. Daha sonrasında hem benchmark yapıp hemde yeni görseller ekleyeceğim. Diğer incelemelerden farkı ram 12 gb oldu ve ekran kartı gtx 660 Ti 'den gtx 670 e yükseltildi. Ortalama olarak % 40 %50 gpu kullanımı var. CPU kullanımı ise %100.

###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]
     ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]

Test sistemi

INTEL Pentium G3220 3.0 GHz 22nm 4.Nesil Haswell İşlemci
    ASUS Z87-A Anakart
    NVIDIA GTX 660 Ti
    GSKILL 1600 MHz , CL9 , 4GB RAM

Çözünürlük : 1280x1024 ( Malesef )

### İNTEL PENTIUM G3220 OYUN İNCELEMESİ ###

BATTLEFİELD 3

Oyun gayet akıcı , kasma , anlık donma kesinlikle yok.Ekran kartında darboğaz yaşanmasına rağmen oynanabilirlik güzel.

###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]
     ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]
     ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]

BATTLEFİELD 3 Multiplayer

Oyun gayet akıcı , kasma yok , anlık donma bazen 64 kişilik server'larda yaşanmakta.Ekran kartında darboğaz yaşanmasına rağmen oynanabilirlik güzel.

###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]

BATTLEFİELD 4

Oyun malesef akıcı değil , kasma yok , anlık donmalar sık yaşanmakta.Ekran kartında darboğaz yaşanıyor ve oynanabilirliği diğer oyunlara göre daha çok etkiliyor.

###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]

FAR CRY 3

Evet arkadaşlar.Pentium G3220'nin beni en çok şaşırttığı oyun oldu.Eski işlemcim olan amd fx 8150 ile aynı grafik ayarlarında aynı fps değerlerini almaktayım.GPU usage sürekli %50 % 60 , işlemci kullanımı %100 olmasına rağmen eski işlemcimle aynı fps , akıcılıkta kasmadan oynayabiliyorum.

###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]

CRYSİS:WARHEAD

Evet arkadaşlar 2008 oyunu olmasına rağmen ekran kartını bile baya bi zorlayan oyun , oyunun bazı kısımlarında ekran kartım aldığımdan beri ilk defa 65 derecenin üstüne çıktı.Oyunda darboğaz yaşanmakta , kasma yok , akıcı , anlık donmalar yaşanmakta.

###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]  ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 15 Haziran 2015; 20:18:21 >

• far cry 3 full hd de ne kadar fps goruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede g2030 var nerdeyse aynısı performans olarak
    ekran kartım yok konu takip
  • bendede g2030 var nerdeyse aynısı performans olarak
    ekran kartım yok konu takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

far cry 3 full hd de ne kadar fps goruyor

monitör'üm malesef 1280x1024
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB_Batuhan07

quote:

saglik olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: teknisyen.sinan35

quote:

Orijinalden alıntı: FB_Batuhan07

quote:

saglik olsun

Alıntıları Göster
    Bende de g2020 var güzel işlemci ya Pentium'dan vazgeçemedim 15 senedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Chimaera

Bende de g2020 var güzel işlemci ya Pentium'dan vazgeçemedim 15 senedir

Alıntıları Göster
    O çözünürlükte işlemciye binen yük çok fazla olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

ona rağmen bf4 single player'da +50 fps alıyorum medium ayarlarda.İşlemci ekran kartınıda besleyemiyor malesef darboğazlı fps sonuçları bunlar.Resimleri çektim birazdan koyucam konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

ona rağmen bf4 single player'da +50 fps alıyorum medium ayarlarda.İşlemci ekran kartınıda besleyemiyor malesef darboğazlı fps sonuçları bunlar.Resimleri çektim birazdan koyucam konuya.

Alıntıları Göster
    quote:

darboğaz yaptığına nasıl karar verdin? başka ekran kartı vs kaç fps alabildiğine bakmadan? tahminlerini mi paylaşıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: sıfır desibel

quote:

darboğaz yaptığına nasıl karar verdin? başka ekran kartı vs kaç fps alabildiğine bakmadan? tahminlerini mi paylaşıyorsun?

O dediğim oyunları denedim ama hızlı resim e yükleyince hata verdi , şuan dışardayım akşam yüklerim.

Cpu kullanımı %100 ken gpu usage %65 lerde.Apaçık darboğaz işte.

• quote:

quote:

quote:

O dediğim oyunları denedim ama hızlı resim e yükleyince hata verdi , şuan dışardayım akşam yüklerim.

Cpu kullanımı %100 ken gpu usage %65 lerde.Apaçık darboğaz işte.

Alıntıları Göster
    Sahneden sahneye ekran kartı kullanımı değişebiliyor, ekran kartı kullanımı sürekli böyleyse haklısın, kaldı ki oyundan oyuna da işlemci/çekirdek ihtiyacı değiştiği için, her oyun için darboğaz yapar diyemeyiz. "AA" açık ve kapalı iken de performansını gözleyebilirsin. fps değişmiyorsa darboğaz yapıyor demektir.

• quote:

Sahneden sahneye ekran kartı kullanımı değişebiliyor, ekran kartı kullanımı sürekli böyleyse haklısın, kaldı ki oyundan oyuna da işlemci/çekirdek ihtiyacı değiştiği için, her oyun için darboğaz yapar diyemeyiz. "AA" açık ve kapalı iken de performansını gözleyebilirsin. fps değişmiyorsa darboğaz yapıyor demektir.

gpu sürekli değişiyor ama % 50 nin altına inmedi , %70 in üstüne çıkmadı tabi bf3 için geçerli.Dediğin gibi aa ayarlarını oynadım , diğer ayarları ultra vs low yaptım fps aynı kaldı.Darboğaz yapıyor bf3 ve bf4 de.Nedense hızlı resime resimleri yüklüyorum fakat yüklendikten sonra sayfa hata veriyor.Uzun sürdü kusura bakmayın başka siteye yüklüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 12 Nisan 2014; 23:28:42 >
  • quote:

quote:

gpu sürekli değişiyor ama % 50 nin altına inmedi , %70 in üstüne çıkmadı tabi bf3 için geçerli.Dediğin gibi aa ayarlarını oynadım , diğer ayarları ultra vs low yaptım fps aynı kaldı.Darboğaz yapıyor bf3 ve bf4 de.Nedense hızlı resime resimleri yüklüyorum fakat yüklendikten sonra sayfa hata veriyor.Uzun sürdü kusura bakmayın başka siteye yüklüyorum.

Alıntıları Göster
    Yeni resimler eklendi.

• Hocam biraz itekle işlemciyi böyle büyük darboğazda ufak hız aşırtmaların faydası normalden çok daha fazla oluyor.

İnternette rahat rahat 3.1 Ghz yapanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

Hocam biraz itekle işlemciyi böyle büyük darboğazda ufak hız aşırtmaların faydası normalden çok daha fazla oluyor.

İnternette rahat rahat 3.1 Ghz yapanlar var.

Anakartında oto hız aşırtması var fakat hiç deneme fırsatı bulamadım daha.Deniyip gene yazıcam buraya , şimdi yorgunum yarın erkenden işe koyulucam.
  • sonuçları merakla bekliyoruz. İyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

sonuçları merakla bekliyoruz. İyi geceler.

Teşekkürler sizede.
  • Emeğinize sağlık.
    Full hd panelde de deneme şansınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

Emeğinize sağlık.
    Full hd panelde de deneme şansınız var mı?

Malesef

1 Saat içinde farcry 3 ve crysis warhead , yarında call of duty : ghost inclemesi gelicek.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.