Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung

Biohazard -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 0:32:57)

bence makro çekim yok.sadece otomatik netleştirme var.k750 de oldugu gibi makro modu yok.makro ile auto focus u bir tutmayalım arkadaşlar

aTaLaR -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 1:22:39)

arkadaşlar bugün D900 aldım ve ilk şikayetçi olduğum konu "SES SEVİYESİ YETERSİZ" ,,,yani, bunu yapanlara küfür etmemek elde değil,,,,oha yanii bu kdar özellik koyuyorlar telefona ve SES ii adam gbi yapmıyorlar...

-telefon zil sesii çok düşük...en yüksek modlarda kullanmama rağmen

- Telefon la konuşurken karşı tarafı çok zor duyabiliyorsunuz,,,örneğin nokia 6230 kullanıyorum ve biriyle konuşurken yanımdakiler bile konuşmayı duyabiliyorken,,,bu telefonda ben zor duyuyorum adamın ne dediğini,,,(ses 10 da ve netlik açık),,

footoğraf iyiydi kötüydüüü vs..ama bi telefonun SESİİİİ yüksek olur be..
ÇÜŞŞ YANİİ...

Vipracing -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 7:08:58)

Sesde bir problem yok benim cihazda 3-4 de kullanıyorum 9-10 konuşmada fazla geliyor bana.Bir şey sorucağım ama sakın yanlış anlamayın çünki bunu yapan yabancı yerli forumlarda yapanlara rastladım : Ekranın üstündeki jelatini çıkardınızmı?Bir tek bu telefonda gördüm ben bunu.İlk aldığımda mahsus denemek için (okuduklarımın doğru olup olmadığını) jelatini çıkarmadan sim i takıp arama yaptım o incecik jelatin sesin ortalama %50-50 nı duyulmaz hale getiriyordu.Bunu söylerseniz sevinirim.

Bu arada ben bakıp görmemişim dün gördüm : Flight mode da varmış telefonda.(Muhtemelen bir çoğunuz biliyordur ben dikkat etmemişim ;) )
Caller id ye atanmış fotoğrafları arama alırken çok güzel bir boyutta gösteriyorda arama yaparken göstermiyor .Bunuda bir sonraki firmware de hallederlerse güzel olur zira öyle bir ayar segmesi ne el kitabında nede telefonda bulamadım.

demircibu -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 7:31:17)

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

Normal çekim
[image]http://img145.imageshack.us/img145/3964/fotoraf00091aaaagg3.jpg[/image]

Aynı görüntü macro çekim
[image]http://img145.imageshack.us/img145/692/fotoraf00101aaaava9.jpg[/image]

eline sağlık hocam biiz aydınlattığın için benim şimdiki tel samsung e730
satarsam onu bu telden alcam

dark hacı -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 10:17:58)

abi inceledim biraz telefonu evde valla alet guzel bu aletten tv out kablosu geldi sasırdım yoksa o e900 demi cıkmıyordu birde bunların ncıkısları e900 le aynı mı ama telefonda dikkatimi ceken tek nokta kapagı kapalıyken acmak biraz sıkıntılı geldi bu olay d600 cok kolaydı

TuRaN.z -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 10:45:36)

quote:

Orjinalden alıntı: Biohazard

bence makro çekim yok.sadece otomatik netleştirme var.k750 de oldugu gibi makro modu yok.makro ile auto focus u bir tutmayalım arkadaşlar

hocam k750 deki macro modu eski sistem, autofocusta öyle.[:D]
bildiğin gibi bunun autofocusuda değişik.
macro incelemesi:
http://mobilarena.hu/c.php?mod=20&id=1242&p=3

ayrıca hocam macro olmayan telde o yaprak fotosunu ve text fotosunu öyle nasıl çekebiliriz[:)]

Barce -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 10:50:06)

