bu telefonun görünüşü süper... karşınıza koyup izleyin... kamerasıda süper istediğiniz gibi fotoğraf çekin.. ekran kalitesi gerçekten şaşırtıcı derecede iyi
ses konusuna gelincede ben d900 den önce w800i kullanıyordum.. d900 onun kadar ses vermiyor ama ona yakın sayılabilir eğer benim telefonda en önem verdiğim şey ses diyorsanız sonyericsson walkman telefonlarını alın.. eğer hepsi bi arada beni tatmin etsin diyorsanız d900 size göre
lütfen telefonun sesi hakkında bilgi ver arkadaşım.kafayı bu ses olayına taktım sonyericsson un walkman telleri gibi bu telden ses alabilecez mi
ben de bu forumda okuduğum kadarıyla ses konusunda endişeliydim ama bence sesi oldukça iyi ama şöyle de bi durum var, benim daha önce kullandığım telefonlara kıyasla iyi. benim bi önceki tel 6600. ben o yüzden iyi diyor olabilirim.. başka arkadaşların yorumlarına da bakıp öyle karar versen daha mantıklı bi sonuç çıkarırsın..
arkadaşlar samsungta çalışan bir arkadaşta tanıtım amaçlı yanında taşıdığı d900 de ortaköy teması gördüm.serviste yükletebileceğimi söyledi.enfesti bogaz köprüsü gözüküyordu.geceleyinde bogaziçi köprüsü ışıkları yanıyormuş.gündüz mesaj geldiğinde uçak geçiyormuş.gecede havai fişek patlıyormuş.şu temaları bir bulsak.çok güzel temalar olduğu kesin
beyler merhaba bende bugun gidip d900 aldım,ama bi turlu batarya kapagını acamıyorum :( cok mu zor acılıyo bu kapak yoksa kolay yolu varda ben mi bulamadım :) kullanım kılavuzunda resime gore bakılınca bastırıp çekince acılıyo gozukuyor ama olmadı :)iyi geceler
hayırlı olsun kardeş telefonun. şimdi sana da sorayım zil ses leri ve mp3 nası ses veriyor . sesi güzelmi beğendin mi? sesi arttırma yolu varmı .fw falan diyolar ne dersin.