Şimdi Ara

Ankastre set için öneri lütfen yardımlarınızı esirgemeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben fırın davlumbaz ocak mikrodalga ve bulaşık makinesi alacağım bir iki hafta içinde.
    Hepsini ankastre almayı düşünüyorum, aradığım şey kalite ve memnuniyet fiyat da çok uçuk istemiyorum ucuz ve kalitesiz bir şey olmamalı
    bulaşık makinesi için ortalama 2000-2500 liralık bütçe var bulaşık makinesi için de en çok 1500 lira.
    önerebileceğiniz özellikle fırın ve davlumbaz konusunda en iyisi dediğiniz hangileri.

    bulaşık makinesi için ankastre olarak kullanıp memnun kaldıklarınız var mı yoksa normal makine mi alsam
    fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.



  • lostorm L kullanıcısına yanıt
    Çok sağlam birer makine istiyorsan kesinlikle siemens öneririm. Ha dış görünüş estetik konusunda zayıf fakat bunu zayıf olarak görmüyor kendini firma benim için performabs önemli diyor ve haklıda. Bnce paradan kaçma siemensden beğen. Servis hizmeti 10 numara 5 yıldız. Düşündüğün modeller varsa siemensden yardımcı olmaya çalışırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen yıl güzelevim sitesinden profilo oca652, frm952 ve davlumbaz 260 kodlu ürünleri almıştım toplam 1350 tl'ye taksitle (her zamanki gibi buradaki tavsiyelerden ilham aldım). ürünlerden memnunum, mağaza fiyatından da baya uyguna gelmişti. özellikle fırının fonksiyonları ve pişirmesi çok başarılı. daha önceki evimde de 2 fonksiyonlu ankastre fırın kullanmıştım ama bunun 8-9 fonksiyonu var yanılmıyorsam ve gerçekten kullanıyorum çoğunu, çok rahat ettim. kolay gelsin.
  • bu arada eviniz beyaz ağırlıklıysa beyaz cam ocakları tavsiye edebilirim. siyahlarda her leke belli oluyor. ben pek umursamadım bir süre sonra ama beyaz olsayda daha rahat ederdim sanki.
  • berkaykir B kullanıcısına yanıt
    Siemens bir ihtimal dusunebilirim oncelikle urunleri gidip gormem gerekiyor ben de daha cok siemensin ankastre bulasik makineleriyle ilgileniyorum o konuda bilginiz varsa paylasirsaniz iyi olur. Ya da camasir makineleri :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rhrhrh R kullanıcısına yanıt
    Profilonun frm952 firinini burada cok kisi tavsiye etmis neredeyse en iyisi bu firin diye dusunecegim, aslinda almayi istedigim bir firin herkes memnun kalmis fakat ocak ve davlumbaz konusu sıkıntılı set halinde olanlarda hic bana uygun gibi gorunmuyorlar. Belki de firini profilo ocak ve davlumbazi da farkli bir marka alirim cunku firin gercekten cok icime sindi.

    Mutfagim henuz yapilmadi rengi buyuk ihtimalle beyaz agirlikli olacak. Beyaz ocaklar gercekten daha mi avantajli bu konuda kafam karisik biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fırın gerçekten çok fonksiyonel ve fiyatı da uygun. aynı özellikteki bosch ve siemens'ler çok pahalı kalıyor onun yanında. ocak konusunda beyaz olanını kullanmadığım için birşey söyleyemem ama hissiyatım beyazın toz vs konusunda daha iyi olacağı yönünde, nitekim siyahta herşey (toz, su lekesi vs) hemen belli ediyor kendini. bence set halindense gönlünüze göre seçim yapmak daha mantıklı. sonuçta f/p önemli olan. bulaşık makinem ankastre değil ama inox. ondan da çok memnunum. modeli profilo 6284'tü yanlış hatırlamıyorsam. sanırım bir model daha çıkardılar ondan sonra. tam bir f/p canavarı bana göre. bulaşıkları sudan geçirmeden, sadece kabasını alarak koyuyorum ve tertemiz çıkıyor. misafirlerim falan çok şaşırıyor öyle kirli kirli yerleştirip tertemiz çıkmasına :)
  • Ben de frma 952 almaya karar verdim ocak ve davlumbazı silverlineden almayı düşünüyrum şu an kampanya varmış oldukça avantajlı geldi ve istediğim modeller.
    Ankastre bulaşık makinesi siemensin 1775 liralık ürünü n11.com da çok uyguna satılıyor, hemen almayı düşünüyordum ama sitenin güvenilirliğini araştırınca çoğu kişi mutlaka mağaza yrumlarını okuyup öyle karar verin diye yazmış, yorumları da inceledim ürün alanların hepsi mağazanın politikasından çok memnun bu da içimi rahatlattı böyle güzel fiyata bulmuşken internetten almaya karar verdim. bulaşık makinesi hariç diğer eşyaları görüp de almaya karar verdim. fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi toplam 4200e gelecek oldukça uygun fiyatlar.
    Solo bulaşık makinesi alacak olsam onu da profilodan alabilrdim :) Ama çevremdeki herkes profilodan ürün alınır mı deyip kızıyorlar bana :))




  • lostorm L kullanıcısına yanıt
    Tavsiye bütçeyle alakalı 2 3 binliradan başlar 10 bine kadar mutfak oluşturabilirsin siemens de. Tamamen bütçeye bağlı araştır bak. Modelini beğen alacağın zaman yardımcı olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.