Bu telefonun 900.-YTL hatta 850.YTL altına inmesi mümkünmüdür yada sizce ne zaman mümkün olur ? yada eskiyi getir yeniyi götür gibi telpa d900 modeli için kampanya yapmayı düşünüyormudur ? Bugün d820 si olan bir arkadaşımda dikkatimi çekti telefonu açarken başparmak cam üstüne geliyor ve biraz zor açılıyor,d900 de de aynı can sıkıcı problem varmı ? Bu modelde telefona rehberi yüklediğin zaman çift kayıt mı gözüküyor ? sim ve hafıza kartı gibi 2 ayrı seçenek yokmudur ?

sarıkanaryam -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 11:30:19)

quote:

Orjinalden alıntı: Barce

Bu telefonun 900.-YTL hatta 850.YTL altına inmesi mümkünmüdür yada sizce ne zaman mümkün olur ? yada eskiyi getir yeniyi götür gibi telpa d900 modeli için kampanya yapmayı düşünüyormudur ? Bugün d820 si olan bir arkadaşımda dikkatimi çekti telefonu açarken başparmak cam üstüne geliyor ve biraz zor açılıyor,d900 de de aynı can sıkıcı problem varmı ? Bu modelde telefona rehberi yüklediğin zaman çift kayıt mı gözüküyor ? sim ve hafıza kartı gibi 2 ayrı seçenek yokmudur ?

arkadaşımmmmm

ereyon.com.tr de

KDV Dahil: 937,81 YTL
Havale İndirimli: 909,67 YTL
fiyatlar dahada inecekmiş....

DoNT_PaNiCcC -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 18:39:54)

Telefonu yaklaşık 20 dakika önce 940ytl ye aldım..
Artık sabredecek gücüm kalmamıştı bekleyemedim walla daha fazla [:'(][8D]
şimdi hemen incelemeye dalıyım teli

economyst -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 19:40:49)

eksileri
-sesi gerçekten az ama sanırım bi firmware ile hallolur
-sürgülü kapak önündeki çıkıntıdan zor açılıyo bu nedenle camdan açıyosunuz
-mesaj yazarken biraz zorluyo tuşlar içerde ama alışılabilir (0 a zor basılıyo)

diğer özellikleri tek kelime ile muhteşem
kesinlikle alınabilecek bir telefon
şu an en karizması bence

Vipracing -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 20:29:37)

quote:

Orjinalden alıntı: economyst

eksileri
-sesi gerçekten az ama sanırım bi firmware ile hallolur
-sürgülü kapak önündeki çıkıntıdan zor açılıyo bu nedenle camdan açıyosunuz
-mesaj yazarken biraz zorluyo tuşlar içerde ama alışılabilir (0 a zor basılıyo)

diğer özellikleri tek kelime ile muhteşem
kesinlikle alınabilecek bir telefon
şu an en karizması bence

Bu konuda katilmiyorum size.
Sesi az degil.
Kapak cok kolay aciliyor.

yagokhan -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 20:42:05)

bencede sesi gayet iyi kapaktada sorun yok

TuRaN.z -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 23:16:26)

şu an için bende sesinde bir problem göremedim, çok yüksek değil ama yeterli..

Biohazard -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 23:57:43)

bugün çektiğim resimler.

[image]http://img172.imageshack.us/img172/4020/1bm0.jpg[/image]

Biohazard -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (14 Eylül 2006; 23:59:50)

[image]http://img127.imageshack.us/img127/9610/2np8.jpg[/image]

Biohazard -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (15 Eylül 2006; 0:02:23)

[image]http://img172.imageshack.us/img172/8913/4tj0.jpg[/image]

sarıkanaryam -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (15 Eylül 2006; 0:06:28)

ellerine sağlık...........

