Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: x 210 culara :

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: DangerMaster
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: x 210 culara : Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
seiko1

29 Kasım 2006; 16:16:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=372122&productid=telcaksneote700

Şu data kablosunu alsam bu telefonda çalışırmı acaba?
bisses_37

Sisteme Gözat

1 Aralık 2006; 17:46:34 

slm arkadaslar bende de var x210 goren tum arkadaslarım elımden kapıyo 'bu ne ya super benım artık dıye'
valla ben cok memnunum msn yı yukledım yavas aslında ama ewde net var zaten yeterınce hızlı
neyse dedıgım gıbı sadece telefon arayanlara duyrulur cok sık ve kalıtelı bence

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
boo

Sisteme Gözat

3 Aralık 2006; 2:13:54 

açıkçası telefon güzel ama kullanışlı değil pek. bundan önce nokia 3510i kullanıyordum ve boyut yüzünden daha ufak bir telefon almak istedim. bunu görünce hiç bir araştırma yapmadan direk aldım. hem şekli hem de fiyatı cezbetmişti. fakat nokia daki bazı can alıcı özelliklerin bu telefonda olmadığını gördüm. ufak ayrıntılar ama bence oldukça önemli. mesela sizi arayan biri olduğunda telefonunuz sessizde değilse karşı tarafın yüzüne kapatmadan hiç bir şekilde sesini kapatamıyorsunuz. mesaj hafızası var ama klasör olayı yok 100 tane mesaj saklasanız hepsi inboxta duracak her şey birbirine girecek. ayrıca sesi de pek kaliteli değil, metalik bir tonu var. telefonu özelleştirmek de pek mümkün değil, sadece arka plan resmi değiştirilebiliyor. şarjı eski nokiamın yarısı kadar bile gitmiyor (ama boyut olarak neredeyse yarı hacimde )
ben nokiadan şaşmamak lazım derim. keşke nokia da düzgün tasarımlar yapsa da onlardan alsak.
..braveheart..

8 Aralık 2006; 21:57:26 

Arkadaşlar benim de SİMLOCK sorunu var...Bunu nasıl çözebilirim...

M.A.T.
lammez11e

9 Aralık 2006; 0:45:33 

Arkadaşlar bu t9 olayını çözen yok mu acaba. Ben hiç kullanmam t9 u ve her seferinde değiştiriyorum sinir etti.

hzf

1 Ocak 2007; 21:09:19 

Ben de x210 ve 2310 arasında karar veremdim. Sizce hangisini almalıyım...?

deppocu

2 Ocak 2007; 16:40:56 

Selamlar bende yeni aldım bu telefonu. Şarjı şimdilik 3 günü bulmuyor umarım daha sonra düzene girer. Başka bir sorun yok şimdilik. Programlarını indirdim. İlerleyen zamanlarda deneyip tecrübelerimi paylaşacağım.
cetinbudak

2 Ocak 2007; 21:18:33 

Arkadaslar ben de aranıza katıldım, yeni aldım telefonu...Handsfree olayını nerden yapıyoz birini arayınca...Var yazıyo da bulamadım ben ?

aXaray68

3 Ocak 2007; 0:03:54 

quote:

Orjinalden alıntı: cetinbudak

Arkadaslar ben de aranıza katıldım, yeni aldım telefonu...Handsfree olayını nerden yapıyoz birini arayınca...Var yazıyo da bulamadım ben ?

karşıdaki telefonu açtıktan sonra hansfree yi açabiliyorsun.

aXaray68

3 Ocak 2007; 0:06:36 

quote:

Orjinalden alıntı: hzf

2310u satıp 210 almıştım. memnunum seçimimden.

hzf

3 Ocak 2007; 16:08:02 

quote:

Orjinalden alıntı: aXaray68

quote:

Orjinalden alıntı: hzf

2310u satıp 210 almıştım. memnunum seçimimden.

Cevabınız için teşekkürler....

X210 alacağım ben de...

hzf

3 Ocak 2007; 16:10:04 

quote:

Orjinalden alıntı: boo

açıkçası telefon güzel ama kullanışlı değil pek. bundan önce nokia 3510i kullanıyordum ve boyut yüzünden daha ufak bir telefon almak istedim. bunu görünce hiç bir araştırma yapmadan direk aldım. hem şekli hem de fiyatı cezbetmişti. fakat nokia daki bazı can alıcı özelliklerin bu telefonda olmadığını gördüm. ufak ayrıntılar ama bence oldukça önemli. mesela sizi arayan biri olduğunda telefonunuz sessizde değilse karşı tarafın yüzüne kapatmadan hiç bir şekilde sesini kapatamıyorsunuz. mesaj hafızası var ama klasör olayı yok 100 tane mesaj saklasanız hepsi inboxta duracak her şey birbirine girecek. ayrıca sesi de pek kaliteli değil, metalik bir tonu var. telefonu özelleştirmek de pek mümkün değil, sadece arka plan resmi değiştirilebiliyor. şarjı eski nokiamın yarısı kadar bile gitmiyor (ama boyut olarak neredeyse yarı hacimde )
ben nokiadan şaşmamak lazım derim. keşke nokia da düzgün tasarımlar yapsa da onlardan alsak.

X210 kullanan arkadaşlar...

Siz de boo ' ya katılıyor musunuz acaba?

Ömer

3 Ocak 2007; 16:24:45 

@hfz,
3 sayfa konu sizin için yeterlidir.

Tüm açıkları, eksiklikleri, eksileri, artıları burada konuştuk.

Yüksek bir beklentiniz yoksa sıkılmazsınız.

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
Hayata dair ne varsa üzerinde
O dünyanın, başlar yok olmaya...
Kül'dür herkesin payına kalan...
عمروه
Kurumuş deniz kabuklarını alıp canlansınlar diye denize atıyorsun, yaptığın bu sadece...
Seleric

3 Ocak 2007; 17:50:34 

quote:

Orjinalden alıntı: zerachi

arkadaşlar ben de x210 aldım ama güvenlik kodu nu ve şifresini bilmiyorum bilen var mı acaba?

buldum : 00000000

ya allah tuttuğunu altın etsin kaç saattir şu kodu arıodum

Eskiden kibirliydim.
Artık kusursuzum.
Seleric

3 Ocak 2007; 18:03:44 

bu arada x210 gerçekten şık uygun fiyatlı ve sade bi telefon herkese tavsiye edebilirim.
en büyük - özelliklerinden birisi kullanma klavuzunun çok sınırlı olması. ayrıca samsung un ingilizce destek bölümünde bile hiç bi kaynak bulamadım. ayrıca default melodiler de çok kötü. samsung un diğer modellerinde çok daha iyi melodiler var. alarm konusuna bi arkadaş değinmiş. evet alarmı da çok kötü ama süper uyandırıyor titreşim + melodi aynı anda çalmıyor o da çok kötü. ayrıca cevapsız olduğunda servis ışığı yanmıyor. bi de telefonun sahibi dışında herkes servis ışığına gıcık