hollanda'dan alınma diyor ilanda. içinde türkçe dil desteği var mı belli değil. TK'ya kayıt ettirirken fatura yanında gümrük belgesi de isteyebilirler, o da sakat. bana pek para yatırılacak bişi gibi gelmedi...
öle ama fiyatı çok uygun geldi yaa nerdeyse e900 ile aynı fiyat..... sorun çıkmaz heralde....linkte öle yazıyoo......
hollanda'dan alınma diyor ilanda. içinde türkçe dil desteği var mı belli değil. TK'ya kayıt ettirirken fatura yanında gümrük belgesi de isteyebilirler, o da sakat. bana pek para yatırılacak bişi gibi gelmedi...
öle ama fiyatı çok uygun geldi yaa nerdeyse e900 ile aynı fiyat..... sorun çıkmaz heralde....linkte öle yazıyoo......
Kutunun üstünde telpa yada başarı yazısını görmeden samsung almak bana biraz ters geliyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 1 Eylül 2006; 23:51:43 >
ben nokia yada yada ericssonda bu kadar karizmatik ince küçük ve bir o kadarda özellikli bir telefon göremedim hepsi bir arada rastlayamadım nokia özellikleri yapsa bile bu defada telefonun karizması olmuyor nerdeyse 1 kilo geliyor çok büyük oluyor
ancak benim görüşüm samsung'un arge takımı içinde bir LG ajanı var. zira Samsung bir cihaz çıkartmaya karar verdiğinde LG yapabildiği kadar önce (genelde), çok çok benzerini çıkarıyor. LG telefonlarına bakın, Samsung ürünlerine çok benzediğini göreceksiniz birçok modelinin ;)
mükemmel haber.......ama fiyatı inebilir.....1.054.000 yazıyo ama o linkte yazan şu yazıya dikkatinizi çekerim.....
Ürünün dağıtımına 5 Eylül 2006 tarihinde başlanması planlanmaktadır.
Dağıtım tarihinde ürünün fiyatında değişiklik meydana gelebilir. Bu değişiklik artış yönündeyse Ön Sipariş veren müşterilerimize fark yansıtılmaz, düşüş yönündeyse ortaya çıkan fark iade edilir.