Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung

aglayanhayal -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (28 Şubat 2007; 14:36:15)

http:/****.com/files/18692892/EasyGPRS_2.1.8__E_.rar

kardeş umarım yardımcı olmuşumdur,,,BİR sorun cıkarsa haber ver ben burda olacağım? ve senin msn çalışıyomu demiştim çalışıyorsa hangi hatla cevap verirsen sevinirim?

BU MSN OLAYINDA BİRİ BANA YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM!!!!

aglayanhayal -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (28 Şubat 2007; 14:38:55)

ilgin den ötürü teşekkürler kardeşim, dosyan geldi ama orası ra pid share olacak? msn adresim aglayanhayal@hotmail.com bir sorun cıkarsa ordan sorabilirsin?

sedatayma -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (28 Şubat 2007; 14:58:49)

****den indiremiyorum bu programı download için 52 dk bekle diyo çok garip vermı bunun başka bi yöntemi??

aglayanhayal -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (28 Şubat 2007; 15:02:01)

vallahi ben hep burdan indiriyorum en fazla 30 dakika olmalı indirme süresi? başka bir adres bilmiyorum bu şekil gönderebileceğim? sen biliyorsan söyle oraya yükleyim?

aglayanhayal -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (1 Mart 2007; 9:18:42)

şimdi kimse bu samsung x 210 da msn kullanmıyormu? O KADAR YAZMIŞSINIZ TARİF ETMİŞSİNİZ, BİRİSİ YARDIMCI OLSA NE OLUR?

Modifyart -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (1 Mart 2007; 18:03:53)

quote:

Orjinalden alıntı: aglayanhayal

şimdi kimse bu samsung x 210 da msn kullanmıyormu? O KADAR YAZMIŞSINIZ TARİF ETMİŞSİNİZ, BİRİSİ YARDIMCI OLSA NE OLUR?

mig33 ile uraşıyorum 1 haftadır.Bir dünya kontorum gitti hala çalıştıramadım[&o].Sanırım x210 larda çalışmıyor bu msn

ogh -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (1 Mart 2007; 22:17:42)

resimleri herhangi bir web sayfasına atınca telefona yüklenebiliyor,
mesela www.xxx.com/resim1.jpg ye yükleyip aynı adresi telefonda yazınca otomatik resmi kaydediyor,
mid ler için denemedim,
bilgi... (sadece gprs parası ile)

1 kaç sorum var benimde;
resimli telefon defteri var deniyor, ancak ben görmedim ,
com port dan denediğim lg kablosu ile bağlantı kuramadım,
kablo samsung a uyuyor,
acaba içeriği mi uymuyor ?

kablo ile telefon a bağlanan arkadaşlar 1az daha açık bilgi verirse çok iyi olur,
tşk...

aglayanhayal -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (2 Mart 2007; 8:38:55)

yani arkadaşlar çok teşekkür ederim, bu nasıl form arkadaşlığı, konuyla ilgili ilk sayfalarda msn kullanıyorum diyen arkadaşlar vardı, neden yardımcı olmuyorsunuz? LÜTFEN AMA,,,,,,,,,,,,

ogh -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (3 Mart 2007; 1:17:30)

1 sorum daha var;
NEOTECH E715 ile x210 bilgisayar bağlantısı kurulabilir mi ?
idefix de evet diyor,
ancak hepsiburada da hayır diyor,
yardımcı olursanız sevinirim...

sedatayma -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (3 Mart 2007; 16:44:28)

CEPTEN MSN BUYRUN!!!
TELEFONUNUZUN WAP DESTEKLİ OLMASI YETERLİ
ADRES BÖLÜMÜNE http://tjat.com/msn/#l yazın ve anında msn desiniz mesj geldiği zaman gönderen kişinin yanında rakkam yazıyor kaç sms attıysa arasıra refresh yaparakta gelen sms leri görebilirsiniz
kontur üğcretine gelince extra bir kontur yemiyor yarım saatte 3-5 kontur gibi yazdığınız mesaja göre

ALINTIDIR...

