Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: bilgi...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: bilgi... Sayfa: <<   < önceki  148 149 150 151 152 153 154 [155] 156 157   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ahmet_d

1 Eylül 2008; 1:23:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

farukk arkadaş bu samsungpro sitesindeki şeyler için hala bi gelişme olmadı mı.
Birde d900 da çok güzel bi özellik olan rasgele duvar kağıtları özelliğiyle ilgili bi program falan yok mu fotoğrafları değiştirmek gibi...

Sen Vodafone gibi anı yaşarken ben Turkcell gibi seni her yerde çekemem
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Eylül 2008; 8:11:37 

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

farukk arkadaş bu samsungpro sitesindeki şeyler için hala bi gelişme olmadı mı.
Birde d900 da çok güzel bi özellik olan rasgele duvar kağıtları özelliğiyle ilgili bi program falan yok mu fotoğrafları değiştirmek gibi...

öyle bir özellik bulunmuyor
quote:

wertyu361 Tarih 31 Ağustos 2008; 22:11:50
yha arkdaşlar cuamrtesi günü d900i aldım fakat kutusunun için den yazılım cd çıkmadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin çok endişeliyim

www.telpa.com.tr de tel modelini seç oradan yükleme seçeneğinden o cd yi bulabilirsin için samsungpc stüdyo yazılımı var

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

Madheus

1 Eylül 2008; 17:45:32 

Arkadaşlar D900 telefonumun kamera ayarları ile oynadım fakat pişman oldum çok kötü çekiyor düzeltemiyorum da..

Net çekim ayarları nelerdir ?

==>Madheus<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
ozi91

1 Eylül 2008; 18:12:32 

sayın D900İ telefon kullanıcıları
sizlere bir sorum olacak uyandırma ayarını yaptıktan sonra telefon açıksa sorun yok ayarladığın saatte çalıyor birde telefonu kapattım deneyeyim dedim olmadı bu özellik yokmu? yoksa ben mi beceremedim telefonun böyle bir özelliği yokmu? eğer yok ise ne yapabilirim vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Eylül 2008; 18:24:38 

quote:

Orjinalden alıntı: Madheus

Arkadaşlar D900 telefonumun kamera ayarları ile oynadım fakat pişman oldum çok kötü çekiyor düzeltemiyorum da..

Net çekim ayarları nelerdir ?

boyut en büyüğü seç ıso otomatik otomatik netleme otomatik diğerleri ni çekeceğin bölgeye göre ayarla

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

arinc_3222

Sisteme Gözat

2 Eylül 2008; 12:56:26 

Evet Dün itibariyle telefonum elime ulaştı herşey güzel hoş daha herhangi bir sıkıntısını görmedim telefonun, gün geçtikçe öğrenicez bakalım...

Bu arada benide ekleyin d900i kullanıcı listesine

Intel Pentium D 930 3.0Ghz + Artic Cooling Freezer Pro @ 4.20 GHz
Gigabyte P35C-DS3R Rev 2.0 / 2 GB Twinmos DDR2 533-672MHZ (4-4-4-12(OC)
256 MB MSI 6200TC / Lc-Power 550W / 80GB Western Digital Sata
Vestel 17"Crt / Creative inspire 2+1 + 38" Jvc 1000W Subwoofer / 16x LiteOn DvD-RW
farukkk

Sisteme Gözat

2 Eylül 2008; 15:11:42 

quote:

Orjinalden alıntı: arinc_3222

Evet Dün itibariyle telefonum elime ulaştı herşey güzel hoş daha herhangi bir sıkıntısını görmedim telefonun, gün geçtikçe öğrenicez bakalım...

Bu arada benide ekleyin d900i kullanıcı listesine

hayırlı olsun

multijet

4 Eylül 2008; 12:27:05 

3 gün önce bende d900i aldım benide listeye eklerseniz sevinirim.telefon süper 3 günde mest etti beni

2006 DOBLO VİP PREMİO 1.3 MULTİJET FÜME DOBLO TEAM
sungur 13

4 Eylül 2008; 13:12:14 

çok güzel bir tercih yapmışsınız tebrikler.acaba hangi rengini aldınız?bordo,gümüş,siyah renkleri var.bunlardan gümüş rengi 1 yıl içinde dökülebiliyor.ancak gerek özellikleri,gerekse kızak yapısı olsun memnun kalacağınız bir cihazdır d900i

ozi91

5 Eylül 2008; 15:58:39 

Soruma cevap verecek kimse yokmu??
Hayır alarm telefon kapalı ile çalışmıyor veya şöyle yapınca çalışıyor diye

farukkk

Sisteme Gözat

5 Eylül 2008; 18:22:47 

quote:

Orjinalden alıntı: ozi91

Soruma cevap verecek kimse yokmu??
Hayır alarm telefon kapalı ile çalışmıyor veya şöyle yapınca çalışıyor diye

otomatik açılış seçeneği mevcutmu mevcut ise bunu ayarlayıp daha sonra alarmı bu açılıştan 2 dakika sonraya kurmalısın

sariyeron

5 Eylül 2008; 19:35:47 

Telefon kapalı iken alarm çalışıyor özel bir ayar yapmaya da gerek yok. windows mobile cihazlar dışında kapalıyken alarmı çalmayan cihaz var mı bilmiyorum...

multijet

8 Eylül 2008; 13:13:13 

quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

çok güzel bir tercih yapmışsınız tebrikler.acaba hangi rengini aldınız?bordo,gümüş,siyah renkleri var.bunlardan gümüş rengi 1 yıl içinde dökülebiliyor.ancak gerek özellikleri,gerekse kızak yapısı olsun memnun kalacağınız bir cihazdır d900i

saol sungur13.valla ben gümüş aldım dökülme sorunuyla korkuttun beni şimdi...

2006 DOBLO VİP PREMİO 1.3 MULTİJET FÜME DOBLO TEAM
b@d0

8 Eylül 2008; 14:45:58 

bnimde artık d900i m war ekleyin beni de :) bişey soracam.. kaç saat şarj edecez ilkinde.. bi de telefona ses arttırma işlemlerini uygulasak bi sorun yaratırmı..