Şimdi Ara

###Skill Save Sorununa Kesin Çözüm###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
17.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önceden verildimi bilmiyorum ama aşağıdaki bilgiler. KO nun orjinal forumunda mevcuttur. Ben türkçeye çevirdim ve resimleri Türkçe Windows XP de tekrar düzenledim.

Bu arada denenmiştir ve sonuç alınmıştır.

Önemli NOT 1: Yapacağınız işlemlerden önce regedit dosyasının bir yedeğini almayı unutmayın. Sisteminizde meydana gelecek problemlerden sorumlu değilimdir.

Çözüm Sadece Windows XP için geçerlidir.

1. İlk Önce oyuna giriyorsunuz Skill Barınızı oyunda ayarlıyorsunuz. Sonra -
    "/save " yazıp enter diyorsunuz. Skilleriniz kaydedildi. Ancak oyundan çıkarsanız tekrar sıfırlanır.

2. Şimdi skill barımızın kalıcı olmasını sağlamaya geldi. "Alt Tab " ile oyunu aşağı indirin.
    Başlat Çalıştır (Yada Windos tuşu ve R tuşuna basın)
    "regedit " yazıp enter diyorsunuz. Aşağıdaki penceredeki gibi =

Tıkla!!!

3. Açılan pencerede şu yolu takip ederek Knight Online Dosyasını ve datalarını buluyoruz. "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\KnightOnLine " Burada oyuna girdiğimiz ID ismini buluyoruz.
    "CANDEREL_XIGENON2_2 " gibi ancak burada dikkat edin serverdan sonraki numaralar kaçıncı server olduğunu belirtir. Biz Skill Barımızı hangi serverda kayıt ettiysek onu seçelim örneğin 1. serverdayız= Seçeceğimiz dosya = "XIGENON1_0 "

Tıkla!!!

4. Seçmiş olduğumuz dosyaya mouse un sağ tuşu ile tıklayın ve çıkan menüde resimdede gördüğünüz gibi "İzinler " e tıklayın.

Tıkla!!!

5. Aşağıdaki gibi bir yer açılacak oradan "Gelişmiş " e tıklayın.

Tıkla!!!

6. Aşağıdaki gibi bir yer açılacak oradan da "Ekle " butonuna tıklayın.

Tıkla!!!

7. Resimde gördüğünüz gibi yeni bir pencere açıldı oradanda "Gelişmiş " butonuna tıklayın.

Tıkla!!!

8. Açılan yeni pencerede "Şimdi Bul " a tıklayın ve aramayı başlatın. Bilgisayarınızdaki tüm windows accountlarını bulacak.

Tıkla!!!

9. Bulmuş olduğu acountlardan Windowsa girerken ve devamlı kullandığınız account hangisi ise onu seçin "Tamam " a tıklayın. Şimdi geri geri gideceğiz.

Tıkla!!!

10. Gelen penceredeki resim aşağıdaki gibi gözükmeli seçmiş olduğumuz account yazılı olacak. Bende "KARAVAN\Valek " yazıyor. Yine"Tamama tıklıyoruz.

Tıkla!!!

11. Tamam a tıklayınca karşımıza aşağıdaki gibi yeni bir pencere verecek. İşte yapacağımız ayar burada bulunmakta. Resimde gördüğünüz gibi sadece sağdan üçüncü kutuya "Değer Ata - izin verme " yi tikliyoruz ve "Tamama tıklıyoruz.

Tıkla!!!

12. Şimdi onaylayarak geri dönmeye başlıyoruz. Çıkan ekranda "Uygula " ya tikliyoruz ve "Tamama tıklıyoruz.

Tıkla!!!

13. Karşımıza aşağıdaki gibi bir uyarı gelebilir. "Evet " deyip geçiyoruz. (Bu uyarının gelmemesi için windowsu adminstor acountundan açmamız gerekiyor. Eğer yaptığınız işlemler işe yaramaz ise bu yolla deneyin derim.)

Tıkla!!!

14. Bir geri daha döndük burada da "Tamam " ı tıklıyoruz.

Tıkla!!!

Önemli NOT 2: Yaptığınız işlemleri iyi hatırlayın ve tekrar skill bar dizilişini değiştirmek istiyorsanız aynı işlemleri tekrarlayın.

alıntıdır

ekleme: Bu yöntemi 1461 (B) kodlu patch te kullanmış accountlarda işe yaramamaktadır. Ancak bu yöntemi 1464. patch te yeni kullanmaya başlayanlarda işe yaramaktadır bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 1 Aralık 2006; 1:37:03 >

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• Emeğe saygı tşkler,ne kdr alıntı olsada bu da bir emektir
    imzam eskimiş
  • Emeğe Saygı Aslında bi smiley yapıcaklar ''Emeğe Saygı'' diye ne güzel olucak

Orjinalden alıntı: mc_emrah

ya bu kısaca save yapmak gibi bişey bunu save liyen dupede yapar

yok bizzat kendim tarafımdan denendi olmuyo

ama skill save oldu emege saygı

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • eyw. saol güzeL çalışma

Respect

Orjinalden alıntı: C.J.Sparrow

Emeğe Saygı Aslında bi smiley yapıcaklar ''Emeğe Saygı'' diye ne güzel olucak

ayıpsın Smileyi Daha Önemli
    (Charı Yeni Açtım )
    Evimde Knight ı Yükleyemediğim İçin Cafede Kasıom Charı off :(
  • biliordum emege saygı (S.S.S)

Olması cok yararlı olacaktır.

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Doğruluğunu deneyip resimleri upload edip linkini koyana kadar imanım gevredi inşallah deymiştir.

olmadaı :P

şaka şakak saol

gercekten hayra gecer ama cok akrısıka benzio
    100YIL
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.