Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: bilgi...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: bilgi... Sayfa: <<   < önceki  96 97 [98] 99 100 101 102 103 104 105   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ylmzgrpnr
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Haziran 2007; 9:36:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

100.sayfaya az kaldı...

Arkadaşlar 100.sayfaya yaklaşıyoruz
Malum Sarıkanaryamda yok o gelene kadar belkide 100.sayfaya girmiş oluruz...
100. sayfaya boş boş girmek olur mu?Yarışmalar düzenliyelim....

1.en iyi d900 ile çekilen fotoğtaf yarışması
Kendi çektiğiniz 2048*1536 boyutlarında D900 ve D900i ile çekilen fotoğrafları...
2.en iyi duvar kağıdı yarışması
İnternetten çevrenizden bulduğunuz 320*240 çözünürlükteki arka plan resimleri ile...
3.en iyi zil sesi yarışması
20-30 snlik d900'ün desteklediği tüm müzik formatlarında zil sesleri...

pm ile göndererek yarışmaya katılabilirsiniz...

Her yarışmacı 3 daldan 1 kez yarışabilir.(3dalda birden yarışabilir.)
Yarışmacı isimleri gizli tutulacaktır.
Yarışma başlangıç tarihi 20.06.2006 20.00 da başlıcaktır.
Bitiş tarihi 100 sayfaya girildikten 24 saat sonra bitecktir.
her dalda 5 yarışmacı olacaktır.Yani ilk 5 oylamaya girecek.eğer çok yığılma olursa küçük bi jüri oluşturarak ön eleme yapılacaktır...

herkese başarılar................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzdry -- 18 Haziran 2007; 9:40:25 >
Dallasx

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 9:40:11 

telsim kullanıyorum ayarlarınıda bilmiyorum

Stirb Nicht Vor Mir | |
horror-mu.sytes.net
ylmzgrpnr
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Haziran 2007; 9:41:42 

quote:

Orjinalden alıntı: Dallasx

ya telsim için 750 kont. yüklenmesi gerekio die biliyorum gprs ayarlarının açılması için .vodafone. sitesine girip okuya bilirsin
alumsum_89

18 Haziran 2007; 10:12:35 

quote:

Orjinalden alıntı: ylmzdry

quote:

Orjinalden alıntı: Dallasx

ya telsim için 750 kont. yüklenmesi gerekio die biliyorum gprs ayarlarının açılması için .vodafone. sitesine girip okuya bilirsin

artık 750 kontör gerekmiyo diye okumuştum bi yerde.
vodafone değiştirmiş direkt bağlanabilirsin bunun için 444 0 542 yi ara wap/gprs ayarları bölümüne gir.operatöre bağlanıcaksın telefonunun marka modelini söylüyosun onlar ayarı yolluyolar telefona.

SimSir

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 10:56:50 

Arkadaş 2 gün önce istanbul vatan computerden (topkapı) d900i aldım. Bir sorunum var mp3 dinlemedigim halde şarzı 1 gün gidiyor bir kaç foto çektim sadece 1 değil 12 saat hatta sizce bu normalmi aksi halde değiştireceğim.

Bide bir kaç şey sorucam bu 9 tuşuna gelince bir kare geliyor ekrana bu macro+autofocusmu oluyor. Bide bu aktifken yakını iyi çekiyor değilken uzağıiyi çekiyor öylemi?

Vide izlerken 1 tuluşuna basınca tam ekran yapmıyor ?

Ofis uygulamarını açmıyor fakat simge olarak tanıyor excel attığüım onun simgesini görebiliyorum telefonda mesela tanınmayan birşey atıldığında normalde çarpı işareti çıkıyor ( Yuvarlak daire içine 45 derece yata çizgi) bunun hakkında bilgisi olan varmı ? beni en çok endişelendiren pil durumu bir pürüz çıkartılarmı değiştirme hakkına sahipmiyim ?
alumsum_89

18 Haziran 2007; 11:13:57 

quote:

Orjinalden alıntı: SimSir

Arkadaş 2 gün önce istanbul vatan computerden (topkapı) d900i aldım. Bir sorunum var mp3 dinlemedigim halde şarzı 1 gün gidiyor bir kaç foto çektim sadece 1 değil 12 saat hatta sizce bu normalmi aksi halde değiştireceğim.

Bide bir kaç şey sorucam bu 9 tuşuna gelince bir kare geliyor ekrana bu macro+autofocusmu oluyor. Bide bu aktifken yakını iyi çekiyor değilken uzağıiyi çekiyor öylemi?

Vide izlerken 1 tuluşuna basınca tam ekran yapmıyor ?

Ofis uygulamarını açmıyor fakat simge olarak tanıyor excel attığüım onun simgesini görebiliyorum telefonda mesela tanınmayan birşey atıldığında normalde çarpı işareti çıkıyor ( Yuvarlak daire içine 45 derece yata çizgi) bunun hakkında bilgisi olan varmı ? beni en çok endişelendiren pil durumu bir pürüz çıkartılarmı değiştirme hakkına sahipmiyim ?

slm.
video izlerken kare tuşuna bas tam ekran olur.d900'de 1 tuşuna basınca tam ekran yapıyo,bizde kare tuşu tam ekran yapıyo.
benim de ilk gün az gidiyodu ama 12 saatten az diil o konuda pek bişey diyemem
kameradayken ortada diktörtgen çıkarsa o otomatik odaklanma açık demek odaklanma yapıyo.(9 tuşu açma-kapama kısayol tuşu)
eğer kapatırsan eski model telefonlar gibi odaklama yapmadan direkt alıyo görüntüyü galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alumsum_89 -- 18 Haziran 2007; 11:17:58 >

SimSir

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 12:00:34 

Peki şarz stabil test etmek icin ne yapmam lazim mp3 dinlemeden bukadar dinlesem aksama kadar yetmiyecek peki degistirme hakina sahipmiyim kitapcikta pil 6 ay garantili yaziyor ama kapsami ne bilmiyorum
ylmzgrpnr
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Haziran 2007; 12:53:53 

quote:

Peki şarz stabil test etmek icin ne yapmam lazim mp3 dinlemeden bukadar dinlesem aksama kadar yetmiyecek peki degistirme hakina sahipmiyim kitapcikta pil 6 ay garantili yaziyor ama kapsami ne bilmiyorum

sen 1-2 ay kullan pil kendini toplar toplamazsa değiştir daha 6 ay süern var nasıl olsa
mfi

18 Haziran 2007; 13:39:55 

arkadaşlar ben bu telefondan inşallah bu hafta cumaya kadar alıcam bi arkadaşımda görmüştüm n70 veya n72 almayı düşünüyodum ama bu tel. görünce beni çeken bişey oldu ama karasızım bazı sorunları varmış burda okuduğum kadarıyla ses fln ama ses benim dinlediğim kadarıyla iyi çıkıyodu ben şimdi bu tel. alcam ama bana 2-3 yıl dayanması lazım dayanırmı ??? tel.u alır almaz hemen versiyon güncellemem gerekirmi ???

osman120

18 Haziran 2007; 14:45:22 

quote:

Orjinalden alıntı: mfi

arkadaşlar ben bu telefondan inşallah bu hafta cumaya kadar alıcam bi arkadaşımda görmüştüm n70 veya n72 almayı düşünüyodum ama bu tel. görünce beni çeken bişey oldu ama karasızım bazı sorunları varmış burda okuduğum kadarıyla ses fln ama ses benim dinlediğim kadarıyla iyi çıkıyodu ben şimdi bu tel. alcam ama bana 2-3 yıl dayanması lazım dayanırmı ??? tel.u alır almaz hemen versiyon güncellemem gerekirmi ???

Sağlamlık açısından dayanırmı diyosanız 20 senede dayanır.Ancak teknolojik açıdan sölüyorsanız max.2sene idare eder sizi.

osman
mfi

18 Haziran 2007; 15:13:48 

hımmm bide d900 ümü tercih edersiniz yoksa d900i yimi ??? teknolojik açıdan ???*biraz açarmısınız

onur01

18 Haziran 2007; 16:18:02 

Benim karderdeşim hafıza kartını, hafıza kart okuyucusuna takınca kartı biçimlendir diyor hafıza kartına girmiyor.Bunu nasıl düzelticez bilen var mı?

slm
tanurhan

18 Haziran 2007; 16:39:57 

Arkadaşlar bende aranıza katıldım D900 aldım benide listeye eklerseniz sevinirim....

samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn
SimSir

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 16:41:01 

Arkadaslar bide ben sey dusunuyorum d900i ye bazı programlar araciligi ile java atabiliyoruz. Acaba ms office view programini atsak office dosyalarini acariyiz. Cunku dosyalari taniyor ama acicak uygulamayi bulamiyor yanilmiyorsam. Dosya iconlarini gosteriyor dikkat edin bir excel atin excel dosyasi iconu cikiyor ama ama acamiyoruz. d900 galiba acabiliyoruz bence i verdiyonadada acilabilmeli sadece gerekli uygulama yuklendiginde diye dusunuyorum d900 ms office ugulamasini yukliyebilcegimiz bir yer varmi yada bu konulardan anliyan arkadaslar? Pil 6-7saat dustu degistiricem bugun hemen ilk pillerde duydugum kadariyla sorun oluyormus e250 d900 d900i bir kac arkadasim degistirmis sorun kalmamis
osman120

18 Haziran 2007; 16:51:25 

quote:

Arkadaslar bide ben sey dusunuyorum d900i ye bazı programlar araciligi ile java atabiliyoruz. Acaba ms office view programini atsak office dosyalarini acariyiz. Cunku dosyalari taniyor ama acicak uygulamayi bulamiyor yanilmiyorsam. Dosya iconlarini gosteriyor dikkat edin bir excel atin excel dosyasi iconu cikiyor ama ama acamiyoruz. d900 galiba acabiliyoruz bence i verdiyonadada acilabilmeli sadece gerekli uygulama yuklendiginde diye dusunuyorum d900 ms office ugulamasini yukliyebilcegimiz bir yer varmi yada bu konulardan anliyan arkadaslar? Pil 6-7saat dustu degistiricem bugun hemen ilk pillerde duydugum kadariyla sorun oluyormus e250 d900 d900i bir kac arkadasim degistirmis sorun kalmamis

keşke dediğinizi gibi olsa forumda bunu deneyen bi arkadaş muhakkak çıkacaktır.Ms office açsa zaten bende d900i alcıam aksi halde d900 almayı düşünüyom.

osman
chatlak_boy

18 Haziran 2007; 22:14:36 

arkadaslar bende 3 gün önce bi d900i aldım telefonun sarjından we özelliklerinden gayet memnunum

yanlız benim kankada d900 war sony dijital camerayla cektiğim fotorafı telefona attım acmadı yani d900i ye attım

ama benim kankanın d900 una attım bi program logosu cıktı ve fotorafı actı acayip kötü oldum

birde bu otofokus ve vizör denen olayları anlayamadım

otofokus ne işe yarar otofokus kapalı olursa ne fark olur

vizörüde çözemedim halaaa :D:D

al