fenk -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (3 Mart 2007; 21:46:19)

slm arkadaşlar yeni bir x210 aldım alarmını çalıştıramıyorum lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi?

aglayanhayal -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (5 Mart 2007; 9:54:42)

sedatayma kardeşim süpersin, allah razı olsun kardeş, denemediğim program kalmadıydı, umudu kesmiştim derken mesajını gördüm, çok saol kardeşim, iyi günler sana?

sedatayma -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (9 Mart 2007; 12:56:26)

ya arkadaşlar benim telin radyosu mono çalıyo aldığım ilk günden beri böyle ve bas adına hiçbirşey yok byüzdende dinlemek hiç güzel olmuyo sizin tellerdede aynı sorun varmı yoksa benim telefonmu arızalı acaba??

hzf -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (11 Mart 2007; 1:39:59)

quote:

Orjinalden alıntı: CNR_87

quote:

Orjinalden alıntı: sedatayma

tek alarmı kullan alarm saatini yaz ve sonra ortadaki ok tuşuna bas yoksa alarm devreye girmez ana ekrana döndüğünde ekranın üstünde bi çan göreceksin eğer o varsa alarm kurulmuş demektir ve sakın telefonunu sabaha kadar kapatma yoksa alarmın çalmaz... eğer illaki kapatıcam dersen ozaman otomatik açılışı alarm saatinden bi 5 dk önceye kur...

çok teşekkür ederim sağol :)

Kardeş! Bak otomatik açılışı sen devrede yap yeter. telefon kapalı olsun farketmez. Her türlü çalar alarmın. Sabah çağrısı daha cazip bence. Orda ptesi-cuma falan seçeneği var. Haftasonu çalmaz telefonun yani..

Kolay gelsin....

sadx -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (13 Mart 2007; 1:26:14)

bilgisayarımdaki kızılötesi portu ve x210 arasında nasıl veri transferi yapabilirim? , neleri aktarabilirim? bilgisi olan var mıdır?? teşekkürler...

sedatayma -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (13 Mart 2007; 8:09:32)

forumu dikkatlice incelersen kızılötesiyle neler gönderebileceğini ve nasıl yapman gerektiğini en ince ayrıntısına kadar öğrenebilirsin aynı soruları defalarca yanıtlamanın bi manası yok kanımca....

whitenoble -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (14 Mart 2007; 21:19:33)

arkadaslar ben de yen oaldım fakat pc suiti ındıremıyorum yardımcı olurmusunuz

whitenoble -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (15 Mart 2007; 22:11:59)

hadi lutfen ama pc suıt lınkı krıık ındırmıyo [sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]

aXaray68 -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (15 Mart 2007; 22:55:44)

quote:

hadi lutfen ama pc suıt lınkı krıık ındırmıyo

driver ve suitleri telpa.com.tr den bulabilirsin

aksoyy -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (15 Mart 2007; 23:32:57)

coooooooooooooooooooooooooook saol kanka[:(][:(]

hayme -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (17 Mart 2007; 11:47:50)

iyi hoşda ben bu telefonlardaki bir şeyi öğrenmek istiyorum. kapaklı telefon kullanmak istiyorum ama ucuz olan samsungları alabilirim ancak, neyse; kısa bir çağrı geldiyse ve ben onu duymadıysam, masanın üzerinde duran telefon, beni nasıl uyarıyor acaba? yada telefonun kapağını açana kadar onu göremiyecekmiyim?

aksoyy -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (17 Mart 2007; 23:24:34)

valla kardes o alacagın tele gore degısır x210 da servıs ısıgının oldugu yer ılk cagrı geldıgınde ısık yanıp sonuyo ama fazla uzun surmuyo senın anlıyacagın arada bı kapagını acıp bakman gerekıyo

aksoyy -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (17 Mart 2007; 23:27:24)

kardes alacagın telın özellıgıne gore degısır alacagın telın kapagınde kucuk ekran varsa orda yazar yoksa x210 gıbı ıse servıs ısıgı yanıyo ama oda fazla uzun sure yanmıyo cagrı geldıgınden bı ıkı dakka sonra sonuyo hatta okadar bıle surmuyo yanı anlıyacagın arada bı accan bakacan ekrana ne var ne yok [;)][;)][;)]

aksoyy -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (18 Mart 2007; 0:08:13)

arakdaslar telın sıfresını bılmıyom bu sıfre cozucu programlar varmı teldekı sıfrelerı cozen program varsa lutfen bızımle paylasırmısınız[sm=s18.gif]

beatleboy -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (18 Mart 2007; 19:04:33)