Vipracing -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (15 Eylül 2006; 0:38:56)

Ayak ustu arkadaşımın motosikleti adobe bi cubic ile kucultudu :

[image]http://homepage.mac.com/merts/D90012.jpg[/image]

Biohazard -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (15 Eylül 2006; 0:40:06)

teşekkür ederim.sarıkanaryam

aTaLaR -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (15 Eylül 2006; 1:31:35)

evet ses te bir problem yokmuşş..geröekten çok net ses veriyor...

bir arkadaş Jelatin sesi engelliyormu diye sormuştu...gördüm ki engelliyor...jelatin i çıkardıktn sonra ses daha güzelleştii..

vorpal -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (15 Eylül 2006; 2:13:48)

arkadaslar telefonu dun aldım bugun oldukca inceleme sansım oldu. sarjı 3 gun gider muhtemelen. (o kadar bırkaladm tum gun hala tek kademe dusmemisti.) kamera ve video cekimi konusunda kafanızda bir sorun olmasın. macro cekimi diger arkadaslarında bahsettigi uzere otomatik olarak yapılıyor. yani ayrıca bir macro cekim modu aramayın. hoparlor ile ilgili sorun yasayan arkadaslar eger jelatini cıkarırlarsa eminim sorun duzelecek. yoksa gayet tatminkar ses veriyor.3d ve equalizer gayet guzel calısıyor. ayrica arayana video vs koyabiliyorsunuz. ugo gercekten super bi olay ama maalsef tek resimle yetinmek zorunda kalıyorsunuz.Edge'in bi zararı yok . aynı sekilde gprs'te yanıyor ama bu gprs'e baglı oldugunuz anlamına gelmiyor. bulundugunuz yerde ozelligin aktif olabilecegi anlamına geliyor. edge olan yerde gprs isareti yanmıyor sanırım.onun yerine edge yanıyor. en azından benim icin oyle oldu. mesaj yazarken en alttaki #*0 tusları biraz sorun yaratıor ama cok problem olacagını sanmıyorum. ayrıca uygun tema seciliyken telefon numarası yazdıgınızda "bi dolma kalem not defterine yazıyormus" seklinde animasyon var bu cok hosuma gitti.bi de telefon, dısardan biri sizi aradıgında 5kez falan calınca otomatik olarak kendi telesekreterini devreye sokuyor. anladıgım kadarıyla bu telesekter servisi sebekeden bagımsız tamamen telefonun marifeti.
Yalnız bi eksik ozellik gozlemledim hala cozebilmis deilim cozenler cevap verirse cok iyi olur.[:o]
telefonun tum mesaj ayarlarını alt ust ettigim halde mesaj yazarken font'un boyunu kalıcı olarak ayarlayamıyorsunuz. bununla kastım mesajı yazdıktan sonra tum ayarlar resetleniyor.

TuRaN.z -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (15 Eylül 2006; 9:37:09)

[image]http://img242.imageshack.us/img242/5679/fotoraf0026bbbvi9.jpg[/image]

gece-makro

[image]http://img242.imageshack.us/img242/318/fotoraf0037ccccyk0.jpg[/image]
[image]http://img149.imageshack.us/img149/745/fotoraf0045dddai1.jpg[/image]
[image]http://img242.imageshack.us/img242/8866/fotoraf0046eeeex5.jpg[/image]

ZZ RAT -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 10:52:35)

Samsung'un genel sorunu pil ömrü. hemen hemen tüm telefonlarında pil ömrü çok kısa ve herkes bundan şikayetçi. En son e900'da yaşanmıştı bu sorun. Acaba d900'ün pil ömrü ne kadar ? test eden arkadaş var mı ?

yagokhan -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 12:00:59)

benim ilk şarjdan sonra günde 12 saat açık kalarak 4 gün gitti.o kadar inceleme yapmama rağmen bence gayet güzel

izmirli mert -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 12:13:10)

fotoları güzel çekmemiş

sarıkanaryam -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 12:13:28)

telefonu kullananın sayısı birden arttı...forma renk gelmiş ne güzel.....

resimler çok güzel tuğranz.....

bende yine d520 var....
ama bu yorumları okuyunca fazla dayanabilcemi sanmıyorum heran alabilirim....

