Şimdi Ara

Lenovo'dan katlanabilir ekranlı Chromebook

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Lenovo'dan katlanabilir ekranlı Chromebook





    Yoga serisi ile Windows 8 ekosistemine ilk katlanabilir ekranlı dizüstü modellerini sunan Lenovo, bu kez Chrome OS ekosisteminde bir ilke imza atıyor. Firmanın lanse ettiği Thinkpad Yoga 11e Chromebook katlanabilir ekranı ile ekosistemde bir ilk olacak.




    Firma daha önce eğitime yönelik Chromebook modelleri tanıtmıştı. Dün tanıttığı iki Chromebook modeli ise son kullanıcıya ulaşacak ilk ürünler konumunda. Bu iki ürün Thinkpad 11e Chromebook ve Thinkpad Yoga 11e Chromebook şeklinde sıralanıyor. 




    Thinkpad Yoga 11e modeli 11.6 inçlik 1366x768 piksel çözünürlükte dokunmatik bir ekrana sahip. Bu bakımdan artık Chrome OS'u bir tablet gibi kullanma imkanı da sunulmuş olacak. 




    Intel'in Bay Trail tabanlı 1.8GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Celeron N2920 işlemcisinden gücünü alan cihaz 8-9 saat arasında bir kullanım süresi sunuyor. Cihazda 16GB SSD, 2GB RAM, 720p webcam, HDMI, USB 3.0 portu şeklinde diğer özellikler mevcut.




    Thinkpad 11e Chromebook modeli ise standart biz dizüstü modeli ve tüm özellikleri Yoga versiyonu ile aynı. Haziran ayında satışa çıkacak olan ürünlerden Thinkpad Yoga 11e modeli 429$, Thinkpad 11e Chromebook modeli ise 349$ fiyat etiketine sahip. 

     

     

     



    Kaynak:http://www.androidheadlines.com/2014/04/lenovo-announces-convertible-chromebook-429.html







  • Ekran katlanıyor sandım.

  • Fiyat çok fazla olmuş 150 dolar civarında olandan pek fazla bir farkı yok gibi sonuçta ama internete girmek .
  • Gümrük Masrafları , Reklam Masrafları , Vergilendirme , Dolar Kurunu Hesaba Kattığımızda Ülkede Normal Bir Fiyat ile Satışa Çıkacağını Düşünmüyorum. O fiyata gereksinimleri karşılayacak daha üst ve tasarımı daha iyi cihazlar var !

  • Dan dun laptoplarina az ara verseniz. Turkiye deki servis aginiza kurs murs verdirip cep telefonu icin yeterli seviyeye getirseniz. Bi yandan da satin aldiginiz Motorola yla ilgilenseniz artik internette biraz da motorola haberleri sizdirilsa. Sonra kafa bi telefonla icinde Turkiye ninde oldugu bir cok ulke de apple ile samsungu tokatlasaniz.Telefon, tasarim, batarya boyle yapilir deseniz. Ne tatli olur biliyonmu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ekran katlaniyor sandim :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: matmuhendisi

    Bende ekran katlaniyor sandim :)

    aynen bende heyecanlandim bir an insan mentese katlaniyor yazar direk daldırmaz adamı konuya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper Gibi Cin Malli Kalitesiz Mallar Kulanmassa Lenovo gibi bi markayla kimse bas edemez Cunku Casper ve Lenovo servis ve ilgilenme Konusunda Bence Herkezle Yarisacak Sirket
  • Süpermiş...Türkiye de fiyatlandırma iyi olursa alabilirim...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.