Arkadaşlar tüm forumu okudum.Samsung C300 ile X210 arasında kalmış durumdayım şu an.Karar verir vermez ikisinden birini alacağım.İkisinin de birbirlerine göre artıları var:
====C300====
+Sürme kapaklı ve ufak bir telefon,D900 ve benzerlerinin karizmasını biraz taşıyor üstünde.
+Konuşma süresi 7.6 saat yazıyor(Bu doğru mu gerçekten?Ayrıca 493 saat bekleme süresi yazıyor)

====X210====
+Tri-band
+Fm stereo radyo
+Ekran C300 e göre çok daha iyi(C300 TFT değil)
+Konuşma süresi 4 saat yazıyor(?????)Bu yeterli bir performans değil mi?

Hangisi alacağım konusunda çok kararsızım.Bu konuda bilgili arkadaşlar(Özellikle ikisini de test etmiş) lütfen yardım etsinler...

hayme -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (18 Mart 2007; 19:45:03)

hocam c300 alıcan tabiki baksana bu kapağında ufak ekran olmayan telefonlar bence kullanılmaz.. bence.. c300 nerdeyse aynı fiyatlar, c300 daha karizmatik telefon.

aglayanhayal -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (19 Mart 2007; 9:14:41)

arkadaşım şifrenin tamamı 0 (sıfır) şifre yazan yere dolana kadar 0 yaz TAMAMDIR?

sungur 13 -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (19 Mart 2007; 15:51:24)

bende ayni seyi merak ediyordum ancak daha iyi cekim gucu hangisindedir. yani dagin basina gitsek c 300 mu x210 mu daha iyi ceker??Insanin akli x 210 gonlu c 300 diyor.

tbederli -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (19 Mart 2007; 17:27:34)

arkadaşlar telefonun arka kapağını kaybettim nasıl bulabilirim parlak olucak ama :) pili düştü düşecek

hayme -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (19 Mart 2007; 19:02:22)

bence bi fark olmaz çekim güçlerinde, hem varsa bile c300 daha yeni bir telefon, iyiyse c300 daha iyidir, sonradan kötü telefon çıkarmazlar heralde..
quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

bende ayni seyi merak ediyordum ancak daha iyi cekim gucu hangisindedir. yani dagin basina gitsek c 300 mu x210 mu daha iyi ceker??Insanin akli x 210 gonlu c 300 diyor.

beatleboy -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (19 Mart 2007; 23:42:44)

quote:

[:'(]Aynen benim durum...

beatleboy -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (19 Mart 2007; 23:46:14)

quote:

Orjinalden alıntı: hayme

bence bi fark olmaz çekim güçlerinde, hem varsa bile c300 daha yeni bir telefon, iyiyse c300 daha iyidir, sonradan kötü telefon çıkarmazlar heralde..
quote:

Fark olabilir ve sonradan çıkanların öncekilerden daha iyi olacağı gibi bir sabit gerçek yoktur.Bir kere X210 tri-band...
Lütfen bilen arkadaşlar yazsın...[>:]

msw -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (26 Mart 2007; 2:39:27)

Konunun hemen hemen hepsini okudum gerçekten yararlı bilgiler Ben de bunu ikinci telefon olarak almayı düşünüyorum şu an elimde 2000de aldığım 3310 ve mayısta aldığım Nokia 3250 var malüm 3310 ağırlık ve boyut olarak pek taşınamayan bir cihaz özellikle ikinci telefon olunca tabi. Bu cihazdan zaten çok şey beklemiyorum ama çağrı bırakıldığında ışığında deişme olmaması çok büyük eksiklik bunun dışında pek bi eksiklik göremedim Nasıl ikinci telefon olarak rahatlıkla taşınabilir dimi tavsiye eder misiniz ?

