Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ...::Solenza Klübü::...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Markalar >> Diğer Markalar >> Cevap: ...::Solenza Klübü::... Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fuat mavi

24 Temmuz 2008; 21:54:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iyi akşamlar
benim 2004 model solenza scala sport pack arabam vardı 2006 şubatında almıştı 1.5yıl bindim çok severek benim arabamdan ne tıkırtı ne ses ne arıza hiç birşey olmadı saat gibiydi çok ta lükstü fiyatına göre mükemmel arabaydı çok zevkle sürüyordum bazı nedenlerden dolayı sattım ama çok üzüldüm herzaman internette solenza resimlerini seredirim aklım hala bu araabada ilk arabamdı minik ama heryere sığıyordu çok güzelde kaçardı beni yarı yolda bırakmadı aldığımda 30 bin km deydi sattığıma 110bindeydi ama sıfır araba gibiydi çok bakımlıydı ayda en az 1 en fazla 2 kere servise götürürdüm sıvıları nı bile fullerdim derece bakımlıydı ve seviyordum hatta sony teyp almıştım vcd çalardan 450 ytl ye almıştım güzel arabam herşeye değerd, dediğim gibi arabamda hiç şikayetim olmadı okadar km yapmama rağmen hatta çok az yakardı hiç lpg düşünmedim ama ALLAH alana kaza bela vermesin gözüm asla yok oda şimdi çok seviyor satmyıda düşünmüyormuş arabanızın değerini bilin bu arada ben en yüksek modeli olan arabamı 7 bin ytl ye sattım yok pahasına gerçi bu değerde gidiyormuş ama yinede az gibi gelmişti bana

I m still alive
Cubido32

25 Temmuz 2008; 12:11:18 

Arkadaşlar Selam,

Bizim arabaların yağ kapasitesi 2,9 Litre (filtre dahil) diyor. Bu doğrumu acaba? önerilen yağlarda 10W- 40. Hangi yağı kullanıyorsunuz?

Saygılarımla

ahmetcalisir

25 Temmuz 2008; 14:05:31 

selamlar,
daha yağ değişimi yapmadım ancak castrol gtx yazıyor eski sahibinden aldığım bi kağıtta. 16700km de değiştirilmiş. bu arada ön fren diskleri bitmek üzereymiş (26000km geçti), 25 -30 gibi bişey tutar dedi usta. hayırlısı. vites geçişleri (2 ve 5) da oldukça sertti, alışmıştım derken bunu da tamir edicekler, sanıyorum burç değişcekmiş.

ahmetcalisir
fuat mavi

25 Temmuz 2008; 19:22:06 

vallahi kaç litre bilmem ama ben arabımı yağ değiştirdiğim zaman 4 litre alıyordu araba yağ filtresi dahil hatta artan 1 litreyi usta bana geri veriyordu eksilirse koyarım diye ben duymadım 2.9 bilen varsa sölesin

I m still alive
oznklckp

26 Temmuz 2008; 22:00:17 

Arkadaşlar siz bir arkadaşa kızıyorsunuz teneke lafı yüzünden haklısınız ama bu solenza sahibi daha fazlasını hak ediyor...:

http://www.sahibinden.com/essek_niyetine_WQQaXQQ10093036WQQpXQQdisplayitem&keyword=solenza

kurallara aykırıymış...
imza mimza yok!
pascuu

26 Temmuz 2008; 22:27:54 

quote:

Orjinalden alıntı: oznklckp

Arkadaşlar siz bir arkadaşa kızıyorsunuz teneke lafı yüzünden haklısınız ama bu solenza sahibi daha fazlasını hak ediyor...:

http://www.sahibinden.com/essek_niyetine_WQQaXQQ10093036WQQpXQQdisplayitem&keyword=solenza

süper

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
MITSUBISHI COLT 1.3 Invite AMT 2008 Siyah
Henüz daha bebek,ilerde EVO olcak abisi :)
fuat mavi

26 Temmuz 2008; 22:39:15 

ya ben aslında bundan araba alana gülerim adam cidden eşşek niyetine yazmışsa varın arabasına nasıl bindiğini siz düşünün araba eşşekleşmiştir gerçekten
quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

quote:

süper

I m still alive
redcheek99

26 Temmuz 2008; 23:18:13 

mrblar . uzun zamandır severek bindiğim solenza arabamı 11950 gibi bana göre iyi bi fiyata sattım. sadece düşünüyodum iyi bir fiyat verilincede sattım. neyse hayırlısı olur inş. hepinize kazasız belasız sürüşler.

