Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: bilgi...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: bilgi... Sayfa: <<   < önceki  151 152 153 154 155 156 157 158 159 [160]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bowers wilkins

15 Mayıs 2009, 14:50:09  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

d900i makro örneğim

Ekteki dosya (1)

PANASONIC 42PV500E PLAZMA TV - SONY KV-29XL70E FLAT TV - SONY RDR-HX520 80 GB DVD RECORDER - SAMSUNG VCD PLAYER - CREATIVE GIGAWORKS S750 - CREATIVE DDTS-100 DECODER - SUNNY 1030DCI SKY - NEXT 2000FTA USB - BELKIN PUREAV SURGEMASTER - SONY NW-A1000 WALKMAN - CANON POWERSHOT S5IS
bowers wilkins

15 Mayıs 2009, 19:56:08  

quote:

Orjinalden alıntı: Ultimate_QzaN

bu telefonu 1.5 yıl kullandım hayatımda kullandığım en dandik tel bu arada önceki tellerim

nokia 3310
sony e t280
nokia 6230i
samsung x160
SAMSUNG D900İ Silver(2007 de aldım)
samsung e250
nokia n70
nokia 6300
nokia n73 me
NOKİA 5800 XPRESS MUSİC BLACK

neden derseniz tel 8 kere servise gitti kızaktan dolayı ayrıca ufacık düşmede ben tel cebimdeyken düştüm normal yürürken

ekran kırıldı orjinal değiştirdim kapağı kvkda bu sefer elimden düştü yine kırıldı ve yaptırmadım ekranı kırık duruyo hala

kamerasına,mp3 player özelliğine falan hiç girmiycem bi tane adam gibi foto çekmezmi bi tel

aşırı dandik bi tel BENCE bana zararı 1.5 sene beni oyalama--600 tl kendisi 100 tl orjin ekran kvk servise 8 kere giidp gelme 50 tl
psikolojik etki paha biçilemez

750 tllik kazık şuan bp beleş verio

aynı zamanda ben alırken 650 tl olan n73 hala 500 tl sıfırı

siz düşünün artık

demekki çekmeyi bilmiyorsun hocam 2 seneye yakındır kullanıyom hiç bir problem olmadı daha telde resimleride gayet iyi şuanki fiyatına göre 2 gb ta kart taktım yeterli sen beğenmediysen bayıl 800 900 nokia al

PANASONIC 42PV500E PLAZMA TV - SONY KV-29XL70E FLAT TV - SONY RDR-HX520 80 GB DVD RECORDER - SAMSUNG VCD PLAYER - CREATIVE GIGAWORKS S750 - CREATIVE DDTS-100 DECODER - SUNNY 1030DCI SKY - NEXT 2000FTA USB - BELKIN PUREAV SURGEMASTER - SONY NW-A1000 WALKMAN - CANON POWERSHOT S5IS
erdincbz

21 Mayıs 2009, 24:55:16  

arkadaşlar ucuza 2. el çıkma falan d900 ekran bulabilir miyim?

BabyIcey

21 Mayıs 2009, 19:32:32  

quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

d900i alicam hediye..
kullanan arkadaşlar soyulma olayı başlarına geldi mi? yazabilen herkes yazsın lütfen..
mesela 3 senedir kullanipta hiç soyulma olmayan var mı?

Merhabalar, Soyulma durumu Telefonun kullanımına göre değişebilir. Örneğin benim Çalışırken cebimde bir yerlere temas ettiği için üst kısımlarda ufak soyulmalar oldu...(Yaklaşık olarak ta bir yıldır kullanıyorum.)