kemeroz -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 13:43:05)

dün telefonu teknosada inceledim bana biraz büyük gibi geldi e900 mü alsam diye düşünmeye başladım.
bana biraz yardımcı olun[sm=s20.gif]

TuRaN.z -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 14:51:23)

beğenmediğimiz yönlerinide söylemekte fayda var, dikkat edince emin olun videosu d520 modelinden iki kat kötü çekiyor, kendi ekranında iyi ama pc de gerçekten kötü...

dark hacı -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 15:54:28)

quote:

beğenmediğimiz yönlerinide söylemekte fayda var, dikkat edince emin olun videosu d520 modelinden iki kat kötü çekiyor, kendi ekranında iyi ama pc de gerçekten kötü...

sana katılıyorum abi kendi ekranında pek caktırmıyor ama bilgisayarda banada kotu geldi bence aletin eksik yonu bu yukarı acılırken camı kullanmak zorunda kalmamız benim sorum var sana turanoğuz ya bu aletin sarz cıkısı e900 le aynı mı?

TuRaN.z -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 16:10:33)

quote:

Orjinalden alıntı: dark hacı

quote:

sana katılıyorum abi kendi ekranında pek caktırmıyor ama bilgisayarda banada kotu geldi bence aletin eksik yonu bu yukarı acılırken camı kullanmak zorunda kalmamız benim sorum var sana turanoğuz ya bu aletin sarz cıkısı e900 le aynı mı?

evet aynı

dark hacı -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 16:17:36)

ii yaw cok sewindim bu konuya sagol turanz[:'(]

Vipracing -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 16:18:48)

quote:

quote:

Ben camı kullanmıyorum gerek yok el baş parmağı ile kapağın no tuşuna çapraz hafifçe yukarı ittiğim zaman çok rahat açılıyor. (Solak olmadığım halde sol elimle açarım nedennse hep telefonu)

Bu incelikte bir telefona göre pil ömrü normal.Ne çok çok iyi nede kötü.Bence normal.Alırken 2 gün gider inşallah diye almıştım 24 saat açık 2 gün gidiyor.

Kötü yönü bana göre (Bu belki tüm Samsung larda vardır) :
- Telefon rehberinin sim kart ve telefon kayıtları olarak ayrılamaması.Sim kartta ne varsa siliyorum zira bir sürü rehber kaydı çift görünüyor.Başka model Samsung lardada bu var.
- Tamam bu telefonun suçu değil ama yinede takıldım : Türkiyeye o şık ve güzel&ufak BT kulaklığı bundle ı ile getirmediler.
- Video çekimi daha iyi olabilirdi.Ama buradaki sonunun da büyük bölümünün yazılım ile aşılacağı yönünde görüşüm.
- Telesekreter ayarlarında atıyorum 5 kere çal 10 kere çal sonra devreye gir vb gibi bir ayar segmesi çok daha iyi olurdu.Hoş bu telesekreter özelliğide Avrupa ve Asyada piyasaya verilen her D900 modelinde yok bir bonus (Misal : İngilterede satılanlarda yok.)

TuRaN.z -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 16:26:39)

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

quote:

quote:

Ben camı kullanmıyorum gerek yok el baş parmağı ile kapağın no tuşuna çapraz hafifçe yukarı ittiğim zaman çok rahat açılıyor. (Solak olmadığım halde sol elimle açarım nedennse hep telefonu)

Bu incelikte bir telefona göre pil ömrü normal.Ne çok çok iyi nede kötü.Bence normal.Alırken 2 gün gider inşallah diye almıştım 24 saat açık 2 gün gidiyor.

