Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sedatayma

22 Haziran 2007; 12:06:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

etmez arkadaşım ben iki ay önce telefoncuda takas edecektim takasta 80ytl veriyolar ama bu 2 ay önceydi şimdi 60 tan fazla vermezler sanırım ama 100'e satabiliyosan hiç düşünme elinden çıkar...

plaka

29 Haziran 2007; 23:53:02 

Burdada gömmüşler güzelim telefonu.samsung x210 kaliteli telefondur:

pili dört gün gidiyor bu bir...
kimsenin dikkatini çekmediyse otomatik telesekreteri var...
son derece ufak ve tasarımı mükemmel.
FM radyosu çok kullanışlı.
3 bant olması pil ömrünü operatöre göre etkiler arkadaşlar.açıklamayacağım lütfen araştırın.
menüsü ekranı oldukça kullanışlı.

sedatayma

3 Temmuz 2007; 9:51:26 

plaka arkadaşım x210 un bikaç nadir güzel özelliklerini sayıp kaliteli olduğunu idda etme bence ben 6 aylık x210 kullanıcısıyım en sinir olduğum özelliği ise önce 3 kez titreyip sonra çalmaya başlaması piline bişey demem gayet iyi fakat menüsü çokta ii değil mesela bir kişiyle 10 kez konuş arama kayıtlarında 10 kez aynı kişinin ismi yazıyo saçma sapan bi dizayn bence x210 daki tek iyi özellik tipi çok hoş zaten buyüzden aldım ama böyle bi telefon olduğunu bilseydim asla almazdım
kızılötesi var ama başka telefonlarla bağlantı kurmuyo bilgisayarla bağlantı kurabilmekse oldukça masraflı yani bi melodi bi resim yükleyebilmek için sürekli wap a köntör bayılmak lazım.
java oyunlarını anlamış değilim zaten nekadar oyun yüklediysem bellek yetersiz değip kapanıyo yani garip bi telefon kötü sürprizlerle dolu almayı düşünen arkadaşları uyarıyorum x210 fiyatına çok daha ii telefonlar alabilirsiniz alıpta hayal kırıklığına uğramayın bence...

dream014

5 Temmuz 2007; 14:10:36 

slm. internetteki wap upload sitelerinden. x 210 uma dirk gönderip kullanabileceğim melodileri ekleyebilirmisiniz... şimdiden teşekkür ediyorum...

Ghett0C0wb0y

6 Temmuz 2007; 21:15:25 

evet bencede çok kullanışlı bir cihaz ben bozuk 3230umu kakalayıp bunu aldım artık sorunsuz cihaz kullanmak istiyorum diye..şarj süresi kısa diyenler.servis ışığı ve hücre bilgi özelliklerini devre dışı bıraksın.ayrıca ben sim kartları birleşik kullanıyordum 2 günde 1 şarja takmam gerekiyordu bugün itibariyle çıkardım kırık kartlarıda bantla yapıştırdım şimdi çalışıyorlar ama ileride sorun olmaz umarım cebimdeyken ''sim hatası'' ibaresini görmek pek iç açıcı olmaz en ifrit olduğum şey.ayrıca radyosuda pek iyi çekmiyor ama o kadar kusur kadı kızındada olur napalım..
MaVi.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2007; 19:14:09 

slm arkadaşlar telefonumu degiştircem se w810i var 5 aylık pek kullanmıyom. klasik bi telefon istiyom.

kendini gösteren X160 X200 X210 arasından hangisini tercih edeyim.

ben X160 almayı düşünüyom kırmızı olan ne dersiniz ve başka ne gibi telefon önerirsiniz

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
dream014

8 Temmuz 2007; 16:53:35 

arkadaşlar elinde x210 melodisi olan varsa ekleyebilirmi.

Ghett0C0wb0y

8 Temmuz 2007; 16:59:52 

quote:

Orjinalden alıntı: .AhMeTKaYa.

slm arkadaşlar telefonumu degiştircem se w810i var 5 aylık pek kullanmıyom. klasik bi telefon istiyom.

ben X160 almayı düşünüyom kırmızı olan ne dersiniz ve başka ne gibi telefon önerirsiniz

x160 ile x210 arasında 10 liralık bi fark var almışken radyolusunu al derim görüntü bakımındanda daha şık parıl parıl bir serviş ışığı var gece masada dururken gözümü alıyor o derece ama karar senindir kardeş
MaVi.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2007; 18:44:45 

quote:

Orjinalden alıntı: BaSSTaRd

quote:

x160 ile x210 arasında 10 liralık bi fark var almışken radyolusunu al derim görüntü bakımındanda daha şık parıl parıl bir serviş ışığı var gece masada dururken gözümü alıyor o derece ama karar senindir kardeş

hangisi X210 e900 nasıl ???

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
dream014

12 Temmuz 2007; 16:39:07 

melodi olayını bilen var mı x210 için

Ghett0C0wb0y

16 Temmuz 2007; 10:37:43 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BaSSTaRd

quote:

hangisi X210 e900 nasıl ???

x210 radyoludur eminim hoşuna gidecektir sade ve kullanışlı bir cihaz.ben radyosundan pek hoşnut kalmadım ama söyleyim çok iyi çekmiyor.e 900 ü tam hatırlamıyorum ya ama onda radyo yoktu sanırsam
cbkeser

27 Ağustos 2007; 10:54:54 

arkadaşlar bu telefonda bişi merak ediyorum telefon hafızaya kayıt etmeden otomatik arama yapbiliyomu

Ghett0C0wb0y

27 Ağustos 2007; 17:14:56 

öyle birşey yok bildiğim akdarıyla illaki simde veya tel hafızasında numaranın kayıtlı olması lazım.yaw radyonun sesi az çıkıyor bence..arttırmanın yolu varmıdır acep?

PaŞaM Bi DuR Ya! :)
Ghett0C0wb0y

3 Eylül 2007; 9:57:40 

arkadaşlar yeni bir bilgi paylaşmak istiyorum..bildiğiniz gibi x210da batarya çubuğu 3 bar şeklinde gösteriyor.tek bar kaldımı telefonun ne zaman kapanacağını kestiremiyoruz.bunun kolay yolunu buldum

ana ekrandan *#9998*228# yazıyoruz.

karşımıza birsürü şey çıkacak batarya ısısı vs

sayfanın sonunda %70li bir ibare göreceksiniz.o bataryanın doluluk oranını gösterir..bu kodu girerek artık bataryanızı check edebilirsiniz..kolay gelsin

PaŞaM Bi DuR Ya! :)
pasa_canay

18 Eylül 2007; 1:56:15 

denize düŞürDÜm teLi seRviSe veRdiM 138ytL isteDiLer teL 150ytL zateN

maydanoz
sungur 13

18 Eylül 2007; 16:56:30 

yazık olmuş.yeni bir telefon almakta fayda var o zaman..

The ReCkLess
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Eylül 2007; 18:13:04