slm arkadaslar bende de var x210 goren tum arkadaslarım elımden kapıyo 'bu ne ya super benım artık dıye' valla ben cok memnunum msn yı yukledım yavas aslında ama ewde net var zaten yeterınce hızlı neyse dedıgım gıbı sadece telefon arayanlara duyrulur cok sık ve kalıtelı bence
açıkçası telefon güzel ama kullanışlı değil pek. bundan önce nokia 3510i kullanıyordum ve boyut yüzünden daha ufak bir telefon almak istedim. bunu görünce hiç bir araştırma yapmadan direk aldım. hem şekli hem de fiyatı cezbetmişti. fakat nokia daki bazı can alıcı özelliklerin bu telefonda olmadığını gördüm. ufak ayrıntılar ama bence oldukça önemli. mesela sizi arayan biri olduğunda telefonunuz sessizde değilse karşı tarafın yüzüne kapatmadan hiç bir şekilde sesini kapatamıyorsunuz. mesaj hafızası var ama klasör olayı yok 100 tane mesaj saklasanız hepsi inboxta duracak her şey birbirine girecek. ayrıca sesi de pek kaliteli değil, metalik bir tonu var. telefonu özelleştirmek de pek mümkün değil, sadece arka plan resmi değiştirilebiliyor. şarjı eski nokiamın yarısı kadar bile gitmiyor (ama boyut olarak neredeyse yarı hacimde ) ben nokiadan şaşmamak lazım derim. keşke nokia da düzgün tasarımlar yapsa da onlardan alsak.
Selamlar bende yeni aldım bu telefonu. Şarjı şimdilik 3 günü bulmuyor umarım daha sonra düzene girer. Başka bir sorun yok şimdilik. Programlarını indirdim. İlerleyen zamanlarda deneyip tecrübelerimi paylaşacağım.
açıkçası telefon güzel ama kullanışlı değil pek. bundan önce nokia 3510i kullanıyordum ve boyut yüzünden daha ufak bir telefon almak istedim. bunu görünce hiç bir araştırma yapmadan direk aldım. hem şekli hem de fiyatı cezbetmişti. fakat nokia daki bazı can alıcı özelliklerin bu telefonda olmadığını gördüm. ufak ayrıntılar ama bence oldukça önemli. mesela sizi arayan biri olduğunda telefonunuz sessizde değilse karşı tarafın yüzüne kapatmadan hiç bir şekilde sesini kapatamıyorsunuz. mesaj hafızası var ama klasör olayı yok 100 tane mesaj saklasanız hepsi inboxta duracak her şey birbirine girecek. ayrıca sesi de pek kaliteli değil, metalik bir tonu var. telefonu özelleştirmek de pek mümkün değil, sadece arka plan resmi değiştirilebiliyor. şarjı eski nokiamın yarısı kadar bile gitmiyor (ama boyut olarak neredeyse yarı hacimde ) ben nokiadan şaşmamak lazım derim. keşke nokia da düzgün tasarımlar yapsa da onlardan alsak.
bu arada x210 gerçekten şık uygun fiyatlı ve sade bi telefon herkese tavsiye edebilirim. en büyük - özelliklerinden birisi kullanma klavuzunun çok sınırlı olması. ayrıca samsung un ingilizce destek bölümünde bile hiç bi kaynak bulamadım. ayrıca default melodiler de çok kötü. samsung un diğer modellerinde çok daha iyi melodiler var. alarm konusuna bi arkadaş değinmiş. evet alarmı da çok kötü ama süper uyandırıyor titreşim + melodi aynı anda çalmıyor o da çok kötü. ayrıca cevapsız olduğunda servis ışığı yanmıyor. bi de telefonun sahibi dışında herkes servis ışığına gıcık oluyor "9 - 2 - 4" ile ışığı söndürebiliyosun