Giriş | |
|
|
|
6 Ekim 2006; 16:48:42
|
|
|
birde arkadaşlar bugun öğle sıralarında bi mesaj geldi açtım baktım 4545 ttarafından gönderilmiş ama hiç bişe yazmıyo mesajda bomoboş ..virüs mü ne bu bılen varsa cevap pls
|
|
6 Ekim 2006; 17:42:38
|
|
|
kardes sanırım ole gozukmuyo ama tele girebilmen için sanırım pc studio 3 programı war onu yukledikten sonna onun içinden girebilirsin ne yapmak istiyosan istedigin menuye insallah anlamısındır
|
|
6 Ekim 2006; 22:10:30
|
|
|
eyw kardeş anladım kurcaladım biraz sonunda muzık atmayı başardım..
|
|
6 Ekim 2006; 22:31:01
|
|
|
hayırlı olsun saund iyi seçim yapmışsın
|
|
|
6 Ekim 2006; 22:45:02
|
|
|
arkadaşlar bu telesekreteri nasıl iptal edebiliriz. bilen varmı. arayan telesekreter çıkıyor diyor. neyapmalıyım
|
|
|
7 Ekim 2006; 0:34:11
|
|
|
menü den mesajlara gel oradan 6.şıktaki telesekretere gir.ayarlardan devrede şıkkını kapat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 7 Ekim 2006; 0:34:36 >
|
|
|
7 Ekim 2006; 3:04:09
|
|
|
yorumu olan yokmudur? quote:
Orjinalden alıntı: spiykezulu ya arkadaşlar telefon iyi güzel ama beni delirten bir kaç salaklığı var. neden mesaj tonunu kendi istediğim bir sey ile değiştiremiyorum. hadi bunu geçtim insan bir tane kısa beep falan koyar. işim yüzünden hergün 100 - 150 sms alıyorum çıldırtacak. sürgü sesleride sms gibi sabit değiştiremiyosun, hafıza kartına direk kaydetme gibi birşeyi eksik bırakmışlar. resim çekerken elinizi hiç ama hiç sarsmamanız lazım delirecem 2 haftadır kullanıyorum daha 1 tane net resim çekemedim. java oyun yüklemek müthiş zor araştırdım ama okadar uğraşmak bir oyun için bana çok manasız geliyor. yukarıdakilerin herhangi biriyle ilgili bir çözüm önerisinde bulunabilecek kardeşim varmıdır? sevgiler.
|
|
|
7 Ekim 2006; 9:52:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Biohazard menü den mesajlara gel oradan 6.şıktaki telesekretere gir.ayarlardan devrede şıkkını kapat. TEŞEKKÜR EDERİM
|
|
|
7 Ekim 2006; 11:51:37
|
|
|
bırı vıdeo koysun Allah askına yawwwwwww
|
|
7 Ekim 2006; 15:20:20
|
|
|
iyide arkadaşım ben kimseye ulan diye bşy demedim,kimseyede kötü bşy söylemek istemedim.kendi kendime ulan kimsede bşy demedi dedim orda amaç kötü bşy söylemek degildi..ama yinede yanlış yaptıysam özür dilerim..hepinizdenn.............. quote:
Orjinalden alıntı: rockerdem koca forumda "ulan" diyen de az çıkıyo... hayırlı olsun...
|
|
7 Ekim 2006; 15:44:56
|
|
|
ya arkadaşlar bişey sorucem ama forumda daha önce sorulduysa lütfen kusura bakmayın çünkü bu telefon için 19 sayfa yazı yazılmış :),mp3 dinlerken ses kalitesi nasıl die sorucaktım ses çıkış gücü iyimi
|
|
7 Ekim 2006; 17:25:08
|
|
|
ses konusu çok tartışıldı bu topicte
|
|
7 Ekim 2006; 18:13:21
|
|
|
şöle bi cvp atacağına iyi veya kötü desen olmazmıydı sanki 19 sayfa yazı var hepsine bakamadım,bizde forumlarda yazı yazıyoruz bu tarz bişey soranı ya konunun olduğu yere yönlendiririz ya da doğru düzgün cevap veririz.
|
|
7 Ekim 2006; 18:20:44
|
|
|
ARKADAŞLAR, tel gerçekten süper ama benim de birkaç tane beğenmediğim özelliği var. videosu bu telefona göre gerçekten kötü. eğer net bir görüntü istiyorsan sabit duran bişeyin videosunu çekmen gerekiyo o da zaten manasız. fotoğraf kalitesi gerçekten güzel ama ne yazık kı çok az bir harekette bile fotoğraf netliğini kaybediyor. bir arkadaş da bahsetmiş, mesaj sesleri sınırlandırılmış. ayrıca ben eski bi nokia kullanıcısıyım, nokia da tercihler bölümü vardı ve 5 tane farklı modu vardı zil ve mesaj sesleri için. hepsini isteğine göre ayarlıyıp snr tek bir tuşla istediğin modu seçebiliodun. bu telefonda sadece # den titreşime alınabiliyo :( sarjı en fazla 2 gün dayanıyo. ve sanırım sadece bnm tel e has bir özellik.. telefonun kızağı kaydırılmamışken sol tarafındaki tuşlara basınca kasa birazcık oynama yapıyo. en kısa zamanda aldığım yere götürücem.. bunların dışında benim için gerçekten süper bir telefon, yine de iyi ki almışım..
Ekteki dosya (1)
|
|
7 Ekim 2006; 18:35:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: javier21 şöle bi cvp atacağına iyi veya kötü desen olmazmıydı sanki 19 sayfa yazı var hepsine bakamadım,bizde forumlarda yazı yazıyoruz bu tarz bişey soranı ya konunun olduğu yere yönlendiririz ya da doğru düzgün cevap veririz. dostum iyi yada kötü yazmayı bende biliyorum benim görüşüm ne iyi nede kötü.. ses kalitesi olarak güzel ses çok net ama ses seviyesi beni tatmin etmiyor. ben direk iyi yada kötü yazmak istemedim birkaç sayfa öncesine dönüp yazılanları okuyup ona göre karar vermeni istedim. En azından birkaç kişinin yazdıklarını okuyup ona göre karar verirsin. Umarım anlamışsındır amacımı.
|
|
7 Ekim 2006; 20:20:55
|
|
|
bende bügün d900'lülerin kervanına katıldım bundan önce D600 kullanıyordum ve tek kelimeyle MükemmeLL!!. Peşin fiyatına 890 'a aldım başarı garantili fiyat buldugum en iyisiydi sizce nasıl ? birde d900 klübüne benide eklerseniz sevinirim ...
|
|
|
7 Ekim 2006; 23:46:09
| | | |