Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) Sayfa: [1] 2 3 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bilgi@sayar

31 Ağustos 2006; 20:46:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar telefonumuz ile kullanılabilecek programlar, duvar kağıtları, melodiler vs. paylaşımı yapabileceğimiz bir başlığımız olsun istedim.

X210 ile ilgili sormak istediklerimiz ve püf noktalarını da burada paylaşalım diyorum.

Ne dersiniz, hoş olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 3 Eylül 2006; 22:56:42 >

hakanlevent

Sisteme Gözat

31 Ağustos 2006; 21:13:12 

olsun bari bende yeni aldım ama migg 33 hata veriyor tam baglanıyor ama krakter hatası gibi bişi de hata veriyor ve kapanıyor nedendir anlamadım

INTEL e2180@3GHZ 1333FSB/corsair 2GB XMS2 800MHZ CL5@CL4(4-4-4-12)/Gigabyte P31 DSL3/Zotac 9600gt synergy/ASUS 450 watt G-A45 psu/Lg dvd rw 48x/Lg 19''ws 2ms lcd/Logitech mp mouse/hp1510/Philips mms430 2,1/SonyEricsson K810i…
hakanlevent@MeKaN=Bursa/Osmangazi
karizmatikkarincayim@gmail.com
aXaray68

1 Eylül 2006; 3:03:29 

samsung x210
resim editörü: http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=SS&CttFileID=400831&CDCttType=SW&ModelType=N&ModelName=SGH-X210&VPath=SW/200508/20050816162417437_Image_Editor.exe

pc suite: http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=SS&CttFileID=400832&CDCttType=SW&ModelType=N&ModelName=SGH-X210&VPath=SW/200508/20050816162417437_PIMS_File_Manager.exe

Not bu programlar telefona resim ve ses atmak için gereklidir.

serkaN

1 Eylül 2006; 17:59:49 

yaw ii de bu telefon öle çok komplike bi alet değil sanırım. paylaşılabilecek ne kadar şey olabilir ki. ama telefonun tasarımı gayet güzel we ergonomik görünüo. radyosuda varmış baya güzel bişey sanırım. sadece telefon isteyenlere

Rodrigo Palacio
PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Eylül 2006; 18:02:00 

yeni bir club daha çıktı
hayırlı olsun

bilgi@sayar

1 Eylül 2006; 21:09:12 

quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

olsun bari bende yeni aldım ama migg 33 hata veriyor tam baglanıyor ama krakter hatası gibi bişi de hata veriyor ve kapanıyor nedendir anlamadım

Peki Normalde internete bağlanabiliyor musun?

Yani Gprs ile bağlantı yaptın, düzgün çalışıyor mu?

bilgi@sayar

1 Eylül 2006; 21:16:41 

quote:

Orjinalden alıntı: amyleeva

yaw ii de bu telefon öle çok komplike bi alet değil sanırım. paylaşılabilecek ne kadar şey olabilir ki. ama telefonun tasarımı gayet güzel we ergonomik görünüo. radyosuda varmış baya güzel bişey sanırım. sadece telefon isteyenlere

Gerçektende komplike bir alet değil, ama bu hiç paylaşım olmasın, hiç konuşulmasın anlamına da gelmez doğrusu.

Sadece telefon isteyenlerin telefonundan, telefondan biraz daha fazlasını isteyenlerin buluşma adresi... (yav ne slogan oldu ama :))

Gerçekten tasarımını da harika olduğunu söylemeden geçmeyelim(not: Telefonum diye söylemiyorum.)

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

yeni bir club daha çıktı
hayırlı olsun

Herkese hayırlı olsun...

serkaN

1 Eylül 2006; 21:28:56 

quote:

Orjinalden alıntı: bilgi@sayar

quote:

Gerçektende komplike bir alet değil, ama bu hiç paylaşım olmasın, hiç konuşulmasın anlamına da gelmez doğrusu.

Sadece telefon isteyenlerin telefonundan, telefondan biraz daha fazlasını isteyenlerin buluşma adresi... (yav ne slogan oldu ama :))

Gerçekten tasarımını da harika olduğunu söylemeden geçmeyelim(not: Telefonum diye söylemiyorum.)

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

yeni bir club daha çıktı
hayırlı olsun

Herkese hayırlı olsun...

yok hocam yanlış anlama kötülemek anlamında söylemedim bende zaten. tasarımı gayet güzel bir telefon sonuçta hayırlı olsun sahiplerine...

Rodrigo Palacio
aXaray68

1 Eylül 2006; 21:33:29 

X210 cular;

java yukleyebilen varsa anlatabilir mi acaba?

bilgi@sayar

1 Eylül 2006; 21:40:29 

quote:

yok hocam yanlış anlama kötülemek anlamında söylemedim bende zaten. tasarımı gayet güzel bir telefon sonuçta hayırlı olsun sahiplerine...

Yok canım canın sağolsun kızmadım ya, ne olacak herkes görüşünü paylaşabilir, ayrıca iyi niyetli olduğun da anlaşılıyor zaten.

Sıkma tatlı canını.

serkaN

1 Eylül 2006; 22:11:18 

quote:

quote:

Yok canım canın sağolsun kızmadım ya, ne olacak herkes görüşünü paylaşabilir, ayrıca iyi niyetli olduğun da anlaşılıyor zaten.

Sıkma tatlı canını.

eyvallah hocam. yav öylesine girmiştim bu topiğe ama sanırım bu telden alıcam bende sıkıldım bol özellikli büyük telefonlardan. acaba bu cihazın grey olnaından varmıdır ki?

Rodrigo Palacio
bilgi@sayar

1 Eylül 2006; 22:24:18 

Telefonun gri rengi var ama, satılık hiç görmedim doğrusu. Siyah rengi tavsiye ederim harika görünüyor.(5 YTL daha fazla vardim siyah renk için).

Neyse sana şimdiden hayırlı olsun yeni telefonun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 1 Eylül 2006; 22:25:57 >

aXaray68

2 Eylül 2006; 1:19:01 

X210 duvar kağıtları. El emeğim.

http://www.****.com/download/1479500/x210_resimleri.rar.html
(Not: Yıldızlı yere hemexnpayxlas yazın tabi o x leri silerek)

Aşağıdaki resimde de rar dosyasının içerisindeki duvar kağıtlarının önizlemesi vardır:

Bu ara java nasıl yüklenir hala bulamadım bilen varsa burada paylaşırsa çok sevinirim.

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aXaray68 -- 3 Eylül 2006; 21:34:38 >

DELTA53

2 Eylül 2006; 7:09:11 

quote:

Telefonun gri rengi var ama, satılık hiç görmedim doğrusu. Siyah rengi tavsiye ederim harika görünüyor.(5 YTL daha fazla vardim siyah renk için).

Neyse sana şimdiden hayırlı olsun yeni telefonun. :)

Siyah rengi hakikaten daha güzel. Özellikle telefonun görüntüsüne önem verenler için 1 numara

Atatürk diyor ki,

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

bilgi@sayar

2 Eylül 2006; 11:01:03 

İnternete bağlanamama ve dahili sunucu hatası.

Telefonun tüm ayarları doğru olmasına ramen telsim ile wap'a bağlanmaya çalıştığımda "Hatalı istek" mesajıyla karşılaşıyorum, ve hiç internete giremiyoum.

Yine Turkcell ayarları da doğru olduğu halde bazı sitelere gireceğimde(wap siteleri) yine "Hatalı istek" mesajıyla karşılaşıyorum.

Ama Turcell ile turkcell-im' e girebiliyorum fakat sayfanın altında "dahili sunucu hatası" mesajıyla karşılaşıyorum.

google'ye girdiğimde ise(yine turkcell ile) anasayfa açılıyor kelimeyi yazıyorum, "ara" linkine tıkladığımda yine metini yazdığım kutuya gidiyor imleç, yani arama yapamıyorum.

Acaba problem nedir?

hakanlevent

Sisteme Gözat

3 Eylül 2006; 18:48:03