HP PAVILION DV6650et Notebook | samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn
borntobewild

22 Mayıs 2009, 11:04:00  

Arkadaşlar daha önce bu başlığa yine yazmıştım fakat format attıktan sonra dahi çözülmedi problemim.d900i telefonumda kulaklık taktığım zaman karşı tarafa sesim gitmiyor.Farklı kulaklıklarda denedim değişmedi.En son teknik servise götürmeyi düşünüyorum , Türkiye çapında teknik servis telefonlarına nerden ulaşabilirim bilen var mı? ya da bu problemi nasıl çözebileceğime dair fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borntobewild -- 22 Mayıs 2009; 19:33:29 >

Will you, walk me
To the edge again
Shaking, lonely, and I am drinking again
Woke up tonight and no one's here with me
I'm giving in to you

Ghett0C0wb0y

22 Mayıs 2009, 23:44:29  

quote:

Orjinalden alıntı: borntobewild

Arkadaşlar daha önce bu başlığa yine yazmıştım fakat format attıktan sonra dahi çözülmedi problemim.d900i telefonumda kulaklık taktığım zaman karşı tarafa sesim gitmiyor.Farklı kulaklıklarda denedim değişmedi.En son teknik servise götürmeyi düşünüyorum , Türkiye çapında teknik servis telefonlarına nerden ulaşabilirim bilen var mı? ya da bu problemi nasıl çözebileceğime dair fikri olan?

www.samsung.com.tr yetkili servisler kısmından öğrenebilirsin

samsung servis merkezleri ile sorunun daha çabuk çözülür..

tipolu

19 Haziran 2009, 23:43:35  

herkese selam arkadaşlar bende bu telefondan bugün aldım, fakat alır almaz moralim bozuldu :(
menüde gezinirken yapamadığım şeyleri yazıyım bana yardımcı olabilirmisiniz;

1- menüde gezinirken açılır menü geliyor sürekli bunu kapatabilir miyiz? çok karışık gösteriyor menüyü,
2- çektiğimiz fotoğrafların ve videoların otomatik hafıza kartına kaydetmesini nasıl yapabiliriz?
3- rehber görünümünü sadece tel hafızası yada sadece sim hafızası olarak nasıl ayarlayabilirim?

bunlar için 1 saattir uğraşıyorum yapamadım yardım edermisiniz?

Bir Kumbaramı ki İnternet Ekledikçe Dolsun?
Sen Yinede Ekle Lazım Oldukça Bulunsun...
Sevgiyle Kalın Dostlar...
dasdardly

20 Haziran 2009, 1:04:49  

arkadaşlar merhaba...bu konuda bilgim yok...samsung d900i cep telefonum vardı iki gün öncesine kadar çok sağlamdı ama ben sinirlenip onu yere çarptım telefoncuya götürdüm ve ekran kırık mış kasadada hasar varmış ama telefon çalışıyor yani bana 150 lira masraf çıkartıyorlar.bunun kasasını veya ekranını daha ucuza bulabilceğim bi yer varmıdır(antalya lıyım)veya burada aynı konudan yaptırmış arkadaş varsa bana yardımcı olabilirmi..bunu acilen haletmem gerekli çünkü daha ailem görmedi telefonu yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim ..

XLeNoNz

28 Haziran 2009, 9:44:48  

quote:

Orjinalden alıntı: tipolu

herkese selam arkadaşlar bende bu telefondan bugün aldım, fakat alır almaz moralim bozuldu :(
menüde gezinirken yapamadığım şeyleri yazıyım bana yardımcı olabilirmisiniz;

1- menüde gezinirken açılır menü geliyor sürekli bunu kapatabilir miyiz? çok karışık gösteriyor menüyü,
2- çektiğimiz fotoğrafların ve videoların otomatik hafıza kartına kaydetmesini nasıl yapabiliriz?
3- rehber görünümünü sadece tel hafızası yada sadece sim hafızası olarak nasıl ayarlayabilirim?

bunlar için 1 saattir uğraşıyorum yapamadım yardım edermisiniz?

açılır menü nedir anlayamadım. Ama 2 ve 3 malesef mümkün değil. İlk önce telefona kaydediyor ondan sonra bellek kartına atıyorsun. Rehberde de simde ki ve telefonda ki numaralar birlikte gösteriliyor, senin dediğin şekilde olmuyor.

İmza Kağıda Atılır..
splendour.rrr

28 Haziran 2009, 9:55:24  

quote:

Orjinalden alıntı: BabyIcey

quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

d900i alicam hediye..
kullanan arkadaşlar soyulma olayı başlarına geldi mi? yazabilen herkes yazsın lütfen..
mesela 3 senedir kullanipta hiç soyulma olmayan var mı?

