Şimdi Ara

HTC One M8 özel bir Harman Kardon versiyonu ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • HTC One M8 özel bir Harman Kardon versiyonu ile gelebilir





    Geçen yıl HTC'nin Beats Audio hisselerini satmasından sonra hiçbir cihazında Beats logosu göremez olmuştuk. Ancak iddialar doğruysa bu kez farklı bir ses teknolojisi karşımıza çıkabilir.




    Evleaks tarafından sızdırılan bilgilere göre ABD'li Sprint operatörü, HTC One M8 modelinin özel bir Harman Kardon versiyonunu satışa sunacak. Şimdilik bunun dışında herhangi bir detay yok.




    Evleaks genelde isabetli sızıntılar yaptığı için bu iddianın da gerçeğe yakın olabileceği değerlendiriliyor. Bu durumda HTC'nin Harman Kardon ile bir işbirliği içerisine girdiği söylenebilir. 




    Harman Kardon'un çok beğenilen ses ürünlerine sahip olduğu herkes tarafından biliniyor. Ancak BoomSound ile beğenilen bir ivme yakalayan HTC'nin Harman Kardon'a neden ihtiyaç duyduğu ise mesak konusu.




    Harman Kardon özel versiyonunun yaz dönemine kadar piyasaya çıkabileceği tahmin ediliyor. Sonrasında ise farklı ülke operatörlerine özel olarak Harman Kardon versiyonları da tanıtılabilir. Ayrıca firmanın özel bir Harman Kardon serisi hazırlayabileceği de ihtimaller arasında. 

     

     



    Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Special-Harman-Kardon-edition-of-the-HTC-One-M8-coming-to-Sprint_id54985







  • onuda 3000'e satar

  • m8 gibi 2500 + gelicekse hiç gelmesin.Yazık yahu telefonmu alıyoruz arabamı alıyoruz belli değil.
  • artık kusacaz bu tel haberlerınden,bırazda pc bılesenlerı ıle ılgılı haberler ypın,sıte sdece tel ınceleyen bır sıte halıne geldı... ayıp yaaa...ısmıyle ılgısı olmayan bır sıte oldu artık resmen...

  • Evleaks da goruyorum hic zevki kalmiyor :)

  • Beats'in sekli yetiyodu be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harman Kardon kalitedir.

  • Fiyatı ile kaybeden bir telefon daha... :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArenaMaster

    artık kusacaz bu tel haberlerınden,bırazda pc bılesenlerı ıle ılgılı haberler ypın,sıte sdece tel ınceleyen bır sıte halıne geldı... ayıp yaaa...ısmıyle ılgısı olmayan bır sıte oldu artık resmen...

    Hocam, adamlar daha Z1 Compactın incelemesini yapmadı, hangi haber sitesinden hangi bıkmadan hangi kusmadan bahsediyorsun?

    Bu mesajıda, Neo kalemiyle yazıyorum, güzel!! mobil sürüm reklamı olmuş DH bravo, boş vaktim olsa SS atardım. Yukarıda yazdığımız yazının cevabını da bu reklamla almış olduk.. "Sorun tamamen duygusal..!"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha geçen yıl psikoljik sınır iphone'u haric tutuyorum çünkü ios'u kullanan başka marka yok, (ki vatanda 1950 tl yi gördü iphone 5s) 1999tl deniyordu 2014 e girer girmez 2500tl ye yükseldi android işletim sistemli cihazlar bir bakıyorsun gm 1300tl ye s800 işlemcili cihaz satıyor kamera kalite ön kamera kalite gpu kalite kasa dandik m8 s5 yada z2 ye bakıyorsun işlemci son kullanıcının hissedemeyeceği kadar hızlı gpu elite ile neredeyse aynı 2si su ve toz geçirmez diğerinde muntazam bir işçilik var fiyata bakıyorsun arada 1000tl oynuyor kafada.Asıl sorun şu ki bu cihazlar ingiltere almanya fransayla neredeyse aynı paraya satılıyor ülkemizde lakin aylık kazançlarımız o ülkelerin 5/1 i olduğu için bize pahalı geliyor.Üretici firmaların türkiye ofisleride bizim ülkemizin ekonomik durumunu görmezden geliyorlar fiyat belirlerken.http://tr.wikipedia.org/wiki/Ayl%C4%B1k_ortalama_%C3%BCcretlerine_g%C3%B6re_Avrupa_%C3%BClkeleri_listesi





  • "Harman Kardon" gördüm ve "hehehe yanlış yazmışlar" dedim.
    Çünkü ben "Harman Karbon" zannediyordum yıllardır :)
    Öğrenmenin yaşı yok,

  • harman kardon modeli bana göre abdli operatörlerin sadece abd için satışa sunacağı bir model olur. özel yazılım ve kulaklık veya boombass benzeri bi hoparlörle satışa sunarlar. telefonun arkasında da çok çirkin duran verizon ve 4g logosunun altına yapıştırırlar.

