Şimdi Ara

LG'den yaz döneminde iki akıllı saat gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • LG'den yaz döneminde iki akıllı saat gelebilir





    Google'ın akıllı saatlere yönelik olarak Android Wear işletim sistemini lanse etmesinin ardından LG, yaz aylarında G Watch adlı akıllı saati ile platforma ilk katılacak firmalardan birisi olacağını duyurmuştu.




    Tayvandan gelen bilgiler LG'nin G Watch sonrasında bir akıllı saat modeli daha piyasaya süreceğini belirtiyor. LG daha önce Lifeband Touch adlı bir fitness bilekliği tanıttığı için G Watch firmanın ilk akıllı saati olacak.




    İkinci akıllı saati ise G Watch'tan kısa süre sonra piyasaya çıkacak. İşletim sistemi ve donanımı konusunda bir detay bulunmayan bu akıllı saat, uyumlu uygulamalar ile Android ve iOS cihazları tarafından kontrol edilebilecek.




    Akıllı saat trendine geç kalmak istemeyen LG, şimdiden birkaç modelle piyasaya giren Samsung'un karşısına çıkmanın planlarını yapıyor. Yaz döneminde Lifeband Touch fitness bilekliği, LG Heart Rate nabız ölçer kulaklık, LG G Watch ve yeni akıllı saati ile LG, giyilebilir cihaz pazarında adından söz ettirmeye çalışacak.

     

     

     



    Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Report-LG-working-on-second-smartwatch-to-be-released-shortly-after-the-LG-G-Watch_id54893







  • Life is Good

  • Sen bi kitkati dağıt önce. Daha kitkati alamadı türkiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 tede ayni sekilde hem ozellikler hem de ayni fiyat politikasiyla devam et

    Su saat olaylarinda samsung gibi bataryaya onem vermeyip telefon fiyatina kakalama ..iste o zaman piyasa gorsun Seni !!

  • lg bu tasarım işini çok iyi yapıyor televizyon olsun telefon olsun son derece şık.

  • Saati çıkar, sonra ebediyen güncelleme gelmez. Aman diyeyim, saatler ileri geri alınır, güncelleme gerekir, ebedi gelmez güncelleme (sinirli G2 kullanıcısı)

  • LG'den yaz döneminde iki akıllı saat gelebilir


    Neden köşeli kardeşim yapsana şöyle yuvarlak gerçekten saat gibi duran bir saat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabet iyidir.
  • saat tamam da fitness bilekliği nedir arkadaş, sporcular bunu takıp mı koşacak? normal vatandaş olarak biz anca otobüsü yakalamak için koşuyoruz, ne işe yarayacak anlamadım, samsung da çıkarmış bi de yamuk ekranlı, şaşırdılar iyice

  • şu akıllı saat çılgınlığı nedir bir anlamadım.hakkaten millet o kadar satınalıyor mu bunları da her marka çıkarmaya başladı?

    erkeğin aksesuarı saattir.eğer bir saate 500-1000TL verilecekse mail baksın diye değil,kalitesi,ağırlığı ve havası olsun diye alınır.neymiş efendim dokunmatik ekranlıymış.bırakın allah aşkına.
  • Lg bu aralar çok güzel isler cikariyor ama bu saatlerin bence bi albenisi olmali bi kere fiyat bazindan kaybediyor bu cihazlar ver piyasaya 150 250 tl arasi herkes kullana bilsin ve herseyden once su chazlar yuvarlak olup saate benzesin zaten normal guzel bi saate 200 tl den asagida vermiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım LG kitkat güncellemesini katır sırtında dağıtıyor. Bu rezilliğin başka açıklaması olamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • urun guzel urunler yapıyor ama sarj sorunu cozulmetıkten sonra sıcak bakmıyorum...


    bu arada lg turkıye allah cezanı verecek mılletı 3 ay dır bekletıon
  • Android kullanıpta güncelleme bekleyenleri anlamıyorum arkadaş. Gir xdaya tonla rom var seç seç yükle. Suyunu çıkardı millet sen daha bekle orda ne zaman çıkacak diye.Ha uğraşamam romla falan diyen adam zaten standart kullanıcıdır bence. Standart kullanıcıda yok icsymiş kitkatmış çok takmaz. Zaten bikaç iş yapıyor o kişiler. O telefona milyarlar vermişsen suyunu çıkarana kadar kullanıp kurcalayacaksın. Romda yükle kernelde at. Android özgürlük demek değilmiydi. İstediğin şeyi yap. Nebileyim ya kimsenin senin ayağına getirmesini beklemeyin arkadaş...

  • Rekabet iyidir
  • Bu akıllı saatlerin bana göre geliştirilmesi gereken en önemli şeyi şarj performansıdır.
  • valla bende de gear var fitnes özelliği varmış haberim bile yoktu, etrafımda da kullanan görmedim hiç, nasıl bir ihtiyaç onu da anlamadım fitnesse gidince ordaki aletler göstermiyor mu zaten bişeyler, nasıl kullanacaklar onu anlamadım, fitness e nasıl bir akıllı özellik katacak onu anlamadım ben, zaten türkiye de kaç kiçi spor yapıyo kaç kişi fitnese gidiyo ki millet doğal fitnes polisten zabıtadan kaçarken otobüse yetişirken yapıyo, zaten spor yapanların çoğu da futbol oynuyo orda da saat takılmaz
    nasıl bir fitness işlevi var gerçekten çözemedim elimdeki gearın bile

    @eren15935
    Çok haklısınız ben de bunu diyorum android alıp arayüzünden güncellemesinden uygulamasından şikayet edenleri çözemiyorum, zaten herşey açık modifiye edilebilir, ben bazı apk ları bile alıp modifiye edip kullanıyorum uygulamalada, xda da binlerce çeşit var, kullanmayacak adam zaten neden androide para harcar onu da anlamıyorum, androidin en büyük özelliği bu zaten sana verilen hazır şeyi kullanacaksan android alma zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nepasvior -- 11 Nisan 2014; 1:00:26 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.