farukk arkadaş bu samsungpro sitesindeki şeyler için hala bi gelişme olmadı mı. Birde d900 da çok güzel bi özellik olan rasgele duvar kağıtları özelliğiyle ilgili bi program falan yok mu fotoğrafları değiştirmek gibi...
farukk arkadaş bu samsungpro sitesindeki şeyler için hala bi gelişme olmadı mı. Birde d900 da çok güzel bi özellik olan rasgele duvar kağıtları özelliğiyle ilgili bi program falan yok mu fotoğrafları değiştirmek gibi...
öyle bir özellik bulunmuyor
quote:
wertyu361 Tarih 31 Ağustos 2008; 22:11:50 yha arkdaşlar cuamrtesi günü d900i aldım fakat kutusunun için den yazılım cd çıkmadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin çok endişeliyim
www.telpa.com.trde tel modelini seç oradan yükleme seçeneğinden o cd yi bulabilirsin için samsungpc stüdyo yazılımı var
sayın D900İ telefon kullanıcıları sizlere bir sorum olacak uyandırma ayarını yaptıktan sonra telefon açıksa sorun yok ayarladığın saatte çalıyor birde telefonu kapattım deneyeyim dedim olmadı bu özellik yokmu? yoksa ben mi beceremedim telefonun böyle bir özelliği yokmu? eğer yok ise ne yapabilirim vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
çok güzel bir tercih yapmışsınız tebrikler.acaba hangi rengini aldınız?bordo,gümüş,siyah renkleri var.bunlardan gümüş rengi 1 yıl içinde dökülebiliyor.ancak gerek özellikleri,gerekse kızak yapısı olsun memnun kalacağınız bir cihazdır d900i
Telefon kapalı iken alarm çalışıyor özel bir ayar yapmaya da gerek yok. windows mobile cihazlar dışında kapalıyken alarmı çalmayan cihaz var mı bilmiyorum...
çok güzel bir tercih yapmışsınız tebrikler.acaba hangi rengini aldınız?bordo,gümüş,siyah renkleri var.bunlardan gümüş rengi 1 yıl içinde dökülebiliyor.ancak gerek özellikleri,gerekse kızak yapısı olsun memnun kalacağınız bir cihazdır d900i
saol sungur13.valla ben gümüş aldım dökülme sorunuyla korkuttun beni şimdi...