aXaray68 -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (26 Mart 2007; 2:43:03)

quote:

Orjinalden alıntı: msw

Konunun hemen hemen hepsini okudum gerçekten yararlı bilgiler Ben de bunu ikinci telefon olarak almayı düşünüyorum şu an elimde 2000de aldığım 3310 ve mayısta aldığım Nokia 3250 var malüm 3310 ağırlık ve boyut olarak pek taşınamayan bir cihaz özellikle ikinci telefon olunca tabi. Bu cihazdan zaten çok şey beklemiyorum ama çağrı bırakıldığında ışığında deişme olmaması çok büyük eksiklik bunun dışında pek bi eksiklik göremedim Nasıl ikinci telefon olarak rahatlıkla taşınabilir dimi tavsiye eder misiniz ?

pişman olmazsın [:'(]

msw -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (26 Mart 2007; 3:21:03)

eywallah dostum fiyatı da baya uygun [:)]

sungur 13 -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (26 Mart 2007; 9:26:21)

su anda bu telin fiyati nedir?

hayme -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (26 Mart 2007; 9:36:51)

quote:

Orjinalden alıntı: beatleboy

quote:

Orjinalden alıntı: hayme

quote:

Fark olabilir ve sonradan çıkanların öncekilerden daha iyi olacağı gibi bir sabit gerçek yoktur.Bir kere X210 tri-band...
Lütfen bilen arkadaşlar yazsın...[>:]

evet arkadaşa katılıyorum, ama ben bunu teknik bilgi olarak yazmadım[:'(], kendi düşüncem olduğu, okunduğunda anlaşılmasında bir sorun olmaz diye düşünmüştüm. ama pillerinin özelliklerine bakıldığında c300 daha uzun süreli gideceği kesin. hem zaten bi çok arkadaş bunu ikinci tel olarak düşünmüyormu? fotoğraf çeken, mp3 çalan telefonları olanlar eğer ikinci tel olarak kullanıcaklarsa bence en önemli özelliği pili olmalıdır. tabi daha uzun süre pili gidenler var fakat, tarz açısından c300'e yaklaşabilen telefonlar parmakla sayılabilecek kadar azdır.

msw -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (26 Mart 2007; 18:33:16)

evet pil uzun gitmeli fakat boyut ta önemli bu boyuta uzun giden telefon hangisi ?

Birde x210 mu x300 mü ?

sedatayma -> Cevap: x 210 icin aklima takilanlar (3 Nisan 2007; 8:18:18)

arkadaşlar benim x210 un radyosuyla ilgili bi problemim var...
radyo yayını biraz zayıfladığında streo çalan radyo birden bire mono oluveriyo... mesela tel elimdeyken stereo çalan bi radyo istasyonu cebime koyunca monoya dönüyo bunu bir özellik olarak koymuşlar büyük ihtimalle ama çok sinir bozucu bir durum... bu özelliği kapatmanın bi yolunu bilen arkadaşlar açıklarsa çok sevinirim....

scream382 -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (3 Nisan 2007; 22:21:42)

sa dostum bende samsung x210aldım ama bir türlü pc ile bağlantı kuramadım kızılötesi ile sen nasıl yaptın ?msn rapper_735@hotmail.com bana yardımcı olursan sevinirim

aXaray68 -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (3 Nisan 2007; 23:00:22)

quote:

Orjinalden alıntı: scream382

sa dostum bende samsung x210aldım ama bir türlü pc ile bağlantı kuramadım kızılötesi ile sen nasıl yaptın ?msn rapper_735@hotmail.com bana yardımcı olursan sevinirim

sanırım usb kızılötesi ile olmuyormuş. Ben dizüstü bilgisayardaki kızılötesi ile bağlanıyorum.

msw -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (4 Nisan 2007; 2:06:52)

Bunu almaktan vazgeçtim benim 3250 ile aynı kalınlıkta olduğunu farkettim ben ince küçük arıyorum

brksln -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (5 Nisan 2007; 22:14:41)

quote:

Orjinalden alıntı: aXaray68

X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (güncelledim 14 OCAK 2006)

Telefondan --> Simkarta
Simkarttan --> Telefona
rehber kopyalama.
Samsung Pc Studio açılır.
Telefonun kızılötesi veya kablo ile bağlanılır.
Eğer simkarttan telefona kopyalanmak isteniyorsa
Pc Studio programındaki soldaki menuden "Phone SIM" seçilir.