- Telefon rehberinin sim kart ve telefon kayıtları olarak ayrılamaması.Sim kartta ne varsa siliyorum zira bir sürü rehber kaydı çift görünüyor.Başka model Samsung lardada bu var.
- Tamam bu telefonun suçu değil ama yinede takıldım : Türkiyeye o şık ve güzel&ufak BT kulaklığı bundle ı ile getirmediler.
- Video çekimi daha iyi olabilirdi.Ama buradaki sonunun da büyük bölümünün yazılım ile aşılacağı yönünde görüşüm.
- Telesekreter ayarlarında atıyorum 5 kere çal 10 kere çal sonra devreye gir vb gibi bir ayar segmesi çok daha iyi olurdu.Hoş bu telesekreter özelliğide Avrupa ve Asyada piyasaya verilen her D900 modelinde yok bir bonus (Misal : İngilterede satılanlarda yok.)

hocam maalesef samsungta yazılımla bir şey çözemezsin genelde..
ayrıca telesekreter bu haliyle bence işe yaramıyor çünkü çok kısa bekliyor..

dark hacı -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 16:33:13)

peki bu ozelliğin hic mi ayarı yok en azından devreden cıkıyordur yaw

economyst -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 19:03:50)

bana katılmayan arkadaşlar var ama telefonun sesi d600 den daha az ama daha berrak, test edildi

kapağı değişik taktiklerle kolay açılıyor ama o çıkıntıdan kesinlikle kolay açılmıyor

Vipracing -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 19:19:54)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

quote:

quote:

hocam maalesef samsungta yazılımla bir şey çözemezsin genelde..
ayrıca telesekreter bu haliyle bence işe yaramıyor çünkü çok kısa bekliyor..

Samsung un bu yazılım işine gereken önemi vericeğini düşünüyorum.En azından şimdi olmasada yakın gelicekte.(Vermesi gerekir bunun onlarda farkındadır zaten yapması o kadar kolay değil malesef)
Telesekretir in kısa beklemesi konusuna bende katılıyorum.
Gerçi çok kolay devreye girip çıkartılabiliyor ve operatör desteğine (ve tabi cepten bu destek için ekstra para çıkartmadığı için) ihtiyaç duymadığı için olmamasından iyidir diye düşünüyorum&kullanıyorum işime yarıyor ama dediğim gibi daha fazla kullanıcı opsiyonu&özellşetirme şart.

Peja -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 22:09:40)

quote:

quote:

D600 den de kötü mü videosu ???

vorpal -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 22:10:01)

beyler telesekreter ayarlanabiliyor. menu>5>6 yaparsanız telesekreter ayarına girebilirsiniz. calma sayısı olarak degil ama zamanlama olarak ayarlayabiliyorsunuz. ayrıca kapayadabiliyorsunuz. bugun denedim foto cekimi los ısıkta bana kotu geldi. ayrıca cektikten sonra ısık azalıyor.cekerkenki gibi deil yani

sarıkanaryam -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 23:27:24)

kötü yorumlarda gelmeye başlamış....[X(]

TuRaN.z -> Cevap: bilgi... (15 Eylül 2006; 23:32:24)

quote:

Orjinalden alıntı: Peja

quote:

quote:

D600 den de kötü mü videosu ???

Evet kötü maalesef

dark hacı -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (15 Eylül 2006; 23:52:23)

arkadaşlar telefonu 3 gündür inceliyorum. gayet memnunum. oldukca dikkat çektigi ve karizmatik olduğu tartışılmaz. bir özellik farkkettim paylaşayım dedim.
mesela sarj az uyarısı verdi ve hiç bir programı açmamaya başladı...
bundan sonra sizde telefonu acil işim olur diye kapatıp ihtiyaçta kullanırım derseniz...
yandınız. çünkü böyle iken kapatınca sarj olana kadar bir daha açilmiyor...[sm=s20.gif]

ayrıca bir telefon için fotograf kalitesi gayet güzel diyebilirim bir dijital kamera kullanıcısı olarak[:'(]

ardicli2000 -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (16 Eylül 2006; 0:32:57)

Arkadaşlar ben gene testlere devam ettim bu arda forumdan uzak kaldım ama küçük bitr test yapmayı ihmal etmedim:
Cebite gittiğimde oradan d900 le 2mp ayarla(e900 de açsın diye 2mp de çektim dikkat) foto çektim bir de e900 le çektim. test yapacağım aklıma gelmediği için kendimi çektim kusura bakmayın bi acayip bakmışım. [;)][8D][:)][:D]