HYUNDAİ 2006 GETZ 1.5 CRDI ABS,4HY,EBD,SUNROOF FÜME
oznklckp

26 Temmuz 2008; 23:50:17 

quote:

Orjinalden alıntı: fuat mavi

ya ben aslında bundan araba alana gülerim adam cidden eşşek niyetine yazmışsa varın arabasına nasıl bindiğini siz düşünün araba eşşekleşmiştir gerçekten
quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

quote:

süper

Size katılıyorum arkadaşım...
----------------------------------------
Bu arada redcheek hayırlı olsun ne almayı düşünüyorsun?

kurallara aykırıymış...
imza mimza yok!
redcheek99

27 Temmuz 2008; 9:29:09 

quote:

biraz ani oldu kaldım ortada arabasız valla 2-3 yaşında benzinli punto,megane hb,era bunların arasında bişe düşünüyorum. yani en fazla 20000 ytl. bakalım kısmet. karşıma hiç düşünmediğim içime sinen başka bişe çıkarsa bilemem.

fuat mavi

27 Temmuz 2008; 9:53:57 

redcheek99 arabanı çok iyiiyata satmışsın bravo bundan daha iyisi bence olmaz en yüksek fiyat gibi geliyor bana ben 2004 model daciamı 7000ytl ye sattım scala sporttu en donanımlısı ama benim ki çok aceleye gelmişti 1 günde sattım bu fiyatı görünce sen nekadar pahalıya sattığını anlamışsındır

I m still alive
redcheek99

27 Temmuz 2008; 18:31:33 

arkadaşlarr bencede sattığım fiyat iyi ama zaten forumdanda biliyosunuzdur araca 25 gün önce sıralı lpg taktırmıştım ondan fiyat yüksek gelebilir. vede boyasız kusursuz temizlikte bakımlı bir araçtı. yoksa piyasada ne solenzalar var. 7000 bile vermek gelmez içinden insanın.

oznklckp

27 Temmuz 2008; 18:47:57 

quote:

Orjinalden alıntı: redcheek99

quote:

biraz ani oldu kaldım ortada arabasız valla 2-3 yaşında benzinli punto,megane hb,era bunların arasında bişe düşünüyorum. yani en fazla 20000 ytl. bakalım kısmet. karşıma hiç düşünmediğim içime sinen başka bişe çıkarsa bilemem.

Hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre birşeyler bulursun...

kurallara aykırıymış...
imza mimza yok!
redcheek99

28 Temmuz 2008; 11:10:58 

quote:

Hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre birşeyler bulursun...

sağol oznklcpk

ahmetcalisir

28 Temmuz 2008; 11:48:07 

redcheek99,
alana da size de hayırlı olsun.

aracımın motorunu şasiyte bağlayan parça kırıkmış, tıkırtı yapan ortaya çıktı - usta!!! ların sağlam demesıne rağmen ısrarla baktırmam neticesinde -
orjinali (kangoo ile aynı) 173 yan sanayi 40. takmaya da 20- 30 istiyolar.

USTALARA GÜVENENİN VAY HALİNE derim bundan sonra........

ahmetcalisir
kerbuga

2 Ağustos 2008; 20:26:46 

Selam arkadaşlar.Ehliyetimi yeni aldım.Direksiyonum çok zayıf.Solenza almayı düşünüyorum.Sizce acemiler için solenza doğru bir tercih mi?

erhanbaba62

3 Ağustos 2008; 10:20:23