Daha sonra çıkan listeden CTRL+A denrek tümü seçilir. Daha sonra CTRL+C denerek kopyalanır ya da CTRL+X denerek kesilir.

Daha sonra yine sol menüden "Phone MS" açılır ve CTRL+Y ile yapıştırılır.

Denenmiştir.

*Fm radyosu güzel. Fakat kanalları ayarlarken yavaş. Ancak 30 tane kanal kaydedilebiliyor. Bu çoğu kişi için yeterli olur sanırım. Ses seviyesi de tatmin edici. Ayrıca radyoya benim gibi kısyol koyarsanız tek tuşla ulaşabilirsiniz.(Yukarı tuşunu koydum.) Kaydettiğimiz kanalları kulaklıktaki düğmeden değiştirememek büyük eksikliği.

* Kapak üzerinde mavi ışık 4-5 saniyede bir yanıp sönüyor. Mesaj geldiğinde sürekli yanıp sönüyor. Ama cevapsız çağrılarda tepki vermiyor. Kapağını arada bir açıp bakmak gerekiyor. En büyük eksikliklerinden ikincisi.

*Boyut ve ağırlık olarak mükemmel. 76 gr sadece. Ayrıca hoş bir tasarıma sahip. Ekran çözünürlüğü de gerçekten tatmin edici.

*Tek tuşla (Yeşil tuş) tüm cevapsız çağrılar, arana numaralar gözüküyor. Önemli, bir işlevi var. Ayrıca tuş takımlarının kullanımı çok rahat. Yalnız navigasyon tuşunun ortasındaki OK tuşuna basıldığı zaman direk GPRS e giriyor. Bu da faturanın kabarmasına neden olabilir. Çünkü telefonu incelemek için eline alan ilk önce oraya basıyor. Bundan dolayı ayarlar kısmından boş bir gprs profiline ayarlıyorum gprs i kullanmadığım zaman.

*Telefon çalarken aynı anda titremiyor. Önce 3 defa titreyip sonra çalıyor. Bana göre bu üçüncü eksisi.

*Sesli not kaydedebiliyorsunuz.

*Kızılötesi ile bağlanıyor. Her ne kadar bilgisayardan resim melodi gönderilemiyor deseler de ben kullanıyorum gayet de iyi çalışıyor. Aşağıda Anlattım (Bunun için bilgisayara sasmung pc suite yüklemek lazım bir de doğal olarak kızılötesi takmak gerekli pc ye)

*Java program oyun yüklemek için:
Fazla oyun meraklısı olmadığım için bu bölümle fazla uğraşmadım. Ama bir tane Tom ve Jerry oyunu yükledim. Yalnız gördüğüm kadarıyla 100kb yüksek olanları yüklemiyor.
1- İlk önce oyun samsung için oyun bulunur. Oyun .jad ve .jar olmak üzere iki dosyadan oluşmaktadır.
2- http://euploader.com/index.php adresine bilgisayardan girilir.
3- İlk önce .jar dosyası upload edilir.
4- Sonraki gelen sayfadan da .jad dosyası upload edilir.
5- İşlem bittikten sonra aşağıdakine benzer bir sonuç çıkar:
Log on to http://euploader.com/wap/index.php from your phone with the following ID and Code:
ID: 2618
Code: 4523

*Telefondan http://euploader.com/wap/index.php adresine girilerek ID ve CODE yazılarak download edilir. Gerisini halledersiniz zaten.

Burada sadece internet bağlantısı için ücret ödersiniz.

