selam bende yenıyım benıde uye yaparsanız sevınırım D900 fun club e bi sorum olcak gerçı cok sorum var ama aklıma gelen yok suan ..
1. ben camera ayarlarında Gece modunu bulamadım , yokmu yoksa telefonda.. ayrıca flaş ı actıım halde hemen hemen hiçbi etkisi olmuyo hiç aydınlanma yok . ..
2. arkadaşta 6680 var akşam evde oda ışıgında camera ile resim cekerkene saga sola cevirirken telefonu göruntude bi bozukluk olmuyo ama d900 de hafıfce sagaa veya sola cevırdımde hemen goruntu kaıyo bulanıklaşıyo , acil cevap yazan olursa sevınırım ...
3. ha bide calınmasına karsı güvenlık ayarına girdim şifre istedi ne şifresi o acaba :S
yarın akşam gidiyorum telefonu almaya kafayı yicem artık 24saat daha nası beklerim bilmiyorum gece uyku girmiyo gözüme..ya arkadaşlar birde özellikle söylüyorum ŞU EKRANA TOZ KAÇMA MUHABBETİNİ KAPATMAYALIM D900 KULLANAN HERKES YAZSIN KİMLER BU KONUDA ŞİKAYETÇİ KİMLER DEGİL AYDINLATSINLAR YENİ TELEFON ALACAKLARI..BENCE ÇOK ÖNEMLİ Bİ KONU O YÜZDEN BUNUN ÜZERİNEDE KONUŞALIM BİRAZ ÇOK SİNİR BOZUCU BİR DURUM...
benim telefon ara sıra donup kalıyor gelen çağrıları almıyor kapatıp açınca düzeliyor bu neden olabilir arkadaşlar virüs olabilirmi bu mp3 çalar da ve video oynatmada ileri geri sarma olayı yok
Hangi şehirde yaşıyorsun hocam?? Ankara'da sorduğum çoğu yer aynı fiyatı verdi neredeyse..
sana ele ayağa düşmeyecek ve karizma bir tel tavsiye ediyorum arkadaşım z400 fiyat 800 ytl
Hocam bu tel D500 ün upgrade edilmiş versiyonu gibi sanki ya..
Z710 oldukça güzel gibi ama onun ne zaman geleceği muamma galiba...O yüzden D900 e iyice yönelmiş vaziyetteyim..
hadi hayırlısı o zaman, ama bu z400 ün bazı açılardan bence d900 e göre ayrı bir havası olacak bride siyahı gelirse, mesela foto kalitesi 2mp olmasına rağmen d900 iyi gibi, ses yüksek, batarya iyi, malzeme çok iyi,ekran aynı, kızağı çok daha iyi, mesajlara bile ayrı standart melodilerin dışında ses ayarlayabiliyorsun bir tek videosu sanırım 3gp oda herhalde d900 ün mp4 üyle aynı olur.