|
bilgi@sayar -> Cevap: İnternete bağlanamama ve dahili sunucu hatası. (3 Eylül 2006; 21:14:45)
|
quote:
Orjinalden alıntı: hakanlevent mig33 ü cözen yokmu x210 da[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif] Kardeş GPRS sorununu bir çözsem ilgilenirim ama, şu anda yardımcı olamıyorum kusura bakma. quote:
Orjinalden alıntı: bilgi@sayar İnternete bağlanamama ve dahili sunucu hatası. Telefonun tüm ayarları doğru olmasına ramen telsim ile wap'a bağlanmaya çalıştığımda "Hatalı istek" mesajıyla karşılaşıyorum, ve hiç internete giremiyoum. Yine Turkcell ayarları da doğru olduğu halde bazı sitelere gireceğimde(wap siteleri) yine "Hatalı istek" mesajıyla karşılaşıyorum. Ama Turcell ile turkcell-im' e girebiliyorum fakat sayfanın altında "dahili sunucu hatası" mesajıyla karşılaşıyorum. google'ye girdiğimde ise(yine turkcell ile) anasayfa açılıyor kelimeyi yazıyorum, "ara" linkine tıkladığımda yine metini yazdığım kutuya gidiyor imleç, yani arama yapamıyorum. Acaba problem nedir? Arkadaşlar sorun ne olabilir ya, telefonda bir problem varsa geri göndereyim, hiç anlam veremiyorum doğrusu... [sm=s20.gif]
|
|
|
|