Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım-

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sli-de

18 Eylül 2006; 14:07:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Nervium, soruna cevap vermeye çalışayım :)
Öncelikle, D600 den sonra D900 eline çok büyük gelyor ilk başta genişlik anlamında ama sonradan alışıyorsun.. Resim ve video konusunda D600 den daha iyi gibi görünüyor, özellikle otofocus ve mocro anlamında tartışılmaz..Menüsü D600 e kıyasla daha hızlı ve hafıza kartı 512 mb olmasına rağmen pek çakılmıyor keza ben d600 de 512 mb kart takınca biraz sıkıntı yaşamıştım :) Menü yapılandırması ve görsellik anlamında D600 e kıyasla çok şık değişiklikler yapılmış ama menü kulanımı aşağı yukarı aynı, yani kesinlikle adapte olmakta zorlanmıyorsun..Bu arada D600 de sadece mesaj atanları engelleyebilirken, D900 de arayanları da engelleyebiliyorsun..
Eğer sende benim gibi minik ama işe yarayan cici bicilerden hoşlanıyorsan, D900 ün bu konuda hoş sürprizleri var mesela bir numarayı arıyorsun, meşgulse ya da ulaşılamıyorsa, kapatma tuşuna bastığın anda hemen ekrana alternatif numaraları geliyor, böylece " dur bir de evi deneyeyim" dediğinde bir saat telefon defteri karıştırmıyorsun :) işte bazı bu gibi cici bicileri ver D600de olmayan. Onun dışında "parmak izi" krizi geçirebiliyorsun miletin mıncıklamasından, çünkü gerçekten hoş bir dizaynı var. Buraya kadar anlattıklarım, "D900 e terfi et" kısmıydı tabi ilk aklıma gelenler.. Şimdi de negatiflikerini söylüyorum; sesi gerçekten D600e kıyasla çok az çıkıyor.. Boyut olarak kesinlikle D600 den daha büyük sadece daha ince..
Başka birşey gelmiyor aklıma şimdilik ama senin aklında birşey varsa, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
Ben D600ü çok sevdiğim için, çok zor ayrıldım ama sorarsan bence buna değer, sana da tavsiye ederim, bir değerlendir istersen

samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn
Sli-de

18 Eylül 2006; 14:25:44 

Pardon yine söylemeyi unuttum, D600 ü değiştirirsen, yedek şarjın varsa bir arkadşına vermen lazım çünkü şarjı değiştirmişler, telefon defterini de PC Studioya atarsan aynen D900 e 1 dakikada yeniden aktarabiliyorsun ki bu emin ol çok süper birşey :) ben bir saat şükretmiştim..

sarıkanaryam

18 Eylül 2006; 14:59:19 

bencede arkadaşlar....

malzeme kalitesi çok iyi...kamerası güzel....macro+autofocus var....

incecik ve karizma......

seside az çıkıversin.....haklı olarak çünküüü kaba bir telefon deil...sınıfının en ince telefonu.....

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
TuRaN.z

18 Eylül 2006; 15:11:31 

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

bencede arkadaşlar....

incecik ve karizma......

seside az çıkıversin.....haklı olarak çünküüü kaba bir telefon deil...sınıfının en ince telefonu.....

kesinlikle haklısın, aslında bir çok açıdan bu tel güzel ben özellikle ugo olayı falan ilginç gelmişti ve e900 üde satmıştım onun için aldım bu teli ancak özellikle sırf foto için alacaklar bence tam istediğini bulamaz çünkü foto kalitesi özellikle foto diyenler için tatmin edici olmayabilir, benim için yeterli ama, ayrıca ses düşük doğru ancak oda yeterli bence handikap olarak genişliği görülüyor oda zamanla alışılınabilecek bir durum sayılır.

--- LG KC910 Renoir ---

sarıkanaryam

18 Eylül 2006; 15:15:37 

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

bencede arkadaşlar....

incecik ve karizma......

kesinlikle haklısın, aslında bir çok açıdan bu tel güzel ben özellikle ugo olayı falan ilginç gelmişti ve e900 üde satmıştım onun için aldım bu teli ancak özellikle sırf foto için alacaklar bence tam istediğini bulamaz çünkü foto kalitesi özellikle foto diyenler için tatmin edici olmayabilir, benim için yeterli ama, ayrıca ses düşük doğru ancak oda yeterli bence handikap olarak genişliği görülüyor oda zamanla alışılınabilecek bir durum sayılır.

tek eksiği yani bence en kötü yanı,video çekimi.....

sizlerin demesine göre tabi....

nasıl d520den bile daha kötü olabilir...

gerçekten bu kadar vasatmı video çekimi.....???

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sli-de

18 Eylül 2006; 15:21:25 

Arkadaşlar, lütfen bu kadar kötümser olmayın o kadar da kötü değil ki video çekimi :)
Hem diğer telefonlara nazaran iyi..

TuRaN.z

18 Eylül 2006; 15:25:08 

bana göre videosu vasat değil berbat, ayrıca foto çekmeyi çok sevenler içinde o kadar tatmin edici gelmezzzz bu tel benim fikrim.
zaten ugoda yok beni çok kızdırdılar bu konuda ama tel güzelll sonuçta hiç samsung kullanmayanlar için

--- LG KC910 Renoir ---

Sli-de

18 Eylül 2006; 15:29:16 

içim burkuldu yaw...

sarıkanaryam

18 Eylül 2006; 15:33:58 

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

bana göre videosu vasat değil berbat, ayrıca foto çekmeyi çok sevenler içinde o kadar tatmin edici gelmezzzz bu tel benim fikrim.
zaten ugoda yok beni çok kızdırdılar bu konuda ama tel güzelll sonuçta hiç samsung kullanmayanlar için

hadi yaaa...o kadar kötü yani....

sen diosan dorudur....sende samsung kullananlardansın çünkü hep.....

demekki bende alsaydımm senin gibi düşüncektim......

beklentilerimizin altında çıktı yani...ama ayıptır yaw....neden wideoyu bu kadar kötü yaparsınızki...

samsungun genelde video çekimleri iiiyi oluodu çünkü,fotolarına göre....

biraz daha d520 ile dewam o zaman... geri ona döndüm....

bakalım bu teli ne zaman alıcam...böle duyunca soğuyorum geciktiriorum kendimi...

daha iyisini beklerik çünkü....fiyatı yüksek gerçekten o zaman.....

Sli-de

18 Eylül 2006; 15:37:01 

Peki beyler tamam, sizinle yarışılmas..
O zaman sizden bir ricam var.. Bir arkadaşım D900 üne msn yüklemek istiyor. Bunun için hangi programı nereden ve nasıl indirmesi gerektiği konusunda bir fikriniz var mıdır acaba?

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Eylül 2006; 15:41:35 

1-) Telefonun video çözünürlüğü nedir? Ayrıca kaç FPS?
2-) Kamerada CMOS sensör mü yoksa CCD sensör mü bulunuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 19 Eylül 2006; 15:42:01 >

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
TuRaN.z

18 Eylül 2006; 15:41:52 

quote:

Orjinalden alıntı: Sli-de

O zaman sizden bir ricam var.. Bir arkadaşım D900 üne msn yüklemek istiyor. Bunun için hangi programı nereden ve nasıl indirmesi gerektiği konusunda bir fikriniz var mıdır acaba?

yarışmayla ilgisi yok hocam sadece gerçek olan fikrimizi söyledik, bunun böyle olduğunu sende çok iyi biliyorsun...

--- LG KC910 Renoir ---

sarıkanaryam

18 Eylül 2006; 15:43:01 

quote:

sende d600 den geçmedinmi d900e arkadaşım...

ben daha kullanıcısı deilim...o yüzden pek bilmem..

ama d600e göre video çekiminin daha kötü olduğuna seninde hak vereceğini sanıorum....

yoksa bence 10 üzerinden 9 bu tele....

msn olayı tam belli oldumu bilmiorum ama dier modellerdede sorunsuz çalışan msnin bundada öalışcağını sanıorum...

bu formda vardı samsunglar için msn die...nasıl yapılcağıda orda anlatılmakta.....

Sli-de

18 Eylül 2006; 16:09:21 

peki, teşekkür ederim, kontrol ederim..

nervium

18 Eylül 2006; 16:29:34 

quote:

Nervium, soruna cevap vermeye çalışayım :)

sağolasın kardeş, biraz fiyatının oturmasını bekleyip alıcam artık.iki tel taşıdığım için şarj olayı canımı sıktı sadece.

melantis

18 Eylül 2006; 19:19:45