Şimdi Ara

lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Formda yeniyim arkadaslar oncelikle hepinizi sevgi ve saygi ile selamlarim.
    Arkadaslar bu son durumlardan sonra yani yoklama kacagi ve bakayalarin gbt de aranmalarin cikmasindan sonra guncel bir deneyimi veya haberi olan varmi yurt disi giris cikislarinda problem yasaniyormu.Ben dort yildir yurt disindayim burda bir duzenim ailem ve cocuklarim var bunlari kaybetmek ve zor durumda da birakmak istemiyorum ama memleket hasretide artik canimi yakiyor bir hafta on gunluk Turkiyeye giris cikis yapsam aceba problemle karsilasirmiyim bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim saygilar...



  • Merhaba hocam,
    Geçen güz döneminde mezun olan arkadaşım mezuniyetten sonra tecille ilgilenmemiş ve geçen hafta yurtdışına çıkmak üzereyken polis askerlik durumu sebebiyle alıkoyup askerlik şubesine götürmüş. Özetle asker kaçağıysanız, ülkeye giriş yaparsanız polis sizi askerlik şubesine götürür.
  • Hocam peki sonrasinda ki gelismeler hakkinda bir biliginiz varmi bir kagit verip birakiyorlar diye duydum yani sonra verilen sureye kadar istedigin yere gidip gelebiliyormussun diye .
  • Öncelikle belirteyim tekrardan arkadaşımın 2 yıllık tecil hakkı mevcuttu sadece gidip uğraşmadığından bu durum gelişmiş.
    Polisler askerlik şubesine teslim ettikten sonra arkadaşım üniversite mezunu olduğunu ve askerliğini tecil etmek istediğini belirtiyor. Muayenesi yapılıp evrakları tamamlaması için de 10 gün süre verilmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.