*Gelen sms leri henüz telefona kaydettirmeyi başaramadım.

EKLEME TARİHİ: 24 EYLÜL PAZAR
* Telefon kapalı iken alarm çalmıyor.(DÜZELTME: mENÜ>7>1>5 DEVREDE YAPIN SORUN ÇÖZÜLÜYOR.)
* MP3 desteği yok. Sadece mid çalıyor.

******* KIZILÖTESİ İLE DUVARKAĞIDI, POLİFONİK SES GÖNDERME *******
Resim ile anlattım. İşte linkler.

Duvarkağıdı hazırlama:BURADAN>>>>

Telefona resim gönderme: BURADAN>>>>

Programları da buradan indirin
samsung x210
RESİM EDİTÖRÜ

PC SUITE

Bu da örnek polifonic melodiler. yaklaşık 5mb güncellendi link
http://www.sharebigfile.com/file/59352/polifonicmelodiler-aXaray68-rar.html

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Eğer eklemek istediğiniz veya düzeltmek istediğiniz bir şey varsa PM atabilirsiniz.

arkadaşım burdaki linkler çalışmıyor. resimli anlatım olanlar. bi de benim telefonu pc studio görüyo. altta sgh x210 diyor ama file manager a tıkladığımda there are some data that different with phone do you want to reload data? diyor evet deyince de bi süre bekledikten sonra bişi olmamış gibi devam ediyo. yani file manager penceresi falan açılmıyo. bi diğer enteresan şey güya simdeki tel numaralarını alıyo program hafızasına ama ben tıkladıımda hiç bişi gözükmüyo? nasıl resim atcam resmen çözemedim? bi yardım edebilir misiniz

brksln -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (6 Nisan 2007; 3:34:09)

arkadaşlar sorunu hallettim. easy GPRS denilen programla çok rahat kızılötesi kullanarak bağlanabilirsiniz resim melodi vs atabilirsiniz. şu an denedim oluyor. diğer program bence gereksiz. pc studio.

altaytr -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (7 Nisan 2007; 1:03:22)

Arkadaşlar, radyoyu hoparlörden dinlemeye çalışıyorum ancak, ne zaman hoparlörü seçipte radyoyu aç desem sürekli "kulaklığı takın" uyarısı alıyorum. Acil cevap lütfen...

msakdogan -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (7 Nisan 2007; 1:24:50)

kulaklığı takmadan radyo çalışmaz..

altaytr -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (7 Nisan 2007; 1:27:55)

Cevabın için teşekkür ederim. Ancak saçma birşey bu ya. Zira radyo dinlemek için sürekli kulaklık mı taşıyacağım? Ne anlamı kaldı ki hoparlörden radyo sesini vermenin. Tekrar teşekkürler...

msakdogan -> Cevap: X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (7 Nisan 2007; 1:29:35)

:)
bende nokia da var oda aynı mantıkla çalışıyor..

aynı zamanda anten görevi görür telefonlarda kulaklıklar..

aksoyy -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (23 Nisan 2007; 12:06:15)

quote:

Orjinalden alıntı: brksln

arkadaşlar sorunu hallettim. easy GPRS denilen programla çok rahat kızılötesi kullanarak bağlanabilirsiniz resim melodi vs atabilirsiniz. şu an denedim oluyor. diğer program bence gereksiz. pc studio.

ya lınk kırılmıs esy gprs ın tekrar upload edermısnız bende de kızl otesı var kullanmak ıstıyorum eger kullanırsam cok daha super olabılıcek lutfen yardım edın sımdıden tesekkur ederım arkadaslar[sm=s18.gif][sm=s18.gif]

aksoyy -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (23 Nisan 2007; 12:08:19)

arkadas ben esygprs ı ındırcektım lınk kırılmıs sende varsa bu program bana bana gonderırımısın adresım "08kartal67@gmail.com" sımdıden tesekkur ederım [:'(][:'(][:'(]
quote:

Orjinalden alıntı: brksln

sedatayma -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (26 Nisan 2007; 10:03:08)

http://****.com/files/18692892/EasyGPRS_2.1.8__E_.rar
easygprs programını isteyen arkadaşlar burdan indirebilirler *** olan yere ra pid sh are yazın....