Merhabalar, Soyulma durumu Telefonun kullanımına göre değişebilir. Örneğin benim Çalışırken cebimde bir yerlere temas ettiği için üst kısımlarda ufak soyulmalar oldu...(Yaklaşık olarak ta bir yıldır kullanıyorum.)

bendede soyulma oldu ama telefonu çok hor kullandım sorunun benden kaynaklandığını düşünüyorum bence hediye olarak iyi tercih

soul_collector

5 Temmuz 2009, 15:02:58  

Arkadaşlar 2 yıldır D900i kullanıyorum.Şuana kadar hiç problem yaşamadım çok iyi bakıyorum telefona ama 2 gündür şöyle bir sorun yaşıyorum;Telefonun kızağını ittirdiğimde ekran kayıyor,yani ekrandaki renkler birbirine karışıyor,kızağı kapattığımda tekrar düzeliyor.Problem nedir acaba?Bu konuda yardımcı olabilecek,bilgi verebilecek bir arkadaş var mı? Teşekkürler..

Dewil_may_cry

5 Temmuz 2009, 18:13:06  

quote:

Orjinalden alıntı: soul_collector

Arkadaşlar 2 yıldır D900i kullanıyorum.Şuana kadar hiç problem yaşamadım çok iyi bakıyorum telefona ama 2 gündür şöyle bir sorun yaşıyorum;Telefonun kızağını ittirdiğimde ekran kayıyor,yani ekrandaki renkler birbirine karışıyor,kızağı kapattığımda tekrar düzeliyor.Problem nedir acaba?Bu konuda yardımcı olabilecek,bilgi verebilecek bir arkadaş var mı? Teşekkürler..

ekrana giden kablolarda temassızlık var bi servise bi telefoncuya filan gidip derdini anlatsan max 5 dk da hallolur kolay gelsin

samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn

soul_collector

5 Temmuz 2009, 19:16:23  

Ekran tamamen siyah artık :) Teşekkürler arkadaşım,yarın bir telefoncuya göstereceğim.

asi_gitarist

8 Temmuz 2009, 19:25:39  

arkadaşımın telefonu bundan ve hafıza kartı almamı istedi. ilk mesajda 1gb sıkıntısız çalıştırır yazılmış ama 1gb az ve daha fazlasını kaldırabilir diye düşünüyorum. en azından 2 almak istiyorum ancak 4-8 falan deneyen varsa aleti kastırıp kastırmadığını yazabilir mi?

desx

10 Temmuz 2009, 21:29:54  

merhabalar arkadaşlar foruma i550w aldıktan sonra katılmıştım 9 ay evel o yüzden D900i klübünün olup olmadığına bakmamıştım. şimdi yeni gördüm benim eski telefonum D900i ve çok severim bu cihazı ama 2 seneye yakın zaman geçti alalı ve 2 ay evel şebeke sorunları sebebiyle servise gönderdim ve anakart çatlamış fiyatı fazla tuttuğundan isteseniz de yapamayız ve anakart çatlağı kullanıcı hatası dediler. acaba bu sorunu bir telefoncuda halledebilir miyim ya da başka çözüm yolu olan var mı saygılar.

Chandler B.

11 Temmuz 2009, 16:48:18  

Var

Git Metro'dan yeni bir tane al Çok daha ucuza mal edersin (eğer anakart çatlağı ise).

PS: Kimin D900'ü olmadı ki ? hehehe...benim de vardı
Sonra o, bedava telesekreteri kaldırıp radyo koymak gibi bir saçmalık yaptılar, ( I ) modelini almadım o yüzden.

Disce quasi semper victurus; vive quasi cras moriturus
desx

11 Temmuz 2009, 16:58:09  

üstadım yakaladın beni burada işte tecrübe nasıl buldun hakkaten

peki üstadım anakart çatlağı kullanıcı hatası mı sayılıyo ya of seviyordum ben bu cihazı ya radyo bana daha çok lazımdı o yüzden telekskreter olduğunu bilmiyordum ilkinde

Chandler B.

11 Temmuz 2009, 17:03:33  

D900'de bedava teleskreter vardı. İster hazır mesaj koyuyordun, abla konuşuyordu, istersen kendin kaydedip karşılama sesi olarak da
kullanabiliyordun.

