Yarın elime ulaşır büyük ihtimalle. Ondan sonra sorularıma hazırlı(sabırlı ) olun ...
Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci,bira içmez ağlardı, babası değirmenci. Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... -çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
...geleceksin, belki çok seveceksin, zamanı gelince gideceksin...Birlikte ölecek miyiz?
Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci,bira içmez ağlardı, babası değirmenci. Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... -çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
...geleceksin, belki çok seveceksin, zamanı gelince gideceksin...Birlikte ölecek miyiz?
bu kadar dandik olduğunu bilseydim değil 349, 299'a 199'a bile almazdım...
neden?
1- fotoğrafları her seferinde 001 numaradan başlayarak numaralandırdığı için aynı klasöre atamıyorsun,
2- bilgisayardan hafıza kartına hiçbişey atamıyorsun.... tüküreyim böyle hafıza kartının içine
3- hafıza kartına attığın resimleri göstermesi-açması 1,2 dakika sürüyor. resmen kitleniyor...
4- sadece yandan bir girişi var tüm bağlantılar burdan yapılıyor, üstündeki lastiği takıp çıkarmaktan bıktım...
5- hergün şarj etmekten bıktım...
6- daha ne söyleyim, şıklığına aldandım. bu saçmalıklarla uğraşmaktan bıktım...
sonuç;
bu telefon 299 lira etmez... almayı düşünenler eğer bütçeleri müsaitse "soul" modelini alsınlar. aradaki farka kesinlikle değer...
4 maddedeki sorun ile ilgili telpanın verdiği cevap
Bellek kartımdaki resimleri görüntülemek çok uzun sürüyor. Ne yapmalıyım?
El cevap=Hafıza karıtınızda resimler bölümüne girdiğinizde, size ilk olarak ön izleme (tüm resimlerin bir arada küçük boyutlarda görüntüsünü) oluşturmaktadır.
Girdiğiniz klasörde fazla sayıda resimin bulunması ön izlemelerin oluşturulmasının uzun sürmesine neden olmaktadır.
Çözüm olarak resimlerinizi kalasörlere bölmenizi tavsiye ederiz. Örnek olarak onar onar yada onbeşer onbeşer klasörlere ayırdığınız resimlerin ön izlemesinin oluşturulması daha kısa sürecektir.
Bu işlemleri yağtığınız halde cihazınızın sahip olduğunuz model diğer cihazlara göre daha yavaş olduğunu düşünüyorsanız Telpa Teknik Servis ile iletişime geçmenizi öneririz.
D900 ile bluetooth kulaklık kullanan varmı? Varsa ne marka ve model kullanıyor. Ben bi tane aldım (Minton MBT-811)ama bi türlü bluetooth u görmedi. Bletooth kulaklık versiyonu 1.2 idi. Geri gönderdim bozuk diye ama acaba telefondan da olabilirmi diye aklıma gelmedi değil. Gerçi nokia ve motorola ile de denedim onlarda görmedi kulaklığı... D900 modeli acaba 1.2 versiyonu ile mi bağlantı kurabiliyor?
jabra bt 150 uyumludur.
bazı arkadaşlar usb ile bilgisayarda hafıza kartını göremediklerini ve karta bişey yükleyemediklerini yazmıslar bilmiyorsanız konusmayında insanları yanıltmayın bari tamer_kajmeran arkadaş http://forum.donanimhaber.com/m_9027995/mpage_153/key_/tm.htm#24817900 mesajında anlatmış nasıl olacağını
dün öğlen kardeşime Esenler carfurdaki avea dan D900i aldım kutusunda yok yok 1 GB kart televizyona bağlantı kablosu bilgisayar bağlantı kablosu kulaklık CD gibi... 12 ay taksitle 320 ytl. ye aldık... valla telefonun özelliklerine bayıldım. Gözüm kaldı kardeşimin telefonunda. umarım nazara gelip bozulmaz
Bişey soracam arkadaşlar telefonun sürgülü kapağını hareket ettirirken bir müzikli gelmesi gerekiyormu. bir arkadaşamda gene samsung un eski bir modelinde bu tarz kapaklı telefonunda kapağı hareket ettirirken ses geliyordu. güzel bir uygulamaydı. bundada varsa nereden doğru aktif hale getirebiliyoruz acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asker3457 -- 4 Ağustos 2008; 16:12:52 >
dün öğlen kardeşime Esenler carfurdaki avea dan D900i aldım kutusunda yok yok 1 GB kart televizyona bağlantı kablosu bilgisayar bağlantı kablosu kulaklık CD gibi... 12 ay taksitle 320 ytl. ye aldık... valla telefonun özelliklerine bayıldım. Gözüm kaldı kardeşimin telefonunda. umarım nazara gelip bozulmaz
Bişey soracam arkadaşlar telefonun sürgülü kapağını hareket ettirirken bir müzikli gelmesi gerekiyormu. bir arkadaşamda gene samsung un eski bir modelinde bu tarz kapaklı telefonunda kapağı hareket ettirirken ses geliyordu. güzel bir uygulamaydı. bundada varsa nereden doğru aktif hale getirebiliyoruz acaba?