aksoyy -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (6 Mayıs 2007; 8:53:14)

cok saol sedatayma kardesım bu program cok ısıme yaradı dogrusu programların devamını beklerıiz [:'(][:'(]

ucarikarga -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (11 Mayıs 2007; 1:45:22)

Arkadaşlar, euploader ı tavsiye eden arkadaşa ve bilgilerini paylaşan herkese cok teşekkür ediyorum.Çok işimi gördü.
Bir sorum olacak,
Faturalı a.ve.a hatta gprs ücretlendirmesi şu anda nasıl.Bilen varsa paylaşırsa sevinirim..

kasirga_ -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (13 Mayıs 2007; 3:44:41)

arkadaşlar bu x210 uma yeni sistem yüklemek istiyorum bunu hangi programla ve nasıl yapabilirim bi süüredir uğraşıyorum ama bulamadım nette

pasa_canay -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (24 Mayıs 2007; 0:59:09)

meReba aRkadaşLar....yeNi aLdım x210 uMu ve googLedeN aRattıM buRası çıKtı ceNtte düŞmüŞ gibi oLdum [sm=s17.gif]

aRkadaşLar okuMaya çaLıştıM yazıLanLarı aMA yüzLerCe mesaj vaR ve geRçeKten aptaL gibi oLdum heRşey kaRman çoRman oLdu ve beN hiÇ biŞi anLamaDımm...peKte anLamam boyLe oLarLArdan pRogRamLaRdan faLan...noLur biRi baNa yaRdımcı oLSun...
soRum şu: aRkadaŞımın teLindeN keNdiMe kızıLöteSiyLe biR fotoRaf atMaya çaLıştıM aMa oLmuyOr..hiÇ biR teL beNim cihazıMa bağLanaMıyOr soRun neDir neDen oLuyOr bu....veRi aLışveRiŞi yaPamıyOrmuyuM teLdeN teLe kızıL öteSiyLe :(

darkzone3 -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (27 Mayıs 2007; 19:25:45)

yazılan bütün yazıları okudum ama hala alıp almama konusunda karar veremedim 2 gün önce 6100+100ytl verip alıyodum ama vazgectim yine

sedat9-b -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (27 Mayıs 2007; 19:41:03)

quote:

Orjinalden alıntı: darkzone3

yazılan bütün yazıları okudum ama hala alıp almama konusunda karar veremedim 2 gün önce 6100+100ytl verip alıyodum ama vazgectim yine

bence alırsan büyük hata yaparsın bu tel 150 ytl kameralı 9 mb hafızalı x640 200 ytl hatta kameralı 4 mb hafızalı dış ekranlı kızılöteli nokia 6101 230 ytl son karar senin tabikide ben tavsiye etmiyorum

atlantıc -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (28 Mayıs 2007; 18:54:04)

slm arkdaslar bende x210 samsung aldım sıyah renk tel guzel ama ben bu tel resım gıbı seyler yuklemek ıstıyorum bunun ıcın ayrıca bı parca blutut gıbı parca almak gerekıyooo kızıl otesınede onu ogrenmek ıstedım yardımcı olursanız sevınıırmım

darkzone3 -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (30 Mayıs 2007; 21:06:13)

quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

quote:

Orjinalden alıntı: darkzone3

bence alırsan büyük hata yaparsın bu tel 150 ytl kameralı 9 mb hafızalı x640 200 ytl hatta kameralı 4 mb hafızalı dış ekranlı kızılöteli nokia 6101 230 ytl son karar senin tabikide ben tavsiye etmiyorum

tşk kardeşim yorumun için soğudum ya ztn telden fazla eksi yönü var gibimi geliyo

Fuat01 -> Cevap: X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (gerekli oldukça güncelleyeceğim) (20 Haziran 2007; 15:48:54)

Arkadaşlar samsung x-210 unumu satmak istiyorum sizce ne kadar istemeliyim... Mesela 100ytl eder mi?

Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.265625