Bu D900 le olan...:
[image]http://img143.imageshack.us/img143/9066/photod900nm7.jpg[/image]

Bu da E900 le olan ...:
[image]http://img69.imageshack.us/img69/710/e900cz8.jpg[/image]

sarıkanaryam -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (16 Eylül 2006; 12:41:14)

video kalitesi nasıl d520 den bile daha kötü oluR[:-]

economyst -> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- (16 Eylül 2006; 13:08:10)

ya anlayan biri varsa en iyi fotoğraf ayarlarını yazabilir mi kategori kategori olarak iso kaç olcak, matris vs.

mackali6116 -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (16 Eylül 2006; 18:54:55)

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

BY TUĞRANZ[:'(]

quote:

[image]http://img103.imageshack.us/img103/4408/samsung2qc7.jpg[/image]
[image]http://img138.imageshack.us/img138/2648/samsung1bn6.jpg[/image]

BY ROCKERDEM[:'(]
quote:

Orjinalden alıntı: rockerdem

D900'den sevgilerle ;)

taze taze, sizin için çektim...

[image]http://img207.imageshack.us/img207/5678/photo0001zg1.th.jpg[/image] [image]http://img231.imageshack.us/img231/1687/photo0002xz3.th.jpg[/image] [image]http://img205.imageshack.us/img205/7703/photo0003gz4.th.jpg[/image]

iki fotograftada en sol daki tellefon hangisi çıkartamadım oda hiç fena telefona benzemiyor

sarıkanaryam -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (16 Eylül 2006; 21:40:15)

d840 modelin adı...

onun içinde topic açmıştım....

daha trye gelmedi....ne zaman gelir belli değil...

yanılmıorsam 2 mp idi....d900 boylarında.....

d900 kadar iyi değil tabi....ona benzer daha ucuz yollu bir tel yapmışlar...[:'(]

sarıkanaryam -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (16 Eylül 2006; 23:52:35)

d840,x820,d900

[image]http://img103.imageshack.us/img103/4408/samsung2qc7.jpg[/image]
[image]http://img138.imageshack.us/img138/2648/samsung1bn6.jpg[/image]

nervium -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (17 Eylül 2006; 0:27:30)

kamera sensoru cmos'mi ccd mi ? bilen var mı ?

DoNT_PaNiCcC -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (17 Eylül 2006; 14:56:49)

Arkadaslar telefonu USB den bilgisayara bağladığımızda telefon aynı zamanda kendini Şarz etmeye baslıyor....Telefonun şarzı warken zırt pırt telefonu bilgisayara bağlamak we cıkarmak bataryaya bi zarar werirmi?

bluENight -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (17 Eylül 2006; 17:00:09)

quote:

Orjinalden alıntı: DoNT_PaNiCcC

Arkadaslar telefonu USB den bilgisayara bağladığımızda telefon aynı zamanda kendini Şarz etmeye baslıyor....Telefonun şarzı warken zırt pırt telefonu bilgisayara bağlamak we cıkarmak bataryaya bi zarar werirmi?

Bir çok telefonda sistem böyle. Bataryaya bir zararı dokunmaz.

TuRaN.z -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (17 Eylül 2006; 17:00:38)

quote:

iyi bir şey değil tabi bu olay, verimini biraz azaltabilir zamanla..bu arada kafam karıştı n73 le değiştirmeyi düşünmeye başladım, n73 özelliklerinden dolayı, gerçi onun tipi iyi değil, bununda süper ama,
iki telide kullanıp bilenler varmı özellik anlamında aranızda ne dersiniz bu konuda..

adrianvalentino -> Cevap: bilgi... (17 Eylül 2006; 18:40:14)

bu tlfonda ne tür oyunlar mevcut.piyasadaki çoğu o
yunu yükleyebilir miyiz?merak ettim doğrusu.

sarıkanaryam -> Cevap: bilgi... (17 Eylül 2006; 23:48:28)

istediğin oyunu sordanda yükleyebilirsin....

DoNT_PaNiCcC -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (18 Eylül 2006; 9:07:14)

quote:

quote:

iyi bir şey değil tabi bu olay, verimini biraz azaltabilir zamanla..bu arada kafam karıştı n73 le değiştirmeyi düşünmeye başladım, n73 özelliklerinden dolayı, gerçi onun tipi iyi değil, bununda süper ama,
iki telide kullanıp bilenler varmı özellik anlamında aranızda ne dersiniz bu konuda..

Bu olay gercekten canımı sıktı ya...Telefonun herseyi çok güzel ama bunu hiç sewmedim.

Sli-de -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (18 Eylül 2006; 9:20:25)

Selamlar,

Bende D600 ümü D900 ile değiştirdim ve hafta sonunda oldukça kurcalama fırsatım oldu. Öncelikle şu soruyu yanıtlayayım, D600 de USB den şarj oluyordu bende samsung müşteri hizmetlerine sormuştum. Bana verilen cevap, veri aktarımı sırasında şarj olayının gerçekleştiği ancak telefona bir zarar vermediği yinede yedek şarj cihazı gibi USB kablosu taşınıp direk ordan şarj edilmesinin tavsiye edilmediğini söylediler.

Sli-de -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (18 Eylül 2006; 9:33:00)

Bu arada söylemeyi unuttum, kulaklık sesi gayet iyi herşey normal ama dışarı verilen sesi yani aramalarda ve MP3 playerda, maalesef D600 den çok daha düşük. Çok üzüldüm.. Yani kalabalık bir caddedeyseniz ve telefon elinizde değilse, duymanız çok zor...

sarıkanaryam -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (18 Eylül 2006; 11:54:18)

can sıkıcı bir dert

nervium -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (18 Eylül 2006; 12:14:35)

quote:

Orjinalden alıntı: Sli-de

Bu arada söylemeyi unuttum, kulaklık sesi gayet iyi herşey normal ama dışarı verilen sesi yani aramalarda ve MP3 playerda, maalesef D600 den çok daha düşük. Çok üzüldüm.. Yani kalabalık bir caddedeyseniz ve telefon elinizde değilse, duymanız çok zor...

şu anda d600 kullanıyorum ve d900 almayı düşünüyorum.çevremde hiç kimsede yok d900, bu yüzden karşılaştırma yapamadım.mümkünse d600'e göre artıları eksileri nelerdir yazabilirmisin ?

ardicli2000 -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (18 Eylül 2006; 12:49:28)

arkadaşlar dikkat ettiyseniz ultra serisinin ya da e900 olsun(ki onunda ultradan pek bir farkı yok) ve de TFT LCD ekran kullanan bütün telefonların ortak sorunu olarak düşük ses sorunu var ve sizinde tahmin edeceğiniz gibi n93 gibi kalın olmayan bir telefona ve tft lcd ekrana sahip olan bir telefona iyi bir hoparlör koymak çok zor ve bu hoparlörün yiyeceği şarzı bir düşünün.
zaten samsung bu konuda sıkıntılı biraz birde 2 saat sesli mp3 dinleyebilirsiniz reklamıyla rezil olmak istemiyor.
artık DÜNYANIN EN İNCE telefonlarını almak istiyorsanız bunlara katlanacaksınız.
boşuna uf puf demeyin.
başka kimde hangi markada dünyanın en ince kayan kapaklı telefonu var ki.
sadece samsung da.
samsung rulez......

TuRaN.z -> Cevap: D900 samsung'un yeni incisi-tek formda toplanalım- (18 Eylül 2006; 13:51:51)

quote:

quote:

bugün baktım inceledim n73 ü özellik foto ses v.s. tamamda gerçekten tasarım ve malzeme çok kötü, joystick kötü tuşlar kötü ekran d900 e göre kötü, [8|]

Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.53125