Giriş | |
|
|
|
23 Ekim 2006; 20:38:40
|
|
|
telsim kullanıyorum ben. telefonu aldığımdan beri ancak çapa ve bakırköy hattında dolaştım ve ortaköyden başka resim çıkmadı şimdiye kadar. (o camili ve arkada köprü olan resim). 2 gün sonra okula tuzlaya gidecem. o zaman istanbulu bi uca kadar geçeceğim için daha net birşey söyleyebilirim. he bide uçuş moduna aldığımız zaman veya şebek dışı kaldığımız zaman o klasik ağaçlı temaya geçöiyor... quote:
Orjinalden alıntı: sarıkanaryam quote:
Orjinalden alıntı: lonely_wolf ilk izlenimler gayet güzel. şimdilik iki tane canımı sıkan şey oldu. 1. si çağrı melodileri kısıtlı , 2. si çekitiğimiz fotolar filan direkt hafıza kartına atılamıyor. bence foto kalitesi oldukça tatmin edici. ses seviyesi güzel, kulaklıkla daha da güzel. ama şu tuş sesi menüsünü aktive edemedim gitti. tuş sesini kapadığım zaman deklanşör sesi filan da çıkmıoyr kafamı karıştırdı biraz. ayrıca ortaköy teması çok hoş olmuş. böyle mesaj gelince filan uçak geçiyor. gece yıldızlar kayıyor sabah martılar uçuşuyor filan gayety güzel olmuş. bu arada herkese iyi bayramlar quote:
Orjinalden alıntı: sarıkanaryam quote:
Orjinalden alıntı: lonely_wolf bugün itibariyle d900 üme kavuştum çok mutluyum. avea bayisinden telpa garantili 850 ytl nakite aldım. he bi de d900 fan clup a üyeliğimi talep ediyorum aramıza hoşgeldin...artık funcluptesin... telle ilgili ilk izlenimler nelerdir??? ortaköy teması mı var senin telde???? o zaman seninki yeni version..... başka varmı resim hafızada yoksa bitek ortaköy resmimi??? boğaz köprüsü falan diyen varda......
|
|
|
24 Ekim 2006; 11:37:31
|
|
|
nasıl oluyo ya versiyonla ilgili bişey mi? ben ankaradayım o ağaçlı tema var
|
|
24 Ekim 2006; 13:08:49
|
|
|
sahne programı, poz ölçümü, beyaz dengesi, ISO bunar nedir arkadaşlar? sakın fotoğraf özellikleri demeyin katliam yapmayayım uzun süre 6600 kullandığım için bunlardan uzak kalmışım
|
|
|
24 Ekim 2006; 13:44:18
|
|
|
Herkese iyi BAYRAMLAR....
|
|
24 Ekim 2006; 15:16:10
|
|
|
arkadaşlar şu tema olayı ne iş birisi açıklasın lütfen yeni versiyon yükletilmesi mi gerekiyo...
|
|
24 Ekim 2006; 15:18:06
|
|
|
beyler sizde oldumu bılmıyorum ama bende 2 sefer dir oluyo .. dun bı mesaj geldı arkadastan acma tusuna bastım ama acmadı öle dondu kaldı ve sora telefon kanadı yıne actım ama acılmadı yıne telefon kapandı 2 dir basıma gelıyo mesajı acamadı ve bende okumadan sılmek zorunda kaldım sizde oldumu böle bıse :S
|
|
24 Ekim 2006; 15:20:52
|
|
|
istanbul sınırları içindeyken ortaköy camii arkasında boğaziçi köprüsü manzaralı hareketli güzel bir tema çıkıyor. ama illere göre değişiklil gösteriyor demek ki? şu an sadece istanbul için geçerli bir özellik sanırım yoksa ankara için de bir tema hazırlarlardı,yakın zamanda o da gerçekleşir.
|
|
24 Ekim 2006; 19:20:57
|
|
|
daha ugo teknolojisi kullanılmıo arkadaşlar.... ama yeni versionlarda yeni resimler var... eğer ugo teknolojisi kullanılmaya başlanılsaydı,eski alanlarında resimleri otomatikmen deişirdi ve boğaz köprüsü manzaralı resim gelirdi... hem burda istanbul haricinde bu telefonu kullanan yokmu??...onlarda hangi resim çıkıyor???
|
|
|
24 Ekim 2006; 22:56:24
|
|
|
quote:
daha ugo teknolojisi kullanılmıo arkadaşlar.... ama yeni versionlarda yeni resimler var... eğer ugo teknolojisi kullanılmaya başlanılsaydı,eski alanlarında resimleri otomatikmen deişirdi ve boğaz köprüsü manzaralı resim gelirdi... hem burda istanbul haricinde bu telefonu kullanan yokmu??...onlarda hangi resim çıkıyor??? ankaradayım bende o çimenlik var acaba bu yeni resimler yeni versiyonla mı geliyo
|
|
24 Ekim 2006; 23:06:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yagokhan quote:
daha ugo teknolojisi kullanılmıo arkadaşlar.... ama yeni versionlarda yeni resimler var... eğer ugo teknolojisi kullanılmaya başlanılsaydı,eski alanlarında resimleri otomatikmen deişirdi ve boğaz köprüsü manzaralı resim gelirdi... hem burda istanbul haricinde bu telefonu kullanan yokmu??...onlarda hangi resim çıkıyor??? ankaradayım bende o çimenlik var acaba bu yeni resimler yeni versiyonla mı geliyo evet aynen dediğin gibi...yeni versionlarda resimler yenilenmiş.....ama ugo teknolojisine geçilince eski tellerdede otomatikmen yeni resimler yüklenecek...ve her şehirde o şehre ait güzel resimler çıkıcak ekrana.... yeni resimleri telefonculara giderek yeni versionları yükleterek elde edebilirsiniz.....
|
|
|
24 Ekim 2006; 23:22:46
|
|
|
funclup üyeleri nerede???? foruma birazenk katalım....çektiğimiz değişik ve güzel reimleri paylaşalım.... hareketli ekran koruyucularını ve güzel duvar kağıtlarını paylaşalım....... telefonumuz için güzel oyunlar bulalım ,burada link verelim.....
|
|
|
25 Ekim 2006; 11:20:12
|
|
|
arkadaşlar d900 şu an piyasadaki diğer samsung modellerinin ağabeyi.....bundan daha iyisi yok..... hatta ileride çıkıcak birçok model için bile geçerli...d840,z400 vs... hatta aynı bu modelin 3G uyumlusu gelicek.....d900 görünümlü ama önünde kamerası var... o modelden bile d900 daha iyi ...çünkü o modelde birçok özellik dahada kısılmış....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıkanaryam -- 25 Ekim 2006; 11:21:48 >
|
|
|
25 Ekim 2006; 12:40:11
|
|
|
zannediyorum ki operatörler istanbuldan başlamışlar ugo yu aktif hale getirmeye. ya da bu benim hüsn-ü kuruntum. sormak istediğim şey şu; mesela tel. ilk çıktığında alanlar da(istanbulda otuyranlar) şu anda hangi resim var?
|
|