tek kelimeyle aşık oldum. bu kadar narin, bu kadar güzel, bu kadapr parlak ekrana sahip telefon. hiç görmedim. telefon katiyyen geniş değil. ayrıca fotoları bir harika. benim elime tam oturdu diyebilirim. bu arada daha almadım cebitte kullandım dbekri arkadaşımız sağolsun. valla alınmöası gereken bir telefon. ugo olayı ise bir harika...
hayırlı olsun arkadaşım sana bi kaç sorum olacak bi video çekip burda sunsan ve direk video ve resim çekerken direk hafıza kartını seçebiliyormuyuz d600 de telefon hafızasına alıyordu videoları ve resimleri simdiden tesekürler...
arkadaşı aldığım zaman inşallah atarım sadece cebitte kullandım cihazı. ama mükemmel ötesi. kafaya iyicvene koydum. 1 aya kadar bir aksilik olmassa alacağım..
bende senin gibi düşünüorum....hemen alıcaktım ama fiyat biraz yüksek çıktı... ama kesin alıcam..fiyat otursun bi.... tek üzüldüğüm nokta...dier renkleride satışa sunulsa keşke....bitek siyahı satılıo.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıkanaryam -- 9 Eylül 2006; 21:06:28 >