sarıkanaryam dostum, bazen bende tuhaflaşıyorum bu konularda benim alıp almamamın kimsenin umurunda olacağını sanmam ama hakkaten yanlış bir fiyat olacağını düşünüyorum, telin kalitesine veya özelliğine lafım yok ama çok ciddi düşüncem ederi net olarak 850-900 ve paket içeriğide dediğim gibi olmak kaydıyla, bu sefer niye böyle oldu anlamadım, ha eskiden olsa anlardım. bunların hepsi benim düşüncelerim kimseyi bağlamaz, ayrıca yinede tavsiye ettiğim bir tel almak isteyenlere ama yanlış k790 da yanlış n73 de yanlış bakın dışardaki fiyatlara 400 usd ye bile satan var d900 ü yanlış hatırlamıyorsam, yani onlar şimdi bizden azmı talep ediyorlar bu teli, hiç sanmam.....? al sana bir fiyat daha http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=16048 ha bütün bunlar 100 ytl mi için demeyin sakın..o değil kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 4 Eylül 2006; 14:44:52 >
ayrıca piyasaya düşük çıkarsa yada düşerse düşünürüm tabi almayı niye düşünmeyim, o kadar yazdık ettik tel hakkındaki görüşlerimizi, tabi başka bir tel almazsam çünkü e900 ü satmıştım ve n710 la idare ediyorum şimdilik...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 4 Eylül 2006; 14:43:12 >
ne yani artık satıştamı caba....piyasada bulabilirmiyiz yani...???
bi incelesek gidip eğer satışa sunulmuşsa kutu içeriğini bende çokkk merak ettim?????
bluetooth kulaklığını vereceklerini hiç sanmıyorum ama....bari tv kablosunu verin...(bi ihtimal) yada hafıza kartını...(onuda hiç sanmıyorum)..........
ayrıca piyasaya düşük çıkarsa yada düşerse düşünürüm tabi almayı niye düşünmeyim, o kadar yazdık ettik tel hakkındaki görüşlerimizi, tabi başka bir tel almazsam çünkü e900 ü satmıştım ve n710 la idare ediyorum şimdilik...
vay be ne zaman sattın e900 ü yaw....
sen çok sıkılıosun heralde telden.... gerçi d900 alırsan biraz daha kalıcı olur heralde.......
vay be ne zaman sattın e900 ü yaw....
sen çok sıkılıosun heralde telden.... gerçi d900 alırsan biraz daha kalıcı olur heralde.......
başka tel varmıki aklında??.....
x300 var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 4 Eylül 2006; 14:41:38 >
bak bunlar daha ilginç çıktı dostum hepsi burada şarj aletini bile koymamış sadece kulaklık yazıyor kutunun içinde. bizde bluetotth kulaklık, t.v.out kablosu ,hafıza kartı bekliyoruz ne haddimizeyse...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 4 Eylül 2006; 15:14:36 >
bak bunlar daha ilginç çıktı dostum hepsi burada şarj aletini bile koymamış sadece kulaklık yazıyor kutunun içinde. bizde bluetotth kulaklık, t.v.out kablosu ,hafıza kartı bekliyoruz ne haddimizeyse...
yok daha neler.......şarj aletide vardır heralde be......................
harbiden bunlar parayı kazanmasını biliyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........