Şimdi Ara

Gigabyte-AKS Aivia Osmium Kablolu Oyuncu Klavyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba , bu forumdan çok bilgi edindiğim için hakkında pek fazla bilgi olmayan bu ürünü edinmiş birisi olarak bilgi paylaşımı yapmak istedim.
    Öncelikle 3 gün önce 249 tl'ye aldım , ve hemen şunu belirteyim, aldığım sitedeki resimlerinin aksine klavye Türkçe olarak geldi(ö,ç,ş tuşları büyük Enter tuşu) ki bu beni fazlasıyla memnun etti.Klavyede Cherry mx red tuşlar kullanılmış yani düşük kuvvet ve düşük ses seviyesinde çalışıyor.Ayarlanabilir mavi aydınlatma çok hoş , klavyenin metalik sert yapısıyla da çok uyumlu bir renk bence.Piyasadaki tüm mekanik klavyeler hakkında az çok araştırma yapmıştım ve benim için fiyat önemli bir kıstastı ki bu klavye şu anda piyasadaki en ucuz klavye(indirimli aldığımı da varsayarsak).Malzeme kalitesi, oturaklı duruşu resimlerle gayet uyuşuyor , yani resimlerden tek farklı sürpriz olan şey TR olması ki bu bence çok güzel bir +. Şimdi resimleri sizinle paylaşıyorum , merak edilen şeyler,kaygılar,sorular varsa memnuniyetle cevap veririm.(Aldığım sitenin adını-linkini bilerek yazmadım kuraldışı mı bilemedim).
    http://i.hizliresim.com/LPoVBV.jpg
    http://i.hizliresim.com/rLdlAP.jpg
    http://i.hizliresim.com/P3ELy8.jpg
    http://i.hizliresim.com/7m80ll.jpg (merak eden olursa diye , mouse'um Tt Black Element)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTall -- 12 Nisan 2014; 3:33:31 >







  • MX-red switchleri mi var yani ?
  • aynen öyle mx red switchleri var
  • Uygun fiyata şık ve tamamen oyun amaçlı üretilen switcler kullanan bir klavyeye sahip olmuşsun güle güle kullan.
    İncelemsini daha ayrıntılı bir anlatım ve fotoğrafla yapsan iyi olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun. Inceleme videolarina baktım. Gercekten oldukça iyi bir mekanik klavye. Fiyatını göz önüne aldığımızda sanırım bende bu klavyeyi alacağım. Bu arada almayı düşünen varsa fiyat HB'den.

    Edit: Hocam acaba klavye terleme yapıyor mu? Demek istediğim Elin terleyince tuşların üstünde ter kalıntıları oluşuyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom1959 -- 7 Mayıs 2014; 17:39:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheTall T kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın, bence de piyasadaki mekanik klavyeler içerisinde fiyat/özellik olarak en iyisi, zaten SmartBuy ödülüne de layık görülmüş bir klavye. Işıklandırması ve tasarımı da çok hoş duruyor.
     Gigabyte-AKS Aivia Osmium Kablolu Oyuncu Klavyesi
  • Herkese teşekkür ederim , klavyeyi alalı yaklaşık 1 yılı geçti , şimdi daha verimli fikir verebilirim diye düşünüyorum.

    Kesinlikle hiçbir fonksiyon kaybı , usb giriş-çıkışlarında bir deforme / bilgisayara tanıtamama, ışıklarda / kullanıcı profillerinde sıkıntı - arıza olmadı , 365 günün 300'ü kullanılmıştır heralde , pek te temiz olmayan bir odada diyebilirim :) , çok defa sırt cantasına atılıp sağa sola götürülmüştür, ama henüz hiç bir sıkıntısı olmamıştır.

    Eğer dış görünüşü ve mx red switch'lerin hissi hoşunuza gittiyse pişman olmassınız derim , terleme yapıyor mu diye soran arkadaş, ne yalan söyliyim ne dikkat ettim , ne de dikkatimi çekti, ellerim fazla terleyen bir yapıya sahip de değil, o yüzden sana yapmıyor derim , senin elin terler , o zaman yalan söylemiş olurum , ama bende terleme yapmıyor onu rahatlıkla söyleyebilirim.

    Ayriyetten benim dikkatimi çeke nbirşey , tuşlar cok kolay bir şekilde yerinden cıkıyor, aynı şekilde cok kolayca yerine takılıyor , demek istediğim kullanım esnasında fırlayan veya ters çevirdiğinizde yere düşen tuşlar değil :) , ama mesela bana kargoyla geldiğinde yarısı çıkmış durumdaydı aşağı yukarı, bilmiyorum bunu (-) bir özellik olarak değerlendiren olur mu, ama dediğim gibi gerek tüm fonksiyonları,gerek fiziki durumu ilk gün ki gibi.

    +Benden birkaç ay önce g710+ almıştı bir arkadaşım , onunki de gayet iyi durumda , sadece tuşlarda biraz silinme vardı yanlış hatırlamıyorsam.




  • ben bu klavyeden arıyorum nereden alabilirim teşekkürler..
  • Yux[H]ell!cA kullanıcısına yanıt
    Bende arıyorum ama tr piyasasında yok ürün (varsada adı sanı duyulmamış bir iki firmada kalmıştır) 1 kereye mahsus basılıp yollanmış herhalde.
  • Son duyduğum kadarıyla üretimi durmuş , stok gösteren yerlere de çok pahalı diyorlardı, aşağıdaki linkte de belirttiğim gibi ikinci el düşünürseniz teklif verebilirsiniz , ama belirteyim sonra fırsatçı , kazıkçı vs olmasın , ben klavyeden gayet memnunum , satmayı düşünmemin tek sebebi başka bir switch tipini denemek olacaktır , o yüzden satacağım fiyat, üstüne para eklememe gerek kalmadan klavye almama yetecek bir fiyat olmalı, o yüzden pek mantıklı değil.

    http://forum.donanimhaber.com/m_95516768/f_//tm.htm#105911340
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.