  • Harman kardon kullanan Toshiba kullanicilari iyi bilir hoparlörden çıkan sesin kalitesini. Cikarsa kesin alirim, harman kardon bu başka şeye benzemez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Illustrious.


    quote:

    Orijinalden alıntı: ArenaMaster

    artık kusacaz bu tel haberlerınden,bırazda pc bılesenlerı ıle ılgılı haberler ypın,sıte sdece tel ınceleyen bır sıte halıne geldı... ayıp yaaa...ısmıyle ılgısı olmayan bır sıte oldu artık resmen...

    Hocam, adamlar daha Z1 Compactın incelemesini yapmadı, hangi haber sitesinden hangi bıkmadan hangi kusmadan bahsediyorsun?

    Bu mesajıda, Neo kalemiyle yazıyorum, güzel!! mobil sürüm reklamı olmuş DH bravo, boş vaktim olsa SS atardım. Yukarıda yazdığımız yazının cevabını da bu reklamla almış olduk.. "Sorun tamamen duygusal..!"


    Adam telefon haberi yapmayın diyor sen z1c incelemesi yapmıyorlar diye ağlıyorsun fanboycuk seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekrem71, BoomSound çift ön hoparlörler için, Beats Audio ise kulaklık çıkışı için vardı. Beats Audio kaldırılınca kulaklık amfisi için Harman Kardon ile anlaşma söz konusu. Ayrıca Sense 6'da halihazırda harman kardon on/off seçeneği zaten mevcut. Yani içerisinde zaten bulunuyor olabilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Harman kardon kullanan Toshiba kullanicilari iyi bilir hoparlörden çıkan sesin kalitesini. Cikarsa kesin alirim, harman kardon bu başka şeye benzemez.

    Evet h&k toshiba da mevcuttu ama asus daki bang olufsen ıce power dan daha iyi ve net ses veren bir notebook markası göremedim özellikle n serisi..

    Keşke htc danimarkaya bi ugrasada ses nasıl olur herkes görebilse....
  • Bunedir şimdi arkadaş. Adamlar beats audio ile anlaşmayı bitirdi ama kendi yaptıkları boomsound ile yola çıktılar buraya kadar herşey anlaşıldı. Birader illa telefonun arkasında marka anlaşmam bulunması için isim gözükecekse piyasaya sürülmeden anlaşmanı yap yazdır arkaya olsun bitsin. Bütün amaç insanları aptal yerine koymak.Ben nasıl olsa satarım sende alırsın. Benim markam öbüründen önce çıktı ama işte bunda bunu kullandık satışları bu kadar oldu fakat biz ses olayınında farklı revizeye gidip bu firmayla anlaştık içine cartını curtunu koyduk onuda piyasaya sürdük,satışlardan umutluyuz.Resmen elektronik çöplüğüne döndü çevremiz.Millet marka delisi oldu iyice. Sonuçta cebimizde taşıdığımız bu cihaz artık basit bir telefon değil,kişisel bir eşyamız ama bu kadarda abartı durumlara kaçılıp insanları sömürmek bambaşka bişey.

  • harman kardon ve htc nin ses kalitesine sozum yok. ama htc simdiye kadar bu kozu hep oynadi, ses kalitesini daima onde tuttu, buna ragmen su an icinde bulundugu durum ortada. yuksek kasa kaliteli, iyi ses cikisli telefonlar gene yapsin yapmasin demiyorum ama artik farkli seylerle one cikmasi gerektigini anlamasi lazim. yoksa bu krizi atlatamiyacak.

  • Gereksiz ve kesin pahalı versiyon olur.




  • Eee "Yenilen pehlivan güreşe doymamış" diye boşa söylememişler..

    Arkadaş telefon haberlerinden bıktık diyor, ben de tam aksine Türkiye'nin en popüler Teknoloji adresinde aylardan beri piyasa da olan bir cihazın detaylı incelemesini bile yapmadıklarını söylüyorum. Zaten düşünen ve düşünerek yaşayan biri benim mesajımın, arkadaşın yazdıklarına bir cevap olmak ile beraber ondan daha çok, burdaki yanlış ve ihmalkarlığa bir tepki olduğunu rahatlıkla kavrayabilir.

    Bu mesajı yazdıktan sonra gece beşte inceleme videosu yüklenmiş. Keske cihaz tanıtıldığı gün 50 dakikalık bir Video ile izleme şansımız olsaydı (elbette ironi, artık belirtiyorum, herkes anlayamayabiliyor) yine de teşekkür etmek gerekir, henüz izleyemedim.

    Fanboy değilim, gerekirse ıPad alırım, gerekirse Z2 Tablet. Akıllı Mobil sektörde Samsung ASLA almam, televizyon da da gerekirse Samsung kullanırım.

    Fanboyluktan daha kötü birşey varsa gerekçeleri görememek, yalan ve yanlış bilgileri diğerleri ne kabul ettirmeye çalışmak ve bunu hedef haline getirmektir. Misal...Sen Xperia S nedir, M7 ne dir, Z1 nedir bilirmisin? (Çaktırmayın anladı o )

    Tamam mı? Baş Fanboy?
    undefined



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious. -- 11 Nisan 2014; 15:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.