Ama, D900i'de bunu kaldırıp, radyo koydular. Manasızlık abideleri ve birtakım ufak değişiklikler yaptılar, kamerayı falan biraz güçlendirdiler gibi.

Velhasıl, güzel telefondur Gümüşü de siyahı da.

PS: Bulurum ben

PS: Hangi servis "sen yapmadın,eyvallaaa" diyo ?!?!? Şimdiye kadar böyle bir servise rastladın mı sen ?
Yıldırım çarpsa "senin hatan"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler B. -- 11 Temmuz 2009; 17:05:21 >

Disce quasi semper victurus; vive quasi cras moriturus
desx

11 Temmuz 2009, 17:07:32  

ya i550w hikayem zaten biliyosun üstadım ama D900i garantide diye seviniyordum of ya ne biçim iş bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 11 Temmuz 2009; 17:08:00 >

psiko53

17 Eylül 2009, 5:40:28  

electroworld de 199 tl almayı düşünüyorum sizce aliyim mi?

You'll Never Walk Alone
desx

17 Eylül 2009, 21:23:46  

Bence al hocam, 3G WiFi ve GPS kullanmayacaksan harika bir telefon.

TheHandOfGod

Sisteme Gözat

28 Eylül 2009, 1:28:59  

Mesaj sesi değiştirilemiyor değil mi arkadaşlar ???
Tema olayı yok sanırım ?
birde güzel wallpaper falan indirebileceğim site var mı ?

telefonum D900i . uzun zamandır kardeşimdeydi şimdi ben aldım geri de merak ettim bu soruları

● Galatasaray SK ●
● Elano Blumer ● Kader Keita ●
● Arda Turan ● Milan Baros ● Harry Kewell ●
Chevher

Sisteme Gözat

28 Eylül 2009, 2:05:45  

quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

Mesaj sesi değiştirilemiyor değil mi arkadaşlar ???
Tema olayı yok sanırım ?
birde güzel wallpaper falan indirebileceğim site var mı ?

telefonum D900i . uzun zamandır kardeşimdeydi şimdi ben aldım geri de merak ettim bu soruları

d900i kullanmıyorum ama samsungum var.Mesaj sesi bildiğim kadarıyla değiştiriliyor.Tema ise yok.

Ben içeri düştüğümden beri güneşin etrafında on kere döndü dünya
Ona sorarsanız: ’Lafı bile edilemez, mikroskopik bi zaman...’
Bana sorarsanız: ‘On senesi ömrümün...’
Bir kurşun kallemim vardı, ben içeri düştüğüm sene
Bir haftada yaza yaza tükeniverdi
Ona sorarsanız: ’Bütün bi hayat...’
Bana sorarsanız: ‘Adam sende bi hafta...’
desx

28 Eylül 2009, 19:27:41  

D900i'de mesaj sesi fazladan eklenemiyor, kendi sesleri kullanılabiliyor. Tema ise yine kendi teması var. Duvar kağıdı için bir site yok aklımda ama bakar yazarım.

mapavrili53

9 Ekim 2009, 15:38:35  

arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var:D ne yaptım ne ettim en sonunda d900inin imeisini sıfırladım.ve sebeke çekmez oldu.servise vermeden makinayı nasıl duzeltebilirim imeisini.yardımcı olursanız sevinirim:D

kocaelisporLu

9 Ekim 2009, 19:58:14  

bence d900i şans meselesi kimine güzel tel çıkıyo kimine dandik beinm k, 7 aydır var 0 sorun.

wodca

10 Ekim 2009, 24:41:35  

ya beyler şimdi arkadaş geçenlerde resim attı benim tel.e onun teli nokia sonra o resimleri hafızaya attım ve usb ile pc ye atıcaktım ama resimler açılmıyor hata veriyor. acaba bunun bi çözümü varmıdır???

desci

4 Kasım 2009, 1:45:25  

Beyler bu telefonu en ucuz nerden alırız? Daha önce de vardı ama maalesef bozuldu ve sattım. Şimdi aynından almak istiyorum. D900 veya D900i farketmez. 200 lira civarına alabilir miyim sıfırını? Ankara ve İstanbul'dan alabilirim.

