|
Sli-de -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (18 Eylül 2006; 14:07:25)
|
Nervium, soruna cevap vermeye çalışayım :) Öncelikle, D600 den sonra D900 eline çok büyük gelyor ilk başta genişlik anlamında ama sonradan alışıyorsun.. Resim ve video konusunda D600 den daha iyi gibi görünüyor, özellikle otofocus ve mocro anlamında tartışılmaz..Menüsü D600 e kıyasla daha hızlı ve hafıza kartı 512 mb olmasına rağmen pek çakılmıyor keza ben d600 de 512 mb kart takınca biraz sıkıntı yaşamıştım :) Menü yapılandırması ve görsellik anlamında D600 e kıyasla çok şık değişiklikler yapılmış ama menü kulanımı aşağı yukarı aynı, yani kesinlikle adapte olmakta zorlanmıyorsun..Bu arada D600 de sadece mesaj atanları engelleyebilirken, D900 de arayanları da engelleyebiliyorsun.. Eğer sende benim gibi minik ama işe yarayan cici bicilerden hoşlanıyorsan, D900 ün bu konuda hoş sürprizleri var mesela bir numarayı arıyorsun, meşgulse ya da ulaşılamıyorsa, kapatma tuşuna bastığın anda hemen ekrana alternatif numaraları geliyor, böylece " dur bir de evi deneyeyim" dediğinde bir saat telefon defteri karıştırmıyorsun :) işte bazı bu gibi cici bicileri ver D600de olmayan. Onun dışında "parmak izi" krizi geçirebiliyorsun miletin mıncıklamasından, çünkü gerçekten hoş bir dizaynı var. Buraya kadar anlattıklarım, "D900 e terfi et" kısmıydı tabi ilk aklıma gelenler.. Şimdi de negatiflikerini söylüyorum; sesi gerçekten D600e kıyasla çok az çıkıyor.. Boyut olarak kesinlikle D600 den daha büyük sadece daha ince.. Başka birşey gelmiyor aklıma şimdilik ama senin aklında birşey varsa, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.. Ben D600ü çok sevdiğim için, çok zor ayrıldım ama sorarsan bence buna değer, sana da tavsiye ederim, bir değerlendir istersen [:'(]
|
|
|
|