Şimdi Ara

The Last of Us, PS4 İçin Duyuruldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     İlk olarak Türkiye Playstation Oyun Müdürü Sercan Sülün'den, Last of Us'ın gelişmiş grafikler ile PS4'e geleceğini duyduk. Daha sonra bir kaç perakendeci tarafından listelendiğini görünce umutlarımız biraz daha arttı.

Bugün itibariyle Playstation'un resmi sitesinde oyunun PS4 versiyonunun The Last of Us: Remastered olarak listelenmesiyle bu haberin kesinlik kazandığını söyleyebiliriz. Yapımın liste fiyatı 59$ olarak geçiyor

• şimdi onlar düşünsün

• konuşantahta kullanıcısına yanıt
    bu ne lan.. Gül gül öldüm +1
  • 59 dolar mı, bu biraz "çook" olmamış mı? ps3'ü olanlar zaten oynadı.. Bilemedim ben.. 29.9 dolar tamam, hadi yine bir nebze ama oyunu yeniden mi yapmışlar anlamadım ki?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sercan Sülün söylediğinde kesinleşmişti zaten.

• Bir de bazı cahil ve egoist fanboylar sercan sülün ile dalga geçmişti güzel bir cevap oldu onlara.

• ya of ya... ps3 üm yok diye gökhan abinin oynadığını izlemiştim.. ps4 alcaktım yakın zamanda...neyse yinede oynarım artık hikayesini gördük ama neyse.. güzel haber.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX ONE LAST OF US ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu PS3'te bitirmiştik. PS4'te de bitireceğim. Tekrar tekrar bitirilecek bir oyun.

• sırada gta 5 var

• Fiyata gel. Allah tepenizden baksın başka bişey demiyorum

• PS3 te bitirmedim adamlarin fiyatini ne sorguluyorsuunuz oynayan bitiren cani isterse PS3 te bitirir cani isterse 59 dolar daha verir gider PS4 te bitirir

• Sanki yeni oyun gibi 60 dolar fiyat biçmişler. İnsan şuna 40 dolar yapardı. Onu geçtim, PS3'e alanlara indirim yapaydınız bari.

• Sanırım Left Behind'da içinde olacak bunun, fiyat o yüzden böyledir.
  • 2. kez satın alacağım. Buna değecek kaç tane oyun gösterebilirsiniz.

• REMAKE(Yeniden Yapmak) yapmadıklerına göre çok aman aman bir grafik gelişmesi olmayacaktır.PS3'te sahip olanlara yükseltme sunsalar süper olur tabi.

• Sirada beyond var sonra god of war serisini yaparlar,bir bakmissin heavy rain duyurusu yaparlar birde bunlara 60$ fiyat kitlerler..bizde zaten arsiv oyunlara bayiliriz gider kosa kosa aliriz..biz zaten ps4 u bunun icin almistik remake oyunlari 60fps oynamak icin..

• Oynamayan insanlar var arkadaşlar ben ps4 aldıgımda alıcam cünkü ps3 üm yok

• OYUN 60 $ , TÜRKİYE De 250 TL
  • 60 dolar nedir böyle?

ps3'de oynayan adam aynı oyunu neden gene alsın ki?

Last Of Us 2 çıksa daha iyi olurdu Ps4 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

2. kez satın alacağım. Buna değecek kaç tane oyun gösterebilirsiniz.

Aynen bende 2. kez satın alacağım..Ayrıca DLC si çıktığında ps3 ümü satmıştım haliyle oynayamadım..PS3 te bir kez bitirmiştim.Şimdi PS4 te de bitirir bir de üstüne bedava dlc oynarım..Arkadaşlar 250 TL ye oyun almayın..Ben Sony Türkiye yi fiyat politikasından dolayı kınadığım için spot oyun alıyorum size de tavsiye ederim..Spotta 130 tl oyun , aynı oyun 250 tl dr da..Yani arada 10 20 tl oynar destek olalım spot almayalım derim ama ben neden 2 katı para vereyim ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.