BabyIcey

4 Kasım 2009, 19:45:02  

desci
Teknosa da 285.00 TL / Hepsiburada da 268.99 TL
Saygılar

desci

4 Kasım 2009, 21:20:09  

quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

desci
Teknosa da 285.00 TL / Hepsiburada da 268.99 TL
Saygılar

Dostum sağol vatanbilgisayardan aldım 270 civarı, aşağı yukarı aynı heryerde zaten. Aldığıma pişman oldum ama, daha önce de d900'üm vardı ama dubai'den gelmişti ve çok sağlamdı. Çok hor kullanmama rağmen 2 sene dayandı bana.

Bugun gittim telefonu aldım, servis elemanıyla beraber kontrol ederken kızağının düzgün çalışmadığını gördük. Kabul etmedim o telefonu, teşhirdeki telefonu vermeye kalktı, onu da kabul etmedim. Kapalı kutuda başka istedim. Bu kutudaki telefonu da kontrolde açtık, bi sorun yok gibi göründü, ben de alıp eve geldim.

Eve geldiğimde telefon kendiliğinden kapanmıştı, şarjı vardı halbuki. Telefonu tekrar açtım ama bu sefer de kızağı güzel çalışmıyor. Yarın gidip para iadesi isteyeceğim. Nokia N73 yada 6500 Slide var, tavsiye eder misiniz?

BabyIcey

4 Kasım 2009, 22:16:17  

desci
Öncelikle Geçmiş olsun. Evet kızaklarda sorunlar olabiliyor, benim telefonumun kızağında da sorun var.(sürtünme ve zorlanma) Almak istediğiniz modelleri kullanmadığım için kesin birşey söyleyip sizi yanıltmak istemem ama kullanıcaların mesajlarına bakıp, konuşabilir ve karar verebilirsiniz.

Nokia N73 için : http://forum.donanimhaber.com/m_9597862/tm.htm

Nokia 6500 Slide için : http://forum.donanimhaber.com/m_18666727/mpage_1/key_Nokia%2C6500%2Cslide//tm.htm#35503922

desci

4 Kasım 2009, 23:22:51  

quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

desci
Öncelikle Geçmiş olsun. Evet kızaklarda sorunlar olabiliyor, benim telefonumun kızağında da sorun var.(sürtünme ve zorlanma) Almak istediğiniz modelleri kullanmadığım için kesin birşey söyleyip sizi yanıltmak istemem ama kullanıcaların mesajlarına bakıp, konuşabilir ve karar verebilirsiniz.

Nokia N73 için : http://forum.donanimhaber.com/m_9597862/tm.htm

Nokia 6500 Slide için : http://forum.donanimhaber.com/m_18666727/mpage_1/key_Nokia%2C6500%2Cslide//tm.htm#35503922

Çok sağol üstat. Telefonu beğenerek aldım ama sıkıldım artık git değiştir, bir sürü prosedür var zaten. Linklerden araştırdım. 6500 Slide beğendim, para iadesini yaptırabilirsem alacağım.

İlgilendiğin için teşekkür ederim.

.Uğur.

5 Kasım 2009, 15:45:57  

Arkadaşlar şöyle bişey sorucam bende.Telefonum d900 ve internet paketi aldım.Msnye ebuddyden giriyorum fakat msn kişi listem gelmiyor.Hangi programı önerirsiniz acaba?

Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkında...
BabyIcey

7 Kasım 2009, 18:35:17  

quote:

Orijinalden alıntı: .Uğur.

Arkadaşlar şöyle bişey sorucam bende.Telefonum d900 ve internet paketi aldım.Msnye ebuddyden giriyorum fakat msn kişi listem gelmiyor.Hangi programı önerirsiniz acaba?

Buyrun : http://forum.donanimhaber.com/m_6704865/tm.htm

Sayfa:   <<   < önceki  151 152 153 154 155 156 157 158 159 [160]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: bilgi... Sayfa: <<   < önceki  151 152 153 154 155 156 157 158 159 [160]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Wii Sports Resort
Daha fazla spor ve daha hassas kontroller.
Leadtek'den tek PCB'de GTX295
Nvidia'nın tek PCB GTX295 çözümü mercek altında!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız