yaw ii de bu telefon öle çok komplike bi alet değil sanırım. paylaşılabilecek ne kadar şey olabilir ki. ama telefonun tasarımı gayet güzel we ergonomik görünüo. radyosuda varmış baya güzel bişey sanırım. sadece telefon isteyenlere
yaw ii de bu telefon öle çok komplike bi alet değil sanırım. paylaşılabilecek ne kadar şey olabilir ki. ama telefonun tasarımı gayet güzel we ergonomik görünüo. radyosuda varmış baya güzel bişey sanırım. sadece telefon isteyenlere
Gerçektende komplike bir alet değil, ama bu hiç paylaşım olmasın, hiç konuşulmasın anlamına da gelmez doğrusu.
Sadece telefon isteyenlerin telefonundan, telefondan biraz daha fazlasını isteyenlerin buluşma adresi... (yav ne slogan oldu ama :))
Gerçekten tasarımını da harika olduğunu söylemeden geçmeyelim(not: Telefonum diye söylemiyorum.)
Gerçektende komplike bir alet değil, ama bu hiç paylaşım olmasın, hiç konuşulmasın anlamına da gelmez doğrusu.
Sadece telefon isteyenlerin telefonundan, telefondan biraz daha fazlasını isteyenlerin buluşma adresi... (yav ne slogan oldu ama :))
Gerçekten tasarımını da harika olduğunu söylemeden geçmeyelim(not: Telefonum diye söylemiyorum.)
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
yeni bir club daha çıktı hayırlı olsun
Herkese hayırlı olsun...
yok hocam yanlış anlama kötülemek anlamında söylemedim bende zaten. tasarımı gayet güzel bir telefon sonuçta hayırlı olsun sahiplerine...
yok hocam yanlış anlama kötülemek anlamında söylemedim bende zaten. tasarımı gayet güzel bir telefon sonuçta hayırlı olsun sahiplerine...
Yok canım canın sağolsun kızmadım ya, ne olacak herkes görüşünü paylaşabilir, ayrıca iyi niyetli olduğun da anlaşılıyor zaten.
Sıkma tatlı canını.
eyvallah hocam. yav öylesine girmiştim bu topiğe ama sanırım bu telden alıcam bende sıkıldım bol özellikli büyük telefonlardan. acaba bu cihazın grey olnaından varmıdır ki?
X210 duvar kağıtları. El emeğim. http://www.****.com/download/1479500/x210_resimleri.rar.html (Not: Yıldızlı yere hemexnpayxlas yazın tabi o x leri silerek) Aşağıdaki resimde de rar dosyasının içerisindeki duvar kağıtlarının önizlemesi vardır: Bu ara java nasıl yüklenir hala bulamadım bilen varsa burada paylaşırsa çok sevinirim.
Telefonun gri rengi var ama, satılık hiç görmedim doğrusu. Siyah rengi tavsiye ederim harika görünüyor.(5 YTL daha fazla vardim siyah renk için).
Neyse sana şimdiden hayırlı olsun yeni telefonun. :)
Siyah rengi hakikaten daha güzel. Özellikle telefonun görüntüsüne önem verenler için 1 numara
Yine Turkcell ayarları da doğru olduğu halde bazı sitelere gireceğimde(wap siteleri) yine "Hatalı istek" mesajıyla karşılaşıyorum.
Ama Turcell ile turkcell-im' e girebiliyorum fakat sayfanın altında "dahili sunucu hatası" mesajıyla karşılaşıyorum.