Şimdi Ara

Kız arkadaşım ile bisiklet alacağız tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle;

    2 sezondur motorsiklet kullanıyoruz gayet keyifli ve eğlenceliydi fakat motoru sattıktan sonra bisiklet almaya karar verdik. Bisiklet konusunda bilgimiz çocukluğumuz da sürdüğümüz bisiklet kadar. Bu konuda detaylı bilgi rica ediyoruz sizden. İsterseniz hangi alanlarda süreceğimiz den istediklerimizden bahsedeyim siz ona göre makul bir bisiklet önerin.

    Öncelikle 2 Adet bisiklet alacağız kız arkadaşım ve kendim için. O yüzden 2 bisiklet önerirseniz sevinirim.
    Şehir içinde kullanmak istemiyoruz. Biz daha çok şehir kalabalığından çok şehir dışı yollarda bazen engebeli yollarda inişli çıkışlı bayırlarda kullanacağız. Haliyle bizi yormayacak bir bisiklet olmalı.
    Kamp etkinliklerimiz oluyor ( motor kulübü ile ) kampa giderken ve gelirken kullanacağımızdan dolayı çadır mat ve minimum kamp eşyalarını taşıyabilecek ekipmana sahip olmalı sepet bisiklet çantası gibi gibi.
    Öyle ki hafif bir bisiklet olmalı. Haliyle kamp ekipmanı geldiğinde zaten ağır olacak birde bisikletin ağırlığını çekmeyelim, yeri geldiğinde kaldırıp sırtımızda taşıyabilmeliyiz. Dereden geçerken yada bir engelden diğer tarafa geçerken.

    Aklıma şimdilik bunlar geliyor. Umarım istediğimiz bisiklet aklınızda şekillenmiştir. Marka takıntımız yok amaca yönelik olsun yeterli. Fiyat konusunda Bütcemiz sınırlı siz en uygununu söyleyin kararımızı verelim.

    İstanbul da oturuyoruz bu arada bilginize.

    Teşekkür ederim şimdiden.







  • Bence önce bütçenizi söyle çünkü bin bir çeşit bisiklet var. Bütçenizi bilirlerse daha iyi tavsiye yaparlar ve daha kısa sürer.
  • fiyat ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana tavsiyem... boy 1.75 ve uzeri ise 29 jant hidrolik oneriyorum... kiz arkadasin tahminin 1.70 asagisidir onada 26 jant hidrolik alin...uygun fiyattan yuksek fiyata gore markalari yaziyorum.... salcano ...kron...sedona...whistle...mosso...gaint...scott...cube...merida...ghost...canondale...daha cok var...ama bunlardan birisini alirsan pisman olmazsin...800-1500 tl civari salcano,kron,sedona...1500-2500 tl civari ise canondale harici herhandi bir marka olur...canondale ise 4000 tl ile 40000 tlye kadar alabilirsin...... hepside mtb konusunda iyi markalar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yukselg

    sana tavsiyem... boy 1.75 ve uzeri ise 29 jant hidrolik oneriyorum... kiz arkadasin tahminin 1.70 asagisidir onada 26 jant hidrolik alin...uygun fiyattan yuksek fiyata gore markalari yaziyorum.... salcano ...kron...sedona...whistle...mosso...gaint...scott...cube...merida...ghost...canondale...daha cok var...ama bunlardan birisini alirsan pisman olmazsin...800-1500 tl civari salcano,kron,sedona...1500-2500 tl civari ise canondale harici herhandi bir marka olur...canondale ise 4000 tl ile 40000 tlye kadar alabilirsin...... hepside mtb konusunda iyi markalar...

    Fiyatlara göre motorsiklet alsak daha iyi.. Bu kadar pahalı bir işmi bu. Ya 2. ele yöneleceğim verdiğin markalara göre yada elimizdeki para ile tekrar motorsiklet alacağım. Yani 350 400 civarı düşündük biz bütceyi. Yanlış anlamayın da bilgimiz olmadığından düşük bütce ayırmıştık. Teşekkür ederim yorumlar için.




  • 250-350 gibi bir para takviyesi yaparak salcano 29 jant hidrolik alabilirsin... Bu markalarin iclerinde en uygunu salcano...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.