selam arkadaşlar d900 sevdasına bu siteye üye oldum temmuzdan beri takip ediyorum önce e900 almayı düşünüyodum sonra d900 çıktı onu bekledim beklemekten içime fenalık geldi ben sarıkanaryam gibi gri tuştakımı beyaz olanı istiyorum ama o rengin üretilmediğini duydum ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama artık beklemek istemiyorum bordo olanı piyasaya çıktımı bilen var mı son çare onu alıcam artık. Aşık olunası bi tel bu yeter bekledim dimi
selam arkadaşlar d900 sevdasına bu siteye üye oldum temmuzdan beri takip ediyorum önce e900 almayı düşünüyodum sonra d900 çıktı onu bekledim beklemekten içime fenalık geldi ben sarıkanaryam gibi gri tuştakımı beyaz olanı istiyorum ama o rengin üretilmediğini duydum ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama artık beklemek istemiyorum bordo olanı piyasaya çıktımı bilen var mı son çare onu alıcam artık. Aşık olunası bi tel bu yeter bekledim dimi
Bu arada benide fana üye yaparsanız sevinirim
ok..elbette üye olabilirsin.....
türk sitelerinde o renkte gösterilio ama sadece tanıtım amaçlı...... yani şu an sadece siyah rengi mevcut...... bordo renginin bizim istediğimiz modlden daha geç geliceğini sanıyorum.....
off aga naptın sende ya çizecen güzelim telefonu yazık olmasın sana tavsiyem sol cebe bozuk para,anahtar vs.sag cebinede sadece telefonu ve kagıt paraları koy ben öyle yapıorum çizilmesin diye birde şu bez taşıma çantasınada açıklık getirelim satış paketinde veriliyomu yoksa piyasada bulunurmu..sen telefonu aldıgında kutudan çıktımı.bilgin varsa aydınlatırsan sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
D 900 ü 1 haftadır cebimde anahtarla taşıyorum. Çizilmedi.
arkadaşlar bu telle ilgili birkaç sorum olacak..cevaplarsanız sevinirim
1-daha önceki samsung modellerinde telefon rehberi telefon hafızası+sim karışık görülüyordu..bunda da aynı hata var mı? 2-resim ve videolar tam ekran seyredilebiliyor mu? 3-d600 e java yüklemek başlı başına bir dertti..birsürü kod girilmesi gerekiyordu..aynı problem d900 de de var mı? 4-mp3 player arka planda çalışabiliyormu? saygılar
1.aynı hata yok.. 2.ikiside tam ekran oluyor... 3.bi bilgim yok... 4.evet çalıyor.....
bu gün telefonu aldım..950 ytl verdim telpa garantili...ne yazık ki 1-aynen d600 deki gibi sim ve tel hafızası bir arada..simi silmek gerekiyor ayrıntılı rehber görünümü için 2-videolar tam ekran oluyor ama resimler sadece tel hafızasına kayıtlı ise tam ekran görülüyor..memory carrdakiler tam ekran olmuyor.. 3-yine aynen d600 deki gibi java uygulama yüklemek zor..hatta buna yüklemek imkansız çünkü java kodunu bulmak gerekiyor.. 4-tek farkı bu olsa gerek mp3 uygulaması arka planda çalışabiliyor...klasik samsung işte..bu kadar büyütmeye gerek yok bence...